B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-12

hur mycket semester är jag-jag 01 & period; 07 & period, med start 09 och 15 och tid, och perioden 10, 09 avslutas & quest;

Advertisement

answers

I de flesta kollektivavtal är att rätt att lämna uppkommer först efter 6 månaders anställning.

Därför är det ledighet noll !!!

beror på kollektivavtal. Vi går från 30 dagar semester från:

30 dagar per år = 30tg. : 12mo = 2,5 dagar per månad krävande. från juli till oktober du hade en utmanande runda av = 8,7 dagar.

Related questions

Nya jobb från 15 & period, 6 & period; & comma; bin grad i provperiod med 2 veckors varsel & comma; som avslutas & quest;

Jag har från 15:06:13 nya jobb i catering, äntligen heltid. Är för närvarande fortfarande i arbetslivet är deltidsjobb under försöksperioden: meddelande 2 veckor. Ser inte riktigt vet hur och när jag slutade rätt, så jag är 15:06. kan byta till den n

Min flickvän och jag vill gifta och period; Jag har en son från sitt första äktenskap perioden &; Vad är följden & quest;

Min partner för många år, och jag vill gifta. Jag har en son från sitt första äktenskap. Hon har inga barn och vi har inga barn tillsammans. Vi har tillsammans köpt ett hus (50:50) Vad är situationen med arv när jag dör innan min blivande fru? Hur ka

Flickvän tog kamera på semester och tyvärr skadad och period; Betalar sin ansvarsförsäkring & quest;

Min vän tog min kamera på semester och de hoppar sedan tyvärr av misstag under inspelningen. Betalar i detta fall sin Haftplfichtversicherung skadan, jag fortfarande sitter på det? Om användningen inte förnekas, kan det finnas problem med ansvarsförs

Omläggning av arbetstid eller semester med ofrivillig arbetslöshet WG & period; IT misslyckande & quest;

Bin Teizeit anställda med fasta arbetstider. Kan min arbetsgivare kräver att jag tar semester eller nacharbeite eftersom jag inte kunde mötas i den specificerade arbets mitt arbete på grund av datorfel i företaget? Snabbare och billigare rådet Labour

Lägenhet salu: Agents schriftl & period; "& Semi, köp åtagande" och halv; med tid och period; Behöver jag vara orolig & quest;

Hej! Jag vet att jag ställa en massa frågor grad, men det är för mig en viktig fråga, kommer jag verkligen ser fram emot i den nya lägenheten. Jag hade lovat att en lägenhet förra veckan DO. Mäklaren skickade mig sedan ett avtal som garanterar att ja

Vilken period innan skilsmässa ansökan görs & comma; till värdet av artikeln för att fastställa & quest;

Vilken period räknas före skilsmässa framställning som intäkt period för att bestämma värdet av den materiella skilsmässa? Jag har nu hört två olika åsikter, även de senaste 3 månaderna före ansökan och även hela det sista året före vad som är sant e

Jag behöver 90 period, 000 euro för omstrukturering och comma egendom skuld; har en dålig Schufa & comma; men bäst kredit & comma; Staff'm akademiker i allmänna utrymmen och tid; Service & comma; har ditt råd & quest;

Vad som behövs € 90,000.00 för skuldomvandling / inlösen av en fastighet lån. EFRH Poor Schufa, bästa kredit, anställd akademiker inom den offentliga sektorn. Erbjuder 5% ränta per år under en period av cirka tre år och första inteckning säkerhet. Lö

Semester trots sjukskrivning: kan arbetare avslutas & quest;

Kan min chef säga mig omedelbart om jag är sjuk som en arbetare, men då fortfarande gå in i en länge planerat och redan godkänts semester? Alsoooo, med mig är detta, jag har tre opera jon bakom me've varit exakt fyra veckor sjukskriven, och nu igen i

När måste en hyresvärd tidigast wg & period; Uppehälle avsluta & quest;

Teoretiskt omedelbart efter samlingen? Eller finns det tidsgränser? Låt oss se lagen: Ingenting är tidsfrister: http://dejure.org/gesetze/BGB/573.html Detta innebär inte att ägaren skulle ha fria händer. När en hjälpkraft förelåg när avtalet eller va

Jag bor period i Ungern &; Men vill tillbaka och tid; Måste jag betala förhållningssätt till samtalet i sig & quest;

Hej! Sedan 2003 bor jag i Ungern, gifte här, har 2 barn och arbeta här. Men jag föredrar att återvända till Tyskland. Och min familj jag ta. Min make är att lära sig tyska, våra barn tyska. Vi vill inte flytta utan arbete. Men det är svårt att delta