B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter bidrag sjukförsäkring privat sjukförsäkring pensionskostnader särskilda kostnader sjukförsäkringsavgifter sjukförsäkring & plus; PKV höjd privat försäkrade 2014-10-31

Hur mycket privat försäkrade kan tillämpa sina bidrag som särskilda kostnader gör & quest;

Advertisement

För tidigare fråga avdragsrätten för pensionspremier jag har en fråga. Hur långt kan privat försäkrade patienter gör sina insatser som särskilda kostnader?

answers

Som skulle vara att be under 2008/2009, eller från 2010?

Fram till 2009, tillhör de pensionskostnader som upp till 2400, - (4.800, -) med oberoende, eller 1,500, - är avdragsgilla för anställda / tjänstemän - (3000).

Från nätterna år har de på grund av de lagändringar som nyligen har ägt rum, vara fullt avdragsgill för sjukförsäkringsavgift upp till ett belopp av grundavgiften.

Tillämpningsföreskrifter därför finns ännu inte tillgängliga.

Related questions

Barn privat försäkrade & comma; är avdragsgilla bidrag & quest;

Mina barn är försäkrade privat i sjukförsäkringen med mig. Kan jag fixa inlägg som särskilda kostnader i deklarationen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de existerar inte "Co-

Ta emot privat försäkrade automatiskt från sin kassaapparat bevis på grundförsäkringen & quest;

Är det någon som vet om privat få Krankenersicherte från sin kassaapparat i sig ett bevis på grundförsäkringen? Jag behöver det för att lämna det till arbetsgivaren, så jag måste betala mindre skatt från 2010 och framåt. Snabb och billig hjälp för di

utbyte av privat försäkrad med DKV som en gräns i Vivao Sympany & quest;

Hej, jag privat försäkrade i DKV kan jag ändra i Vivao Sympany om jag är gränsarbetare? Fråga min Sympany själv: Det är den grundläggande obligatorisk försäkring, baserat på inköpsstället. Den obligatoriska försäkringen omfattar området social hälsa.

Affärsresor med en privat bil tjänster som kan användas som relaterade kostnader möjligt & quest;

Min bil beskattas med 1% metod än penning. Nu, om jag gör affärsresor till andra anläggningar, myndigheter, kunder, etc. med den här bilen, kan jag göra drivna, affärs inducerade kilometer som professionella kostnader (€ 0,30 / km) i bilaga N hävdat

ALG2-mottagare och privat försäkrade - Kan jag på Inledande PHI helt enkelt avbryta & quest;

... Och växla tillbaka till lagligt? Den definieras av den aktuella lagstiftningen för med privat sjukförsäkring ALG II mottagare befintliga finansieringsluckor se utsatts för häftig kritik. Detta gäller särskilt den nya regleringen av § 5 punkt. 5 S

I privat försäkrade & comma; min fru lagligt - Baby sjukförsäkring AOK frivilligt & quest;

Jag har fortfarande något att fråga, min nya fru (mamma. Utan inkomst) är frivillig sjukförsäkring med AOK, jag privat under många år. Vårt barn kommer snart - hur kan vi försäkra att nu? Vissa säger att barnet måste -Självklart andra säger till mig

Vilka bidrag har privat försäkrade för sin hustru pay & comma; om hon vore försäkrad hos AOK & quest;

Fortfarande ne fråga: Vilken typ av bidrag skulle ha en privat försäkrade betala för sin fru om hon hade frivilligt försäkrad hos AOK? Hon själv har någon inkomst, han är bara egenföretagare och sig själv i PKV. Om hustrun själv har någon inkomst, så

återkoppling Video privat försäkrade arbetsgivare rapporterar 2010 kostnaden för privata sjukförsäkringar & quest;

Behöver din hjälp, hörde någonstans att privat försäkrade från 2010 sin arbetsgivare att lämna kostnaden för privata sjukförsäkringar, eftersom det är viktigt, på grund av redovisningen av försäkringskostnaderna i skatter. Hur är det exakt? Du felinf

Sjukförsäkring bidrag till det lagstadgade sjukförsäkrings genom att betala en direkt försäkring & comma; var sparade som en privat försäkrade & quest;

Jag äger en direkt försäkring och är privata sjukförsäkringar. Jag kommer snart att vara arbetslös, så jag är säker enligt lag igen eller kan vara. Fallen trots ansamling fasen som en privat försäkrade, bidrag till den lagstadgade sjukförsäkringen ti

Min fru & comma, har registrerat sin handel som mikroföretag och privat försäkrade & comma, vi gifta

Min fru har lämnat in sin handel som mikroföretag och privat försäkrade, vi gifta nu omgående! Finns det då möjlighet att försäkring på min KV? När hon har loggat take är relativt oviktig. De undrar hur deras inkomster. Wen det är inte mer än 360, -

2
Views
0
Ccomments