B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-17

Hur mycket pengar ska du lämna den på penningmarknaden konto quest;

Advertisement

Finns det något som en tumregel, hur mycket pengar du ska ha på sparkonto så att du alltid något förfogar?

answers

I grund och botten, du bör jämfört med bytesbalansen / sparkonto så mycket pengar för att flytta din penningmarknaden konto. Här skulle jag dock uppmärksamma den övre gränsen för insättningsgaranti, som i många tyska banker € 20.000. Upp till detta belopp Din dag penningkapital är säker i fall en bank misslyckas. Reklam godkändes av Support

Jag skulle vilja säga att det alltid finns det anländer, hur mycket pengar du har på alla. Om de privata tillgångar under 5000, - / 10.000, - euro, då känner jag 3 netto månadslöner för en relativt stor mängd, naturligtvis beroende på hur mycket du tjänar. Min mamma alltid sagt, du bör lägga så mycket åt sidan att du har tillräckligt med pengar så när tvättmaskinen är trasig. Naturligtvis, om det förutom att det fortfarande pågår detta och att sieht`s illa ...

Jag tycker att 3 netto månadslöner är en ganska stor buffert. Men Broker är rätt i den meningen att, beroende på dess tillgångar (bil, egendom etc.) bör kunna utföra lämpliga reparationer. att ha till hands är så 1,5 nettolöner som dagpenning är därför ganska tillråda.

En tumregel bör du ha minst 3 netto månadslöner som skapats som ett "bo ägg" så att du alltid kan komma åt dessa pengar med kort varsel. Det kan från tid till annan ange en situation då mycket kort sikt pengar behövs.

Eftersom penningmarknaden konton ändå tillhöra just nu till de bästa systemen och ganska väl ta ränta, råder jag dig mer benägen att parkera så mycket som möjligt där. för då är också flexibel när andra växter gehemn igen uppåt och kan snabbt umschichte. regeln sedan 3 månadslön sedan lämna det, skulle jag sedan följa också

Så jag vet tumregeln med 3 netto månadslöner. Lindrar oerhört.

Jag vet regel snarare

Giro: max. en Monattsgehalt
Spar / natten pengar / obligations: 2-3
Big Förvärv: pensionsfonder, etc.
Dessutom: aktiefonder, obligationsfonder, etc.

Related questions

Hur mycket pengar bör en reserv park på penningmarknaden konto quest;

Hur mycket pengar ska parkera som en bra reserv på penningmarknaden konto? Så mycket som det passar, eftersom högre räntor inte längre existerar i andra växter också: - (( det enda svaret är att det inte kan besvaras så godtyckligt. verkligen beror p

För vem är placering av pengar på en penningmarknaden konto quest;

För vem penningmarknaden konto är verkligen interessant- alla har det, alla pratar om det, men det passar också alla investerare? Vad ska göra ingående beroende? Långa-investerare och riskaptit investerare kommer att vara mer intresserade av aktiefon

Pengar skickas via PayPal men person utan konto quest;

Kan skicka pengar även med Paypal om rätt person fortfarande inte har något konto? Så det sedan bara får en anmälan och liknande deras kontoinformation kan tyda? Love (r) Marcu, helt eftersom den inte köra, men något liknande. Du överföra pengar och

Kan du utomlands i en Bankfilale överföra pengar utan att det att ha ett konto quest;

Kan vi åka utomlands i en Bankfilale och därifrån överföra pengar även om man faktiskt inte har ett konto där? klart. gå. som är en kontant deposition som det fungerar här i D. du betalar en till en mottagare eller kontoöverföringar med kontanter. Me

Kan pengar från kontantkortet kan skicka tillbaka till konto & quest;

Är det möjligt att ha på kontantkonto och återigen Boka pengar eller ta ut av banken? klart. Vid automaten, det finns inte bara en funktion för att ladda chips, men även för lossning. Ja, det är möjligt. Jag har redan gjort när jag fick nya kort. Där

Hur lång tid tar det och komma; tills jag har pengar av blixten nuvarande jobb på mitt konto & quest;

Hur länge kan en blixt Giro betalning max ta? En kompis sa att han skulle lämna mig i dag klockan 14.00 lightning Giro förrän nu, men ingenting på mitt konto. Om krediten är inte samma dag? Nej inte nödvändigtvis beror på vilken tid på insättning. Me

Postbank avgifter för att ta emot pengar räknas inte för överföringar från dagpenningen och period; Hur Postbank att det kommer från penningmarknaden konto quest;

Hej rackare, här går endast till kontot penningmarknaden på Postbank. Jag tror att problemet är löst. Från månad 3000, - € Geldeingang Giro Extra Plus-konto är gratis. Från villkoren: "Pengar ingångar .... av utbetalningar av kontoinnehavaren eller e

till dag pengar värt fram och tillbaka för att överföra & quest;

Hej. Har varit 2 år i BIM. Detta sänker Men igen nästa år till 0,2% ränta. Nu har jag tänkt på det, att överföra mina pengar till ett sparkonto med större intresse och detta även upprepas om de nya bankräntor sänker också igen. Vanligt något umstndli

Var att sätta pengar strävan från penningmarknaden konto;

Räntan på mitt sparkonto krymper och krymper. Eftersom jag var lite sätta in pengar varje månad på det, är det mer pengar än jag behöver spontant snabbt. Och eftersom räntorna är mindre och mindre, jag ser ingen anledning att låta pengarna där efters

Hur lägger jag mina pengar säkra och föreslå den högsta avkastningen ut & quest;

God kväll, Jag har ett möte i morgon på min bank. Jag vill investera ca 7000 €. Aktier kommer inte till mig på grund av den finansiella krisen faktiskt i fråga. Söker en säker investering som lovar en rimlig avkastning. Hård pengar är förmodligen i d

0
Views
0
Ccomments