B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-18

Hur mycket pengar kan jag be kilometer och komma; när jag ser någon dagligen & period; 20 km att arbeta och ta med 20

Advertisement

Jag kör dagligen. Tillbaka 20 km till jobbet och 20 km, ta med en kollega, hur många kilometer av pengar kan jag ställa den?

answers

Eftersom det inte fanns flera sätt.

Dator Nest Du 0,30 ct / km för åkattraktioner plus 0,02 ct / km för den andra personen, så skulle 0,17 ct / km för Mitfahrerin, dvs 6,80 euro per resa. Det skulle vara den övre gränsen, baserad på bestämmelserna i federala Resekostnader lagen.

Ett annat sätt skulle vara att beräkna bränslekostnaderna. Vid 40 km och 8 l / 100 km och 1,60 euro per liter Super (eller 1,40 euro per liter diesel) skulle vara 5,12 euro (4,48 euro), skulle det vill säga 50% vara ungefär 2,50 euro per resa för kollegan.

Någonstans mellan 2,50 euro och 6,80 euro per resa skulle vara att hitta en mängd.

Related questions

Kan jag ta ut pengar och komma i min Riester pension; till mitt eget bruk ägar & period; att Renovier

Jag sparade upp för min Riesterrente redan mer än 10.000 €. När jag bodde själv villa nedgång i serier av året flera orörliga reparationer. Kan jag detta ca.4000 € från min Ta ut kontraktet? Tack på förhand för ditt problem! Med varma hälsningar - He

Översvämning av pengar under de senaste 3-4 åren och fortfarande inget slut och period; Och nästan allt tid för banker och;

man ser på vad som pumpades under de senaste 3-4 åren av pengar i omlopp, kan man vara nästan yr. Och du kan se närmare (jag antar åtminstone), så de flesta av pengarna har främst lämnats till bankerna åt sidan, mindre ekonomin. Mycket är inte på. Är

Välkommen pengar för barn - seriös planering - eller sommarteater & quest; Bra för fertilitet och period;

Idag läste jag förslaget välkomna pengar för barn. Jag tycker att idén bra, kanske det är att öka födelsetalen. Är detta allvarligt planerat - eller bara sommarteater? Ack, jag tror det är bara politik för årliga sommaren svacka. För några dagar seda

Vad är pengar och komma; som du betalar avgångs & comma; medan du arbetat och period; B & period; 2013, och du avslutades & quest;

Om jag inte misstar mig, kommer denna fråga från Österrike. Du bör vara i hemlandet och fråga inte i en tysk forum. Du kan sätta dig att ha en första informationsbiten: http: //wien.arbeiterkammer.at/beratung/arbeitundrecht/abfertigung/Abfertigung_ne

Barn Pengar & LPAR, tyska och rpar; som student & comma; även om föräldrarna och LPAR, tyska och rpar; arbeta och bo utomlands

Underhållsbidrag, finns det förmodligen bara när du är fortfarande skattskyldig i Tyskland, men inte annars. Där liv och studier för barnet? Denna dom säger allt. Om barnet studerar i Tyskland finns barnbidrag, annars inte: http: //www.pi-ag.com/jsp/

Hur mycket mer pengar kommer att spendera varje budget nästa år för el & comma; w & period; EEG-avgiften stiger & quest;

Om EEG-avgiften höjs nästa år, hur mycket mer du kommer att debiteras med elektricitet, som i år? EEG fördelning för 2013 skall 5,277ct och är ungefär 6,5ct klättring, dvs ca 1,25ct per kWh plus 19% moms ger ca 1,50ct per KWh. Ett hushåll med 2.000 k

Tenant für renoveringar utan överenskommelse med hyresvärden genom och nu vill ha pengar - är att & quest;

Hej! En vän har ärvt från sin farfar innan några år ett hus som han hyr under de senaste åren. Nu vill han sälja huset. Hyresgästerna har men gjort några renoveringar, utan att meddela ägaren därav, och skulle vilja se pengar för det nu. Det är, jag

vad är det för att skapa pengar och hur fungerar det och quest;

Jag skulle vilja veta vad pengar Skapa "egentligen innebär och hur det fungerar så? ... Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ämnet för investeringen är en brett ämne. En möjlig

Hur länge du måste arbeta en saknad kollega gå tills du har rätt till mer pengar har & quest;

I sällskap med min partner, är en anställd gravid, men ersätts först efter förlossningen. Övertid kommer att vara min partner överförd vad stör mig. Kan han tillfälligt kräva mer pengar för det? Han måste verkligen göra mer än vad som överenskommits?

Självdeklaration - separat ekonomisk förvaltning Hartz 4

Enligt forskning är inte anges i inkomstdeklarationen Hartz. 4 Måste vara pengar för "Separat ekonomisk förvaltning", som överförs från arbetsförmedlingen under en viss period, som anges? då gäller det som inkomst? Lämnade Jobcenter inte alltid