B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar utomlands sticker ut stå & plus; Utomlands dagar 2013-05-25

Hur mycket pengar kan du stå ut utomlands på dagen & quest;

Advertisement

Upp till vilket belopp du kan ta ut pengar utomlands per dag? Ställ denna gräns banken hemma eller banken när du tar bort pengar?

answers

Den vanliga gränsen för en tysk bank är 500 euro per dag. Om du abhebst utomlands måste du dock bero på gränsen av banken, som kan variera kraftigt.

Detta varierar från bank till bank. Även om kreditkort eller betalkort. Hälsning Z ....

det är en kombination av båda. båda bankerna sätta en gräns och därmed kan ta ut.

Vanligtvis har du en dag och en vecka gräns, som bestäms av ditt kort anmälningssedel Bank i Tyskland (med EC-kort). Om du abhebst i utländsk valuta, kommer att stoppa omvandlas detta och gränskretsen är stand by.

Med kreditkort kreditgränsen gäller.

Reklam godkändes av Support

Related questions

Är det billigare att växla pengar på banken eller återkalla utomlands & quest;

Jag planerar en resa till Thailand. Nu min fråga: Ska jag byta tidigare tillräckligt med pengar eller snarare stå ut lokalt på ATM? Vad är ett bättre alternativ? Jag skulle inte heller vilja bära runt en stor mängd kontanter med mig när vandring. Äve

Hur och var kan jag identifiera och komma; hur mycket pengar jag kan stå direkt på maskinen och strävan;

Hur och var kan jag ta reda på hur mycket pengar jag kan direkt ta av vid en bankomat? etc. Enhetliga regler utgifts Det är inte det? Så hur vet jag hur mycket pengar jag kan stå på dagen för mitt konto? Du är det oftast så att har sedan fastställt e

Hur lång tid efter det faktum att du får pengar från försäkringsbolaget för behandling utomlands ersätts & quest;

Hur lång tid efter det faktum att du får pengar från försäkringsbolaget för behandling utomlands ersätts? Om jag bara Wahre resa och jag skulle behöva behandlas, men inte i flera månader igen i Dt. Jag får fortfarande pengar i efterhand återbetalas?

Hur mycket pengar du bör ta en tur till USA & quest;

Hur mycket pengar bör du ha i kontanter eller resecheckar här? Jag vill inte bära med sig så mycket pengar med mig, men jag skulle ha tillräckligt att betala initiala kostnaderna direkt. Har någon ett tips? Tack! Jag skulle råda om det är möjligt ell

Pengar från besparingar stå vid 18 & quest;

Kära gemenskapen, eftersom jag hade en fråga, och även om jag skulle vilja veta om jag har rätt under 18 pengar från mina egna sparkonto abzuheben.Das passbook jag på "Ostharzer Volksbank" och nu vill jag ett köp gör där jag saknar pengar. [150

Kan du utomlands i en Bankfilale överföra pengar utan att det att ha ett konto quest;

Kan vi åka utomlands i en Bankfilale och därifrån överföra pengar även om man faktiskt inte har ett konto där? klart. gå. som är en kontant deposition som det fungerar här i D. du betalar en till en mottagare eller kontoöverföringar med kontanter. Me

Annan bank utom comdirect med Visa med vilken man kan stå fri Utomlands & quest;

Karakteristiska någon här ännu en bank med undantag comdirect bank som erbjuder ett Visa-kort som kan du stå ut gratis i andra länder? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den

Vilken växelkurs när man tar ut pengar utomlands med bankkort & quest;

God kväll! Jag har en fråga om att ta ut pengar utomlands (ej Euro land): Om jag tar bort det på en bänk med mitt betalkort för att ta ut pengar, är de mest debiterats 1-2 dagar senare från mitt konto. Jag undrar om då växelkursen den dag som jag har

Att ta ut pengar från Postbank SparCard konto utomlands och komma; strävan i euro eller lokal valuta &;

Jag märkte att maskinen (vi var i Zürich) har bett om vi vill ha lokal valuta eller euro. Vi har valt den nationella valutan, eftersom praktiskt. Men är det alltid billigare lösning? Eller kommer det att vara densamma eftersom banken kan jonglera avg

Är pengar skyddas bara i dotterbolag tyska banker utomlands inom landet & quest;

Är pengar skyddas bara i dotterbolag tyska banker utomlands inom landet eller att en annan insättningsgaranti? Där utomlands? I Europa (EU) respektive tillämpar säkring för EU-länderna. Men för kontot för Deutsche Bank i Peru eller Bahrain, kommer de