B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-17

hur mycket pengar familjen är kvar och strävan på en privat konkurs för livet;

Advertisement

fråga:
på grund av olyckliga omständigheter, kan det vara så att jag måste registrera privata insolvens.
så nu min fråga:
Jag är personaltätheten och tjäna netto 2400 + 150 rese euro kostnader utöver Jag arbetar på 400, - euro basis.
Nästa Jag arbetar som frilansare och gjorde igen här cirka 800, - euro före skatt.
ytterligare 300 euro hyresintäkter.
tillsammans 4200 euro netto.
Min fru Substans 1700 plus 389 barnbidrag och 320 EUR hyresintäkter.

Hur mycket kommer att förbli för oss men i fallet med min konkurs?
Många siffror.
Info skulle vara super.

många tack

answers

För en person ealleinstehende självrisken är € 1,029.99. I grund och botten att uppfylla underhållsskyldighet lagliga enligt § 850c stycke 1 mening 2 ZPO att de månatliga avdragsgilla stiger enligt 2011 års beslag tabellen till 387.22 euro, om åtminstone en person som är ansvarig för underhåll är tillgänglig. Varje ytterligare person som är ansvarig för underhåll garanterar en ökning med bibehållande av en annan 215,73 Euro. I en mer beroende barn eller make av den avdragsgilla stiger därmed till 1.420 euro, med två underhålls personer skyldiga till 1640 euro, med tre till € 1840, med fyra till € 2070 och fem till mer än 2,270 euro. Om fler än fem beroende person närvarande, kan anfallsfria bidrag ökas på begäran av gäldenären vid verkställighetsdomstolen utanför. Den anfallsskydd till följd av den nya 2011 beslag tabell ska automatiskt anses i alla kontanter beslag. Så måste alla arbetsgivare som sticker ut som kvarstaden en skyldighet att arbetare från 01/07/2011 att betala högre belopp och minska betalningarna till fordringsägare i enlighet med de nya undantags fastsättning gränser.

Related questions

Gått i pension men inte så mycket pengar som behövs och period; Behöver jag en privat tilläggspension & quest;

Efter att ha betalat men staten pension från. Och om du fortfarande äger fastigheten, är kostnaden ganska låg. Varför ska jag ta ut en pension? Naturligtvis kan du leva sparsamt efter pensioneringen. Men du har tjänat, då behöver inte se ut exakt som

Både anställd och fortfarande inga pengar att leva kvar och tid, och tid, och tid, och tid;

Det gör mig verkligen så redo, vi går både min man och jag arbetar och fortfarande inga pengar kvar att leva. Min man tjänar cirka 1400 € netto per månad och han arbetar heltid, till meistn dagar med upp till 14 timmar .. Jag arbetar 30 Std./ vecka o

Pengar tillbaka från banken och strävan;

Min bank hade övertalat mig till riskabla spekulationer. Pengarna är nu borta. Vad kan jag göra? Min konsult säger att han skulle ha upplyst mig om riskerna. så gör bevisen plats: http: //www.test.de/themen/geldanlage-banken/meldung/-Falschberatung/1

Kan jag Schufaauskunft söka och strävan före utlåning privata pengar; Möter proxy & quest;

Vill min kusin hjälpa ekonomiskt u. Privat lån honom pengar. Bättre säker än ledsen, men skulle vilja ha information om Schufa från honom. hur man ska gå? tillstånd från honom einholen- u. sväng till Schufa, jag dit informationen som privatperson? Di

Hur mycket pengar ska jag investera och strävan efter en god styrprogram;

Hittills har jag alltid tagit inkomstdeklarationen med Elster, men det finns alltid mer. Detta är för komplicerat för mig. Jag vill köpa ett program som hjälper mig. Hur mycket pengar ska jag ta det i egna händer? Kan du rekommendera ett program? Sna

förlust insolvens pengar: hur skall behandlas och strävan VD;

diskussionen i Arcandor visade mig att styrelseledamöterna inte har rätt till lönegarantiersättning betalning. Vad om att hantera? Kommer också ses som en regissör eller är möjligen beroende. på antalet aktier i företaget på obestånd? DA också chefer

Har föraren rätt att driva pengar till sina kollegor och strävan;

Har du faktiskt betalar i efterskott, men det tog slut, är den drivande gjort godo och gratis? Mer specifikt handlar det om en vän som togs bort för en tid från sitt arbete kollega med bil till jobbet. Han hade någonsin gett choklad för det, men aldr

Bästa platserna att växla pengar & quest; Utomlands, eller ens strävan i Tyskland &;

Om jag vill ändra bar pengar, det gör en skillnad om jag fortfarande byta dessa pengar i Tyskland eller om jag vänta tills jag är i landet? Den officiella växelkursen skulle vara densamma, men dealern slog sina vinster, naturligtvis, på toppen av det

Kan en dag som ofta ut pengar på samma maskiner och strävan;

Hur ofta kan en dag ta ut pengar på samma maskin? Hej! Du kan i princip på en bankomat så ofta har pengar som du vill. Varje sparbank eller bank reglerar den dagliga gränsen för egna maskiner självständigt. Detta kan vara då t.ex. 1000 euro eller 150

Vad behöver jag & LPAR, skatt och rpar; & comma; om jag vill testamentera pengar till mina barn och strävan;

Hur mycket pengar kan jag eftersom skattefria arv under sin livstid? Gör mina barn göra en rapport på Skatteverket Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Från 01. 01. 2009 400.000, - per