B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv Egendom obligatoriska delen död arv och plus; Arv 2015-03-23

Hur mycket måste jag testamentera min dotter & quest; Min fru har avlidit och jag har en egenskap

Advertisement

Jag köpte med min fru i Spanien en liten egendom som säkerhet för Alter.Jetzt min fru dog och jag måste någon gång i ett ålderdomshem eftersom jag har en liten pension jag skulle ha egenskapen verkaufen.Wieviel% Jag har sedan min del av priset dotter auszahlen.Ich har bara ett barn men själv har ett hus.

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Gör du något. Men din dotter kan göra anspråk på sitt arv. Att du måste äga ett annat märke på om hon vill. Om du sälja fastigheten du har din enda betala det belopp du har skriftligen överenskommits med dig som arvtagare.

Det skulle verkligen skickas en advokat med utformningen av detta fördrag för att instruera, för om du kommer att behöva senare, ska allt vara utformade juridiskt ren, att din dotter dess rättmätiga arv får också.

Är huset tillsammans och därmed halv läggas till din fru, gick bort 1/4 av samägande av din dotter och du över om deien kvinna uppfördes inte annorlunda denominerade testamente, avtal arv eller arv.

När du säljer din dotter så skulle vara 25% av köpeskillingen, såvida det köper du din 3/4 samägande från och förvärvar det eller hennes entschediet dig att hålla innehav och att få regelbunden hyresintäkter i denna takt.

G imager761

Eftersom det finns en stor bit av Problem: Finns det en vilja? Som heter däri som arvtagare? Om du är testa enda arvinge, du först ta itu med arvet som du vill. Dottern skulle göra sin del kravet plikt. Utan ett testamente, är dotter i hälften vid gemensam arvinge lagstadgad äktenskaps regim gemenskap överskott.

Related questions

Vad Schwiegertochtr om mannen dör och huset hörde då mindre dotter & quest;

Min far vill att hans hus för att åsidosätta och håll att vid hans död huset passerar omedelbart vår dotter till sin son. Vad händer med mig som dotter när min make dog tidigt, och dottern var ännu ålder inte är när en förmögenhet beror på att komma

Måste jag betala en ringsignal prenumeration för minderåriga dotter & quest;

Den 13-åriga dotter till en vän har beställt en mobiltelefon ringsignal abonnemang och denna utgång som en vuxen. Min flickvän har återkallats kontraktet och är fortfarande bombarderas med räkningar. Måste de nu men betala räkningarna? Snabbare och b

Ex-maken har ett barn som adopterats och period; Har han fortfarande att betala barnstöd för sin egen dotter & quest;

Min ex-make har gift och antog barn kvinnan. Vår dotter bor med mig, mor. Har han att betala underhåll för sin dotter? Eller det upphäver sig ut, eftersom han har en barn? Hur får man till detta underlig idé ???? Om det var så, som tänker på barnen !

Om vi ​​är ansvariga som förälder för skulden för våra vuxna dotter & quest;

Endast om en personlig Bürgwschaft uttryckligen förutsätts. annars, naturligtvis inte. För övrigt nciht för skulderna av en mindre dotter. eftersom antingen fickpengar stycke eller årliga ogiltig. en skyldighet för den del av föräldrarna är inte! Fin

Husköp ett arv för dotter & quest;

Jag vill köpa ett hus för dottern av ett arv. Jag vill spara notarie avgifter köpa huset i namn av dottern och registrera en nyttjanderätt. Notarie säger att du inte kan. Jag måste köpa huset och sedan överlämnas till dottern. Så två gånger betala no

Vem ärver arvet andel av hus & comma; när min far dog - fru eller dotter & quest;

Min far 1987 ärvde ett arv delar huset en gemenskap av arvingar med döden av hans mor (min mormor). Strax före eller strax efter sin mors död min far gift igen. Nu är min far tyvärr dog. Det finns en Berliner testamentet där hans fru ärver allt, seda

Vilken är den bästa investeringen för min 14-åriga dotter & quest;

Min dotter har gått igenom din bekräftelse lite pengar. Nu tittar vi på hur vi kan skapa den bästa. Vi har kommit överens om att det inte kommer att beröras tills de blir 18. Då kan de tillbringar det etc till exempel körkort eller bil. Har du en idé

Finns det bidrag till skolresor min dotter & quest;

Min dotter rider på sommaren med sin klass på skolresor, som är mycket dyra. Kan vi få ett bidrag för detta? Hello Mareike 50, tills du köparen av ALG II-pengar (Hartz IV)? Om så är fallet: Jag var lika (TYVÄRR !!!) Hartz IV mottagare i samma situati

Hur kan spara skatter och strävan Jag genom köp av en villa, sublets till dotter & quest;

Vad kan jag köpa i en lägenhet eller efter avdragsgilla? Gjorde en sub-lease till min dotter känsla? Om och hur mycket skatt du kan spara beror på din nuvarande, obekanta finanspolitiska ramverket data (z. B. kompensera eventuella förluster från V +

Hur mycket bidrag jag kan vonm arbetsgivare komma för den privata dagis min dotter & quest;

Min dotter är i en privat förskola, eftersom vi behövde en plats snabbt. Finns det en FLÖDE eller bidrag av arbetsgivaren för denna plats? Om du bedömer denna fråga din arbetsgivare och han kommer att beviljas en höjning på grund av barnomsorg kostna