B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-07

Hur mycket intresse får jag tiden med en 2-årig besparingar obligation & quest;

Advertisement

Jag skulle vilja investera i en två-jähirgen besparingar obligation. Som jag just har sett på hemsidan av min bank, har jag funnit någon indikation på intresse. Med hur många procent kan jag förvänta nu?

answers

Nåväl bara titta här:

http://dynamisch.vergleich.de/bg/scms/termingeld/liste.htm?Variante=produktempfe...,00&Zinsfest=GesamtDauer&MaxNum=30&MinPLevel=1&Wrap=false&ShowConfig=false&SortierteSpalte=Zins

Alla samma information om DGS.

Mercedes Bank erbjuder bara 5 procents ränta för 2 år.

http: //www.mercedes-benz-bank.de/intrade/cms/Festzinsanlage.html link area = Conten ...

Related questions

Hur mycket intresse får man för närvarande för natten pengar på Sparkasse & quest;

Vad räntorna är du närvarande vid Sparkasse för sparkonto? Är detta en bra affär, det är värt det? På SparkassenCard Plus-konto får du en halv procent just nu för sin dagliga saldo. I går såg jag även upp. Jag har nyligen bytt också ett sparkonto, 1%

Får jag med 14 20 € plocka från besparingar och strävan; & quest; & quest;

Får jag ta med 14 20 € från besparingar ??? Snart: Vanligtvis ja. Motbok genomförs på en kredit basis och är - så länge den matas med fickpengar till minderåriga - som även den minderårige. Situationen är annorlunda om, till exempel, föräldrar eller

Vad tjänade banken termins lån och komma; om de fortfarande längre något intresse får & quest;

Vad jag förstår inte riktigt: som gynnar en bänk vid den främre lån eftersom de fortfarande inte får mer intresse? Det skulle vara bara första gången som banker reserv av kundvänlighet goda förhållanden. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. K

Jag får fortfarande intresse från min grekiska obligations & quest;

Jag har en 4,5% Grekland obligation, som löper fram till 2022, så långt räntorna har alltid fått betalt, är priset naturligtvis rasade. Hur hög är risken för fel på något intresse eller kapital återbetalning? tack De grekiska obligationer denna sikt

Hur mycket intresse får Millonäre aud ett sparkonto max & period; & quest;

en miljonär blir oftast ännu mindre än någon som investerar 10 tusen. Erbjudandena gränser i själva verket ofta begås. Bankerna är ofta ett stort antal nya kunder viktigt, inte mängden av fyndigheten. Med ett sparkonto, kommer en miljonär har liknand

Mor dör och komma; Barn får Heritage & comma; av förlust av tidigare erhållna barnbidrag & quest;

Jag hoppas här kan någon hjälpa mig. I familjen har vi en dödsolycka den avlidne efterlämnar en son, som fortfarande studerar med 19 u. Därför föräldrarna baserade barnbidrag för honom. Räknar Erbschatt son (han har ett halvt hus ärvt, men det betyde

Måste skingras intresse inkomstskatt i landet bor & comma; genom att passera Depot & quest;

Vem vet hur situationen är? Måste besparingar skatt livet alltid försvunnit i det land där du leder en vårdnadshavare. den vinster intresse / kapital betalas i slutändan i Tyskland. Varje land har sin egen beskattning av utlänningar som har en depå.

Kan en son och LPAR, olaglig och rpar; hans far stämma till förtida betalning av den obligatoriska delen & quest;

Jag är inte pengar Geil! Min far var redan gift på mitt uppfattning, hans fru och min mor var vänner! Tyvärr är det så att kontakten mellan mamma och alltid försämrats honom eftersom jag föddes tills han helt kollapsade! Han var egenföretagare och fö

Hur får jag som trainee platt skatt för 2010 Back & quest;

Jag är en praktikant och hade i mitten av 2009 lägga min Spara i en online sparkonto och bevilja glömma en dispens. Jag har dragits på årlig hoppa runt 30 € från mitt intresse som en källskatt, trots att jag hade tillräckligt med utrymme för mitt int

Om du får en utvärdering av lägenheten i en lägenhet Köp & quest;

Igår såg jag en rapport att många investerare sätter sina pengar i fastigheter och efterfrågan är för närvarande mycket hög. Finns det inte en risk att du betalar orimliga priser för en lägenhet? Skulle uppskatta en lägenhet på en neutral värderingsm