B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-30

Hur mycket Bab i föräldrapenning termer & plus; Innehåll & quest;

Advertisement

Jag är en ensamstående förälder och hänvisar därmed 14 månader föräldrapenning (juli). Nu skulle jag vilja i denna referensperiod min utbildning på deltid igen plocka (april). Hittills har jag fått mina föräldrar kontantförmåner av jobbet Centers (ALGII). När praktikanter föräldrapenning, utöver lönen betalas i sin helhet. Så vad är detta från när jag ansöker Bab? Jag kommer för 4 månader att få föräldrapenning. Om det räknade mig som inkomst till min lärling lön? Och jag får detta bara en liten skillnad ökat? Jag har mycket höga resekostnader (avstånd med bil varje dag är 140 km, inom kollektivtrafiken € 170 per månad). Från september även orsakat mig € 240 barnomsorgskostnader, innan barnet är omhändertagen av familjen. Hur detta ingår? Måste jag återkomma?

answers

Related questions

Bin lärling lärling få pengar och Bab mycket föräldrapenning får jag & quest;

Bin för: tid lärling och i 25.Schwangerschaftswoche få just nu 316 Euro Apprentice pengar och 491 Euro Bab .wieviel föräldrar pengar jag skulle avbryta min undervisning och med ett år förlänga läsk jag gå tillbaka till arbetet när mitt barn är 6 måna

Fäder månader omedelbart efter födseln och komma; betalar föräldrapenning smidigt att förvänta innehåll & quest;

Den föräldrapenning kan man efter födseln apply-men hur med betalningen, förblir far från födseln hemma, då det redan efter 4 veckor ingen löne kan man anta att föräldrapenningen då redan betalats wird- vilken behandlingstid accepterar eller bättre e

Om det i beräkningen av föräldrapenning 13 & period; Innehåll ingår & quest;

Kan man tala om för mig om att beräkna föräldrapenning en 13: e lön ingår mig? Mer sannolikt inte, eller hur? Vid beräkningen av föräldrapenning för nivå gäller: tillsammans beräkna lönen för de senaste 12 månaderna, och ta genomsnittet. Den föräldra

Vad händer med rätten till föräldrapenning på arbetsgivarens insolvens & quest;

God dag, Jag är anställd vid tidpunkten och kommer att gå i november i moderskap. Efter barnet föddes, skulle jag vilja att ansöka om föräldrapenning, men det befaras att min jetz term arbetsgivare i december måste i konkurs. Vad händer med min ansök

Belönas med fler språk automatiskt mer innehåll & quest;

Kan någon berätta vilken effekt Sprachkenntinsse i ledningen på innehåll mig? Kan vi säga att någon får mer innehåll med fler språk? Det är tydligt att det inte är absolut bara en policy. Men i allmänhet? Det första steget skulle vara gånger kommando

Föräldrapenning över gården mamma & quest;

Jag är för närvarande i en fast anställd relation 18 h / vecka och tjäna cirka 1200 € net / månad. Den 13 maj börjar min mammaledighet den 24 juni är den förväntade födelsedatum mitt barn. Den 30 maj skrev min far mig sin huvudsakliga bistånd jordbru

Kan föräldrapenning även vidtas senare & quest;

Kan föräldrapenning faktiskt även nachträglcih begärt? Om så är fallet, hur lång tid efter att den kan tillämpas och det kommer också att återbetalas retroaktivt? Tack för svaren. Menar du med "efter" barnets födelse? Ja, det är inga problem. Do

Få praktikanter innehåll & quest;

Är det vanligt att praktikanter betalas när de slutför en praktikplats på ett företag. Min systerdotter vill ansöka om en praktikplats, bör det tjäna derberuflichen orientering. Kan en lön för begäran praktik. Är detta vanligt? Hur gammal är din bror

Separat Veranlagung- därigenom skydda föräldrapenning före progression klausul & quest;

Skulle föräldrarna pengar inte beskatta ökande effekt på inkomsten av mannen, om du vill särbeskattning från skatt? Omvänt. Om man väljer särbeskattning, bara utvecklingen klausul påverkar styrningen av den person som köpte föräldrapenning. Huruvida

Nytt jobb i liften operation - för dåligt väder ingen dagliga driften och period; Ändå innehåll & quest;

Hej Alla, Jag arbetar för en vecka i en skidlift operation (fortfarande utan schr. Sysselsättning och exakta villkoren) som är öppen endast på vintern. Inom denna vecka det kom 2 dagar i rad som hissen för dåligt väder var inte i drift och att jag sk