B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-29

Hur mycket åter ta ett solsystem efter marknadsföring kommer att minska & quest;

Advertisement

I juli så regeringen medel beräknas minska för privata solsystem. Hur mycket avkastning du kan förvänta sig som en otillräcklig?

answers

Du kan inte säga ett schablonbelopp på: Hänt i hög grad på vilken typ av finansiering, mängden av kostnaderna för systemet och mängden producerad el.

På grund av de lägre priserna på investeringar kan förväntas ändå.

Här är en online-kalkylator: http://www.fotovoltaikshop.de/rechner.php

Man bör komma ihåg att detta är en befordran i euro över 20 år, dock.

Om euron 50% av värdet i tio år, vad det är värt idag, och sedan göra dagslåneräntor på 15%, var det inte en mycket bra affär.

Snittet i finansieringen avser enbart från solceller befintliga anläggningar, men inte de med solpaneler.

Related questions

Solsystem mot hagel försäkra - ekonomiskt förnuftigt & quest;

Hej, jag funderar på att bara köpa ett solsystem. Jag trodde fortfarande i början av detta övervägande, och nu fick jag mig som det är faktiskt med hagel? Solcellerna skulle verkligen vara helt oskyddade på taket. Finns det rimligt försäkring mot hag

Hemlig avgång hyresgästen & comma; det åter låta - därför fortfarande har rätt till gamla hyra & quest;

Jag har för närvarande brottas med en väl mycket sofistikerad hyresgäster, och de kräver din åsikt. Faktum är helt enkelt dras ut efter att den har betalat mer hyra. Så jag var tvungen att åter hyra lägenhet. men min hyra grund, svarar han nu att jag

Om guldpriset nu åter sjunkit så lågt & comma; att en post värd & quest;

Om guldpriset nu åter sjunkit så lågt att en post är värt? Tror du att priset kommer att stiga igen? Varför han någonsin fallit? Priset på guld stiger och faller med för närvarande mer föryngrad och dämpad spekulationer om ett ingripande från Fed, so

Om ett solsystem är fortfarande en klok investering & quest;

Jag har känslan av den första solenergi bommen är över nu och överväger ännu om jag ska investera i ett solsystem på mitt tak eller inte. Kan man därför i det långa loppet einpsparen verktyg eller göra en investering i en anläggning i stället SLCH en

Är det värt nu i ett solsystem på huset för att investera & quest;

Är det värt för närvarande fortfarande i ett solsystem på huset för att investera eller inte längre är lönsam och användbar för sin egen energibalansen. Solceller är lite längre sikt och i frågan om att vara utmärkt värde tillgångarna i energibalanse

Energi pass vid åter uthyrning - vad händer & komma; om jag inte har & quest;

God dag, Sedan förra året, är det obligatoriskt att lägga fram en energi pass för huset i nytt låta en lägenhet. Vad händer om jag har ingen e-pass och som vill se? Vem kontrollerar något? Tack för alla relevanta bevis ... Neubauten: Efterfrågan orie

Sedan 2008 I & LPAR; 100 & percnt; & rpar, EU pensionärer Jag tror att pensionen är för låg och Newline, kan jag låta dem åter computing och komma; Jag är 80 & percnt; She & quest;

Hej! du är fristående och pensionen är för låg så ska du kontakta försäkringskassan. I obestämd etablerad funktionshinder skulle vara socialkontoret behöriga institutionen för att ansöka om grundläggande säkerhet. Arbetsförmedlingen skulle vara ansva

Hur vet jag & comma; om ett solsystem för varmvatten för oss förväntar & quest;

Kan någon berätta för mig hur beräknar jag det till mig? Värme ingenjör innebar att betala alla. Tack för tips och förslag. förväntar sällan, bara för mycket bader eller stora familjer, beror också på vilken uppvärmning du har just nu. i länken det k

Bad bör åter fogning och komma; eftersom kostnaden för plattsättare minska mina skatter och strävan;

Min badkar skulle vara lång re-grouting. Som kan reduceras genom kostnaden för tiler min skatt? Är det något? För samtliga emitterade och betalda hantverkare räkningar 20 procent av arbetskostnaderna för högst 6000 euro kan dras av för skatteändamål.

Om åter uthyrning av kommersiella fastigheter för närvarande recession poblematisch & quest;

Som den kommersiella fastighetsmarknaden kommer därför att utvecklas? Återställning befallande marknaden snart? Använda exempel Deutsche Bank: Vem såvitt jag vet redan gjort några Neumietverträge sedan förra året. Speciellt med banker kommersiella fa