B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-26

Hur man väljer en livförsäkring & quest;

Advertisement

God dag!

Jag skulle vilja ta ut en livförsäkring och har redan fått från mina 2 "Home Insurance" erbjuder, både för exakt samma försäkringsbeloppet. Det skulle vara i en 60 € (kollektiva bidrag 116 €) kostnad per månad och den andra 78 € (kollektiva bidrag € 100).
Sedan tittade jag på internet (check24.de) och erbjuder ligger mindre än 40 €.

Så en stor prisvariationen är svårt att förstå, så jag skulle säga spontant att det kanske någon "dold" finns skillnader. Här är några frågor kom in i mitt sinne, kanske någon kan hjälpa till att besvara dem till mig?

Kan man lita på Direktvericherern egentligen?
Finns det skillnader i försäkringsfallet? Speciellt med en livförsäkring skulle vara att förordningen löper problemfritt och snabbt.
Finns det några skillnader i fråga om skatter?

Skillnaden mellan antalet och avgiftsnivån bidrag är ganska hög. Finns det Art Shippers som skriver i början av ett litet antal inlägg för att locka kunder och tenderar åren mot kollektiva bidrag?
Online-resurser vi ser ingen kollektiv insats. Finns det ett fast pris?

Finns det andra kriterier för att jämföra? Den innehåller polisen i flera år och jag Moeche inte ångra mitt beslut i 2 år.

Jag är på varje spets mycket tacksam!

Erwin

answers

I grund och botten direkt försäkring är mer fördelaktiga eftersom de är billigare. Varför kan leda till de olika bidragen har @wfwbinder redan skrivit. Speciellt med direkt försäkring Du måste noga titta vad som efterfrågas här och frågorna noggrant (och korrekt) svar, eftersom det inte finns någon mellanhand. Om du är z. B. rökare och icke stänger rökning ränta finns en försäkrad händelse inträffar motsvarande mindre pengar.

Skillnaderna mellan nummer och avgiftsnivån bidrag kommer från det faktum att försäkringen går på så kallade risk vinst till den försäkrade. Detta fungerar på följande sätt: försäkringen förutsätter att den försäkrade dör som flugor. Eftersom i själva verket är detta inte fallet, det tar för mycket pengar, vad de kallas som en kontantutdelning eller premium offset omedelbart till den försäkrade tillbaka. Detta resulterar i att antalet bidrag.

För försäkring som har den fördelen att de. I händelse av att ökad dödlighet över tid, risken för överskott kan minska Detta innebär för den försäkrade att han har en framtid högre hastighet post. Detta är inte ursprungligen planerat, och som livslängden ökar snarare än minskar, kan du göra din make legitima förhoppningar om att rådjur nummer bidrag inte stiger. Men kan ni garantera att ingen som vet hur dödligheten utvecklats under de närmaste 30 eller 40 år.

En livförsäkring (inte bara) väljs att jämföra flera erbjudanden för bästa pris-prestanda-förhållande. Storleken på de bidrag som härrör i huvudsak från de individuella omständigheter såsom försäkring, liv och personliga risker från svaret på hälsofrågor. Direkt försäkringsbolag är försäkringsfallet inte värre än försäkringsbolagen med ett lokalt kontorsnät.

Hej!

med en ren riskförsäkring, finns det i allmänhet inga skillnader i prestanda som man måste överväga. Och även i reglerande, finns det oftast lite stress.

Säker en, men om du väljer den låga avgifterna. Antal bidrag för att ändra. bör kunna hitta gemensamma bidrag Även med direkta försäkringsgivarna.

lycka till

Barmer

Det finns försäkringsbolag som är specialiserade på specifika målgrupper. Därför kan det också redan vara prisskillnader. Direkt försäkringsbolag är inte alltid det billigaste på marknaden. Användar alfalfa uppräknade upp några.

Tja, jag tar tid att en annan aspekt av spelet, även om det kommer att DESILLUSIONERA direkta försäkrings fans. Alla produkter, som beräknas enligt typ av livförsäkring är föremål för Versicherungsausfischtsgesetz. Och eftersom det är underbart med § 11.

http://www.gesetze-im-internet.de/vag/__11.html

Detta innebär att identiska produkter måste ha en identisk pris. Och nu är frågan marginal gränsen varför det finns sprids på marknadspriset. Detta kan ha flera orsaker:

 1. Riskpolicy VU
  Här styrs av riskgrupper och adoptionspolitik och hälsofrågor, som du vill ha som kund. Riskgrupper som hantverkare har en högre risk, och för att undvika att en VU vinna denna kollektiva, ofta styrs av "begäran".
 2. kostar antaganden
  Detta har delvis visat föregående talare Sobeyda. Det är spelet med antaganden, arvsvinster etc.
 3. produkter
  Online Pridukte ofta förminskad produkter med den berömda finstilta. Oavsett om det nu är uteslutandet av risker eller risker - spektrumet är varierande
 4. anskaffningskostnader
  För direkta försäkringsbolag - sedan utesluta Consulting och ansvaret för naturlig avkastning på någon provision. Pengarna används sedan för reklaminslag, Internetportaler, subventionering av produkter och roliga annonser.

Om du inte vet exakt vad som hände i kontraktet och i fall strömmen inte invända mot onlineprodukter.

Detta är inte fallet, gå till mäklaren eller försäkringskonsult kan rekommenderas, om du inte vill ha någon "aha" upplevelser en försäkrad händelse inträffar.

I de ganska stora skillnader, är det möjligt att det redan finns skillnader i prestanda, eller villkor.

Icke klausuler rökare

fysisk undersökning

Redan existerande villkor

uttrycket

etc.

Vad är försäkring?

Skydd av familjen

Säkra ett lån?

I grund och botten inget emot direkt försäkringsbolag, jag är i en, för ganska många år.

Related questions

Hur ska man välja en livförsäkring & quest;

Hur ska man välja en livförsäkring? Vilka kriterier skulle du livförsäkring ökning? Vill du bara gå efter pris? Vem eller vad vill du skydda. Hur högt bör mängden. Om endast en eller två personer (Par) säkras. här är sedan eventuellt två kontrakt med

Vilka kriterier bör välja en livförsäkring & quest;

Vilka är kriterierna för att gå när man väljer en livförsäkring? Det måste finnas en anledning att skaffa en sådan försäkring. Till exempel, skydd av familjen bie död familjeförsörjare. Här är inte heller glömma make. Försäkringsbeloppet, stabil elle

som garanterar period bör väljas inom livförsäkring & quest;

Jag erbjöds med 5 års garanti tid pension. Är det nog, eller vad betyder det egentligen för mig som en försäkringstagare? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Garantitiden har ingentin

Hur länge ska vi dra slutsatsen en livförsäkring & quest;

Hur länge ska du köra försäkringen? Debutåldern är 33 år. Vissa stänga sina försäkringar så från att de får dem betalas med 55, medan andra endast på 60 eller 65 år. Vad känns bäst? Jag har alltid trott att du bara kan betala av pensionsåldern, efter

Om du väljer en hög försäkringsbelopp för livförsäkring & quest;

Är det vettigt att välja en mycket hög summa för en livförsäkring som är över 250 000? Det visar du ner först frågan vad och vem du vill skydda. har du köpt en fastighet och vill familjen mot risken för din död luckan ska försäkringsbeloppet har höjd

Hur länge varar bör väljas i en livförsäkring & quest;

Hej. Vilken varaktighet är användbar för en livförsäkring? Bättre att ha välja en längre tid, eller gå in i en kortare och därefter möjligt när ett nytt kontrakt? Jag skulle hellre råda dig att ta ut från början ett långsiktigt avtal, till exempel, 2

Är det möjligt för livförsäkring och livränta betalning att välja med förfall & quest;

Kan jag ha en livförsäkring att betala i månadshyra avgifter, när det är dags? Privata pensionsplaner är i princip inget annat än kapitalförsäkringar. Precis som en pension kan betalas på förfallodagen som ett engångsbidrag, så kan en livförsäkring k

Är det rätt och komma; att man kan välja en livförsäkring bara för bidragsbelopp & quest;

För här fler jämförelsekriterier utelämnat som är rätt? Varför står för en annan jämförelse kriterier! Tillvägagångssättet kan vara dödlig. Se svaret på en annan fråga från dig. Nej det är inte rätt. Med andra ord, detta är bara halv-kunskap som kan

Hur viktig är en löptid garanti fondförsäkrings livförsäkring & quest;

Så att du kan få tillbaka åtminstone det inbetalda kapitalet plus ränta när tiden går ut. Om en på en livförsäkring, som är fondförsäkring, alltid insisterar? Jag tycker (från en subjektiv synpunkt ..): Ja! Först ger det en person en försäkran om att

Kan du ta RRSPs i en direkt livförsäkring & quest;

Kan du ta RRSPs i direkt livförsäkring? Ja, fungerar det. Men du bör kanske senare i år att besluta, eftersom garanterad ränta ligger kvar på 2,25% - på bruttobidrag. "Garanterade räntan" betyder för övrigt att detta är det lägre priset, garanti

0
Views
0
Ccomments