B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-02

Hur man säkerställer & comma; att Internetbank använder mobiltelefon säker & quest;

Advertisement

Vad man måste komma ihåg allt, om du använder en bank app? Jag har nu ofta hört att virus är farliga på smartphones. Hur kan man bäst skydda dig själv som?

answers

Du behöver definitivt ett antivirusprogram för mobiltelefoner.

Jag inte särskilt litar bank program men och föredrar hemifrån min överföringar. Så brådskande frågor som jag behöver ha på språng, gör jag inte brukar.

  • Record iPhone, ingen Android eller Windows Mobile-enhet.
  • Använd inte mobileTAN förfarande, men en SmartTAN process.
  • Banking via appen din bank eller en generisk HBCI app.
  • Mobiltelefonen och SIM-kortet måste ha en PIN-skydd.

Så du bör vara tillräckligt säker.

hur man bäst skyddar? Detta är svårt eftersom det inte finns någon ultimat säkert skydd. De faror som uppstår när internetbanker, kan vara starkt begränsad eftersom det är på grund av att systemen och app-tekniken.

Man kan skydda sig så långt, om du antingen mTAN kan skicka till din telefon och ingenting annat. Om man använder Internetbank på telefonen, så ska du inte få den här mobil mTAN. Internetbank och mTam kvitto bör vara på separata enheter.

Jag kallar bara mina data från telefonen. Banking per se, jag är bara på min dator hemma. Detta anses säkert.


För övrigt är iPhone säkrare än Android-telefoner.

Jag skulle helt enkelt inte använda bank program för att hämta saldon, för överföring. Då kan ingenting hända normalt - ett virus program på telefonen naturligtvis vettigt.

Related questions

Återgå garanti klar och komma; att säkerställa & comma; dras tillbaka som leasade bilen & quest;

Måste fylla i en inlösen garantera hyresavtal för att säkerställa att den hyrda bilen tillbaka efter kontraktstiden i återförsäljaravtalet? Det beror på vilken typ av kontrakt. I ett avtal som motsvarar leasing dekret och skatteavdrag av leasingavgif

Måste hyresgäster säkerställa & comma; att hyresvärden depositionen skapar anständiga & quest;

Vem är det i bevisbördan? Måste kontrollera hyresgästen om hyresvärden insättningen gäller faktiskt riktigt? Finns det också skydd, om ägaren investerar pengar i hans namn och blir insolvent? Om insättningen bort då? Snabbare och billigare att rådet

Är Internetbank via mobiltelefon är inte så säker som på datorn, eller varför så lite resonans & quest;

Många tyska användning Internetbank, minst av allt om er telefon som har att göra med säkerhetsfrågor eller på grund av bekvämlighet? Eller människor har flera datorer än mobiltelefoner, som är med dig orsaken till detta? Jag föredrar min 22 '' PC-sk

Är Internetbank via mobiltelefon mer riskfyllt än på PC & quest;

Jag skulle verkligen har nu möjlighet att använda Internetbank på min telefon, men på något sätt är jag inte riktigt lika tillförlitlig. Även om jag använder Internetbank via datorn, men jag typ av skrupler anger all åtkomst över Internet via mobilte

Är det & comma; att Internetbank har också blivit utsatta av smsTAN för bedrägeri och quest;

Är det sant att Internetbank via smsTAN tiden redan blivit utsatta för bedrägeri? Den smsTAN Processen är en korrekt tillämpning för närvarande en säkerhetsmetod som är en av de säkra TAN förfarande. Det finns emellertid redan trojaner som riktar den

Gör mig första smartphone med gr & period; köpt Display & comma; Mobiltelefon försäkring gör & comma; Vad tycker du råda mig & quest;

I klass min estes smartphone (Samsung Galaxy S III Mini) förvärvats med en stor display, även ändra min mobiltelefon försäkring, med så dessa saker gå sönder snabbt, vad gör du ge mig? Ska jag göra det? En reparation brott på glaset kommer att kosta

Avslutat Insovens & comma; Jag får en mobiltelefon kontrakt utan borgen & quest;

Jag får en mobiltelefon kontrakt trots införandet av konkurs är fortfarande i Schufa? Jag har beslut av domstolen få konkurs till slutet. Eftersom jag hade fortfarande ett samarbetsavtal med min ex-make och men denna månad är fortfarande pågår, jag b

ßWelches Internetbank metod är säkrast quest &; M-Tan & comma; Chip Tan-Tan och E & quest; Funkitonalität

Kan någon berätta för mig som är den säkraste metoden och hur de skiljer sig exakt mig? Tack Dessa är några beteckningar för enskilda banker, det vill säga inte särskilt meningsfullt för en riktig differentiering. Är detta en hemuppgift eller vad som

en kan säkerställa & comma -Som skilsmässa; att underhållet verkligen betyder i barnets & quest;

Hur kan man säkerställa att underhållet, du betalar för en skilsmässa för barnet verkligen går och används inte av mamman, som har ingen lust att gå tillbaka till arbetet till stor del för att upprätthålla sin levnadsstandard? av vården av barnet får

Hur man säkerställer & comma; att fullmakten även återfinns i nödfall & quest;

Vem ska lämna sin fullmakt, så det är inte in i händelse av en allvarlig olycka i en mapp och kan inte hittas? Du kan lämna över den myndighet för den person som är att få proxy också. Om man inte vill, men bara när det verkligen finns ett behov, då

0
Views
0
Ccomments