B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-24

Hur man gör en deklaration är också på nätet och quest;

Advertisement

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

ringa gånger till skatteverket sidan och sedan kan du titta på programmet Hämta skata.

Med Elster kan skapa ett uttalande.

Du måste Google ange "ester", sedan tar automatiskt länken till den elektroniska deklarationen. Följ bara instruktionerna.

Related questions

Deklaration på en andra bostad lämna & quest; & quest; & quest;

Jag försöker alla handlingar för min självdeklaration samlas upp. Jag fortfarande saknas också ett skattenummer eftersom jag gör en deklaration för första gången. Eftersom jag därför skrivit till skattemyndigheten på min primära bostad i NRW som skri

Måste jag deklarera en lotterivinst utomlands på gränsen & quest;

Behöver jag en lotterivinst jag gjort utomlands förklarar till Tyskland för överföring eller återstår av denna tullfritt? Om lotterivinst eller arv, vid inresa du måste kontanter (och kontanter motsvarande betalningsmedel) från € 10.000 hotell efter

Har deklaration gjort en egenföretagare obligatorisk elektronisk & quest;

Är det sant att som egenföretagare behöver göras obligatorisk elektronisk deklaration? Vad är det med otillräckliga datakunskaper? Finns det fortfarande en Ausnahmenach det de också kan göras skriftligen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan.

Kan jag begära en deklaration från föregående år, skattekontoret och quest, uppgifterna tyvärr förlorade

Min fråga är, om du kan återigen få se gamla löne deklarationer från föregående år som har sänts över Elster programmet till regeringen, eller om du har tillgång till data? Mina filer har gått förlorade, och jag kan inte komma till gamla poster. LG S

Kan du få en fristående villa deklaration och två bostäder gör det & quest;

Är det möjligt att få en förklaring om delning i en villa och göra två enheter från detta? Min farbror köpte med en barndomsvän många år sedan ett gammalt hus. Den övre delen är upptagen av den vän, bor min morbror nedan. Inledningsvis de delade badr

Insolvensförfaranden och komma; Under tiden vigsel och komma; gemensam deklaration ger kredit & comma, vad nu & quest;

Hur ser det ut när någon insolvens har loggat sedan gifta u. Tillsammans deklarationen görs. Det kommer balanserar raus gör ändå att sedan konkurs o. Inte för att kvinnan hade verkligen ingenting att göra med det u. Pengarna av skatteåterbäring du hö

Kan du lämna in en deklaration innan de får rätt taxering & quest;

Jag lämnar och insåg att jag hade glömt något in en självdeklaration. Kan man korrigera fortfarande, om man ändå har fått ett beslut? Eller du måste vänta tills meddelandet är där och sedan lämna in en invändning? Snabb och billig hjälp för din skatt

Hur länge kan jag vara en bugg i min deklaration eller senare klaga till statskassan & quest;

Det slog mig att jag gör ett misstag i deklarationen från 2006 machte- finansiella tjänstemän var också inte på. Men jag tydligt av den åsikten att jag skulle behöva räkna med en bank. Hur länge jag har tid att klaga på fel, det också preskriptionsti

Vad händer för att garantera deklaration & comma; när skulden har betalats & quest;

En bekant har förklarat en garanti och förklaring till borgenären. noterar nu bekanta att gäldenären redan har betalat. Vad om säkerhet bond? Om de publicerar? Vännen hon inte får. Vad ska han göra? Om det finns en verklig garanti i termer av §§ 765f

Hur gör jag resekostnader som affärskostnader på min deklaration för att få korrekt lämnar & quest;

Hej! Min man går igenom en bemanningsföretag montage. Samtidigt är han nu upp mer än 3 månader på samma arbetsplats (ca 350 km hemifrån) används. De resulterande resekostnader, skulle jag vilja bosätta sig i deklarationen som ett företag bekostnad. O