B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-25

Hur man förstör kontoutdrag bäst & comma; om man inte har någon Schrädder & quest;

Advertisement

I gamla kontoutdrag hittade en hel del, och har ingen lust att köpa en extra en Schrädder.

Vad kan jag göra för destruktion?

Papperet i vatten (lång) och sedan i toaletten?

Toppa med bensin och bränna (har en trädgård, skulle jag göra det, men det är förmodligen ganska farligt)

Hur gör man det?

answers

Jag rekommenderar dig att organisera en PKAVP, en paranoia kontoutdrag förintelse Party! En liten gratis annons på Internet är tillräcklig för det finns gott om människor som anser sina gamla extrakt av sådan betydelse att de gör en lång tanke på deras förstöring.

,

Du kan sedan ta i sin tur, om någon har ingen dokumentförstörare du ja, kan en annan PKAVP- deltagarna lämna sin. För säkerhets skull, men jag skulle rekommendera att bränna de rivna dokument i slutet, för om någon sticker dragremsan tillbaka tillsammans, dina mest hemliga transaktioner är fortfarande dagens ljus.

,

Den bästa idén hittills är i min syn på Wodie, DH. Men eftersom du måste planera exakt, alltför många morföräldrar är inte så ...

Dokumentförstörare kostar mer än 8 euro på Internet (t.ex. ebay). Om det är för dyrt, från grillen och Angrillen!

Jag har lagt min morfar i höljet som han drevs till krematoriet.

Skärning eller sönderslitande delarna och därefter (Ja har en du) begravd i trädgården. Du skörda i år fastställde största kål inom ditt område. Men var försiktig, eftersom grannen är bakom häcken och gräver det kan backa ut, det var inte med jätte kål.

Jag skulle bränna dem, eller åtminstone NEN för € 15 buy hugg

Related questions

Kontoutdrag förlorade & comma; kan bära kontonummer någon göra något & quest;

Jag måste ha förlorat mitt kontoutdrag på vägen från banken tillbaka hem. Ett uttalande av mitt kontonummer är på det, så kan någon göra något? Ska jag låta dem veta på banken och kan blockera kontot? Hur vaksam jag måste vara? Oavsett om du förlorar

Som bevarade sina kontoutdrag på & comma; och hur länge & quest;

Ställer verkligen sina kontoutdrag på grund till en mapp, detta format finns det knappast någonstans att köpa. Och hur länge måste jag hålla mina påståenden? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu:

Hur länge har du som en enskild kontoutdrag avbryta & comma; och för vad som faktiskt & quest;

Hl vad är det meningen att jag ska aufbenen mina gamla kontoutdrag? Jag menar ok, om något debiterades Flasch, då jag har ett bevis. Men annars? Och hur länge ska behållas? I grund och botten det kommer att kunna bevisa en transaktion trovärdig. Huru

Kontoutdrag från Post & comma; hur ofta det är en levererad & quest;

Hur ofta en kontoutdrag postas? Regelbundet? Något du förlorar ändå så lätt att hålla reda på de transaktioner som utförs och sedan överraskad av den höga belastningen på bytesbalansen eller? om du förlorat översikten, bör du försöka, kanske lite mer

Kontoutdrag - lagringslösning & comma; där jag köper strävan efter lite pengar &;

Hur skapar jag kontoutdrag från bra, det är denna särskild mapp, om så är fallet, var man kan köpa det för lite pengar? Hur @festung skrev okej, du får gratis i banken. Alternativt finns Leitz mappar speciellt i storformat har två sömmar huvuden, så

Kan du spara MOBIL hävdar kategori före förfallodagen & comma; om du går två år utomlands & quest;

Om du arbetar två år utomlands (utomlands) och hans bil loggar vid denna tid i Tyskland, sedan förlorar försäkringsfordringar kategori eller om det finns sätt att spara detta och på samma villkor efter två år för att förena sig? skade kategori (så mi

Vem har tips für me & comma; Hur hittar jag en solid hyresgäst & quest;

Hej - Jag är nöjd med mina hyresgäster någonsin på näsan. Vem har tips för mig som jag tycker fasta hyresgäster? Vad är ett definitivt fråga och ger en självbedömning när det gäller det fall att hyresgästen skulle ha ljugit för mig något? Till exempe

Donation mottagandet & comma; om du gör på nätet donationer & quest;

God dag, En vän gjorde mig medveten om att vissa organisationer finns det en möjlighet att göra en online-donation. Jag antar att jag bara kan den ta emot en donation kvitto som en vanlig donation, eller hur? Har någon någonsin hade således erfarenhe

Kan skickas till en avgiftsbaserade kontoutdrag och komma; om de inte är online-apporter & quest;

Kan en avgiftsbaserade kontoutdrag ska skickas, om du inte hämta god tid Internetbank? Detta är vanligtvis kontrolleras. Vad ska annars göra ??? kräver inget som de skriver ut uttalanden och skickar med posten? Då skulle de inte längre få online. Åh,

Pays Glas Insurance & comma; om skivor lossa & comma, eftersom cemente av solljus var mjuk & quest;

När vinterträdgård av en vän till skivor har löst och har fallit och fick bruten eftersom cemente mjukas upp av solljus. Försäkringsbolaget vägrar en förordning på grund av att skador på Kitts utgör inget glas går sönder. Den isolerande glasenhet är

0
Views
0
Ccomments