B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv fastigheter Egendom hyr arv och plus; hyresrätt 2012-11-30

Hur man får ut av en ärftlig egendom med min 1 & sol; 3 delar ut och period;

Advertisement

Fastigheten hyrs som ett företag hus för mer än 10 år. Vi har 2012 över arvet. Hyresgästen hade kommit överens via e-post fastigheten för försäljning i april 2014. För honom har hyran krediterats som en rabatt på inköpspriset för september. Efter ytterligare utredning i början av maj, skrev han att han ville köpa det fortfarande, men att det finns problem med att få pengarna. Jag har en känsla av att han håller ut till oss. Han hade två år för att skaffa det. Jag för min del är inte villig att betala extra årlig skatt och försäkring på en fastighet där jag har ingenting på slutet. Genom tre delar inte mycket kvar. Fråga: Vad kan jag göra för att min tredje bli av med dem. De andra arvingar tveka allt i längd. Eftersom efter en så lång tid han kom med ett år uppsägning. Om vi ​​devalvera igen är över ett år. Hans Privatbostad är någon annanstans. Över 55 år, är han också, så jag har en känsla av att han hoppas att dra allt i längden tills det är verksamheten på då han inte längre behövs egenskapen ja. Det skulle vara trevligt om de kunde ge mig några användbara tips. LG

answers

Om delägare derzeitgen skulle vara beredd du köper ut din samägande kan de göra det.

Annars stanna länge med alla rättigheter och skyldigheter 1/3 ägande i fastighetsregistret.

Om inte en notarie företrädesrätt eller köpeavtal skulle undertecknas med den berörda parten måste göra för att roa dig om någonting, så länge du kan, men göra andra berörda parter ett erbjudande.

Även hyrda fastigheter kan säljas endast hårdare och med rabatt eftersom Eigenbdarfskündigung bara tar en motsvarande lång tid, kan sälja det, för om en bland ägarna skulle komma överens med eller lägre inkomster snarare än bär strömbelastningar.

G imager761

anita:

Du vill bli av med, eftersom det för dig finns det inte mycket kvar av de två (inaktiva) syskon ärvda kontorsbyggnad, med en angebl. köpa intresserad hyresgäst som håller du någonsin går.

Förmodligen ska laddas med någon märkbar värde och / eller för att stjäla egendom.

Strävar man till en Redikalkur, avstå egendom (§ 928 BGB). Se upp, dock, att du inte fortsätter är ansvariga personligen för skulder med dina andra tillgångar.

Du kan ta en mycket fast hållning allt under tryck.

Du betriebst avskärmning i syfte att diskussionen.

fördelar:

  1. Din osäkra köparen att besluta om att köpa eller weeiter, hyra (inköp, även auktion, raster hyra nciht)
  2. Dina kolleger arvingar kunde bjuda på, eller ens få några pengar.

nackdelar:

Det wirdd ge mindre pengar än den normala försäljningen (åtminstone mycket sannolik.

Är det med hyresgästen för en notarie avtal om den planerade försäljningen? Om inte, men det ser mycket kritiskt från: Alla relaterade till en försäljningsavtal är ogiltiga formen. Så han lyckades du hyran ner att agera utan att behöva ta i gengäld.

Och bli av med en samägande utan resolution förenings ägarnas Även Teoretiskt det är praktiskt nästan alltid omöjligt: ​​Vem skulle köpa redan aktier i en fastighet? Så vad skulle kunna fungera i bästa shoppingområden. Eftersom spekulanter skulle få tillgång till billig och sedan driva divisionen auktionen. Eftersom tydligen snarare ett objekt verkar handla här i problemsituationer, har du inget annat val än att tillämpa division auktionen själv. Du är förhoppningsvis klart att man som en gång har förväg en massa pengar, och sedan vänta flera år har.

Related questions

Jag får en befintlig kund på egendom terminal Credit särskilt bra intresse & quest;

Eller är det tvärtom, och endast nya kunder får bästa villkor som erbjuds? Mestadels inte. De flesta banker inte agerar på allvar här. Eftersom de straffa trogna betalande befintliga kunder med en olycklig hastighet för uppföljningen finansiering. Is

Om arvingarna gemenskapsägare en ärftlig egendom & quest;

Om jag mina föräldrars arv tillsammans med min bror, vi kommer sedan att automatiskt inkluderade både fastighetsregistret? Hur fungerar det? Om man sedan vill köpa sin andel till den andra, är det då styrs av attesterad kontrakt? Heir då du och din b

Hur säljer jag min egendom fann Privat och sol, offentliga och quest; & quest; & quest;

Jag har funnit detta .... även få alltid trevligt Zinsen.aber nu min bil skulle kaputtund avträda penetrera det eller sälja. Så ibland jag köpa fonder, men inte "hitta". Och med tidigare data du har varken här eller någon annanstans hitta någon

Disposition av egendom för gift vid långvarig sjukdom och komma; z period, B & period; Koma & quest;

Om maken kan ha gemensamma egendom, om partnern har en olycka och en lång tid i koma, eller långtidsvård är. Hur är det att agera? Måste en vara oförmögen om exempelvis det hus försäljning är nödvändig. Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråg

hur mycket kvadratmeter jag får när Hartz 04:00 och tid, och tid, och tid, och strävan, och period; & period; & period;

hur mycket kvadratmeter jag om ...? ... nyss ... Om jag vill flytta in med min pojkvän och min ofödda barn i en lägenhet när jag är hartz4 ?? så jag skulle också få pengar mitten i graviditeten min ?? Jag är i tre månader ... hur stor kan min lägenhe

Min fru har hennes far kort före sin död i Kina besökte & comma; Vidare var strax efteråt och period; Om dessa kostnader är extra bördor och strävan;

Min fru är en kinesisk medborgare, men bor permanent i över 20 år i Tyskland och är också skattepliktig. Runt hennes fars död förra året, två korta besök i Kina var nödvändig. Låt stå som en extraordinär belastning av styr dessa kostnader? Snabb och

Skulle min far lever i omvårdnad i Asien & comma; han skulle få pengar mot tid; lagstadgade & period; Pflegeversich & period; & quest;

Min far har en asiatisk partner, kanske skulle han också vilja dra henne i hennes ursprungliga hem. han då förlorar Ansprauch från den lagstadgade. Vårdförsäkring? MDK måste verkligen undersöka din far ........... men det är inte i Asien. och i övrig

Hur styr din din egendom och begravningskostnader och sol; - Organisation & quest;

Min (lag) farmor med sina 80 år redan gjort ett testamente år sedan och redan beslutade familjegraven där hon vill. Så det här är redan reglerat organisatoriskt. Eftersom jag bara halva min ålder, jag är i detta avseende några tankar eller lämna den

Egendom som ägs av familjen och forma överlämnandet och period; Spekulation perioden erhöll & period;

mina föräldrar köpte ett hus 4 år sedan. Av hälsoskäl, de nu dra i "hemtjänst". Huset är till 2 barn (bror och jag) har tilldelats oss. Ingen av oss kommer att röra sig. Hur sätter man ihop det bästa, så att ingen överlåtelse av fast egendom ska

Hur mycket kostar arbetsgivaren en expert på föräldraskap och LPAR, Far & sol; rpar in &; gjutna och period; & Quest;

Vi vill etablera en föräldrarnas initiativ att ta hand om våra barn och detta väcker naturligtvis frågan om hur mycket en / e / faktiska kostnader pedagog i en "arbetsgivare" i månaden. De bör användas som en heltidsanställd (9 timmar om dagen)

0
Views
0
Ccomments