B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-03

Hur man ansöker om befrielse från tullar för råvaror som importerats till EU & quest;

Advertisement

Jag har en befrielse allmän skyldighet är en av halvfabrikat och råvaror när som importeras till EU. Är detta en komplicerad ansökningsförfaranden-för vilka varor exakt kan du ansöka om undantag?

answers

Här kommer vi att hålla dig säker ännu längre:

http://www.zoll.de/DE/Home/home_node.html

Hälsning Z ....

där du hittar beskrivna
http: //www.zoll.de/DE/Fachthemen/Zoelle/Zollbefreiungen/Aussertarifliche-Zollbef ...

Eftersom det är denna fråga som ställdes så få frågor / ge, men jag rekommenderar er att klargöra detta för att sammanfalla med det tullkontor från erfarenhet! Exakt information du inte komma hit

Related questions

Är det vettigt att ansöka om ett bidrag eller det är bättre att inte tillämpa & quest;

Är det vettigt att ansöka om ersättning eller är det bättre att inte ansöka om? Avdrag (i inkomstskatt) får du automatiskt om du gör rätt post i inkomstdeklarationen. Eller det gäller om skattekort för att få nytta av höga reklamkostnader och andra a

Var kan man ansöka om bostadsbidrag om du vill flytta till en annan stad & quest;

Ich är i 4 veckor med min utbildning klar (när jag har mycket lite tjänat) och sedan måste först arbetslöshetsersättning 1 och eftersom lönen var så låg nog tillämpa ytterligare Hartz. 4 Jag bor för närvarande i en lägenhet, finans mina föräldrar änd

måste mbei befrielse från omsättningsskatt också överväga inkomster från deltids aktivitet & quest;

avser befrielse från försäljningsskatt endast till 17.500, - euro, som jag tar med min nästa kommersiell, eller tas in i beräkningen även min inkomst från en deltidsaktivitet med? och en annan fråga. Jag bör avslutas och får arbetslöshetsersättning,

Kan jag ansöka om Hartz 4 om jag period 1; Föräldrar year'm & quest;

Kan jag ansöka om Hartz 4 när jag är i 1: a året föräldrar? Lär föräldrapenning endast miniminivån på 300,00 euro och 164,00 barnstöd. Innan jag gick på mammaledighet fick jag ABG. 1 Har hört att jag inte längre är. Min vän fungerar och blir ca 1200,

Kan jag redan ansöka om EU-pension även om jag inte har väntetiden fullt & quest;

Det ser ut på grund av min hälsa Situatuation ut så när jag skulle gå till EU-pension eller ansöka om delpension. Men min väntetiden för RV är inte helt nöjd eftersom jag är egen företagare sedan 2001 (utan insättning i den nationella RV) och endast

I Mos Schlad kan du ansöka Sozialwg & period; Det är ensam återkalla mor med son 62m² & quest;

Bin pensionär efter Karpalltunellsyndrom, med stark skolios och högt blodtryck - och allt om fetma hörde ... min son från 4 år EEG - från 10 år med diagnosen nummt starka neuroleptika - Hez - motoriska problem ... Tzrpotz hans 30 - Han kan inte lever

Vad kan flickor ansöka om utvandring från föräldrahemmet men ändå School 12 & period, klass & quest;

Min sons flickvän kommer med sina föräldrar inte en gemensam nämnare och skulle nu vilja gå ute och vilja komma till oss. Jag har inga problem med det, men nu vet jag inte vad det är de finansiella resurser som finns tillgängliga eller vad och var de

Är arbetstagare tullar på innehåll i Europa mycket annorlunda & quest;

Om avgifterna dras av från bruttolönen för arbetsgivaren i Europa mycket annorlunda? En bekant berättade i Frankrike, skatten skulle vara betydligt högre, så att lönenivån är generellt lägre än i Tyskland. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan.

Befrielse från Selbstkontrahierungsverbot - Vad betyder det i förvaltningsavtalet och quest;

Den nya boutredningsman, i min mor äger en lägenhet, kräver följande klausul att underteckna: Administratören pärla på selbtkontrahierungsverbot. § 181 BGB friges. Exakt vad detta innebär och vilken risk kommer att äga en när de loggar det. Tack för

Kan jag i deklarationen att ansöka om pendeltåg skatt & comma; även om jag i år separation & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de För resor som görs mellan hem och arbete, är det avverkning kan (även pendling bidrag) åberopas som en del av annonseringskostnader. Detta

0
Views
0
Ccomments