B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV ARGE behöver gemenskap Bostadsområde ARGE & plus; Bedarfsgemeinschaft 2014-09-10

Hur långt kan i ett personligt samtal fråga mig & quest Arge;

Advertisement

Jag frågade II Begär en ALG. lämnats uppdaterad med de handlingar som krävs. Under denna tid (närmare bestämt i Aug09) där jag hade ett fast jobb, flyttade jag till en bekant med hans hus. Vi har bildat ett bostadsområde. En vecka efter denna ansökan jag skrev min utnämning inbjuden på marken: Det fortfarande Endscheidung öppna: Det skulle endschieden om vi är ett bostadsområde eller gemenskap behov? Jag har varit till utnämningen till och hade en hel del frågor som ställs, att svara även intim: Jag har blivit ombedd, till exempel; Så länge jag vet vän? Om jag gör en sexuell relation med honom? Eftersom våra rum delas? Hur jag tillbringade förra julen? Varför jag köpte en bil från sina föräldrar? Om hans föräldrar auspassen på mina barn? Om vi ​​har ömsesidig hänsyn till advokat? Oavsett om vi båda göra varandra inköp? Och så vidare ... .. maj Arge ställa sådana frågor till en allmänhet? speciellt; Vi är inte nödvändigt men en gemenskaps bostadsområde. Hur kan jag förklara att vi har ett rum? Nu vill även veta om det onda som han har intäkter, såsom kostnaden för huset, där markvärdet har huset. Etc.

answers

Ta reda på här vad den förväntas minska i intervjun: http://www.bewerbung.tv/lebensgemeinschaft.html

Hej, så frågorna är helt ok. Ärligt mer du sträubst dig mer märkbar du kommer. Så juridiskt sett är Arge inta en samlevnad och du skulle motsäga den bevisning obligatoriskt att. Jag skulle vilja föreslå expediten i ditt ställe, att han skall försäkra sig med ett fält även tror att du är faktiskt bara ett rum. Säg separata sovrum, separat division i badrum och kök, etc. Och du måste bevisa att deras wirtschaftet verkligen helt separat. Om du förklara det klart kan du inte har något att frukta och din rumskompis inte heller måste sätta sin inkomst öppet. Jag hoppas på att du har en vanlig hyresavtal stängd? Och din "ägare" beskattade inkomster uppträtt och gillar skattemyndigheten som kan bli nästa efter det frågas.
Lycka till.

I princip har konsortiet faktiskt avgöra om du är ett bostadsområde eller en gemenskap av behov. Men de har möjlighet informationen brücksichtigen, gjorde du begäran. Jag antar att du inte har fyllt i lämplig form, den då skulle få samtalet inte ägt rum. Så schnellstend fylla i enkäten. Endast de frågor som anges däri kan vara intresserade av konsortiet.
Du hittar dessa former enligt www.Arbeitsagentur.de - ALG II - former etc.
För övrigt är det alltid rekommenderat att göra konsortiet skriftligen till alla detaljer, eftersom bristen på information är alltför glada "gjort" med fantasin hos sina anställda.

Anledningen är: om du är en gemenskap av behov (så heter partner också Einstehgemeinschaft, bilder), då hans inkomster kommer att dras från din ALGII anspråk. Eftersom din ett rum då ingen inkomst dras av från honom. Så mycket -Jag vid denna tidpunkt när Hartz IV sag mal inte är korrekt inställd så för att undvika just detta inkomster partnern räknas frågar Arge för exakt. Men jag tror att det är ok, eftersom Hartz IV är skatteförmåner, och bör användas endast sparmsam.

Tack för ditt svar.
Vi är inte BDG. Det är mitt problem. Men i Argentina som inte förstår det. Vi har inte ens en sexuell Beziehung.In denna tid (särskilt i August2009) där jag hade ett fast jobb, flyttade jag till en bekant med hans hus. Vi har bildat ett bostadsområde. Jag hade bara 650,00 € tjänade tyvärr i en arbetsvecka på 28 timmar. Och inte längre kunde hålla min lägenhet.
Vi hade innan vi tillsammans har bildat denna Urbanisering, förs i en advokat information vad vi har att observera allt.
Lease, så för mig en andrahandsuthyrning därefter skapas och undertecknas av oss båda. Vi är riktigt bra vänner i 10 år och inte mer.

Utan att ställa dessa frågor, kan varje par anspråk på att vara just en Bostadsområde UDN inget behov gemenskap.

ARGE måste AUH skicka revisorer för att se om det finns separata sovrum.

Related questions

Om man har en Kassenpatient rätt till ett personligt samtal med läkare innan operationen & quest;

Om du har före operation som Kassenpatient princip rätt till ett samråd med läkare eller måste avfärdas med ett telefonsamtal? Det är obligatoriskt att kirurgen ska du utbilda om riskerna med förfarandet och även Anästehesist måste leda till att pati

Kan ett samtal period bypass & quest med en investering;

Jag har en investering som jag skulle vilja ha, men fronten är i motbok att investeringen har en 9-månaders-call period och en tre månaders uppsägningstid. Betyder det att jag bara efter 9 månader på pengar där? Kan du hantera ett samtal period? Snab

Personligt ansvar för mig & quest;

Betalar personliga ansvar mig faktiskt arbetar för mig? Jag var ännu inte ens i situationen, men det kan vara så att det händer ibland att en situation uppstår där personligt ansvar måste följa. Så en annan orsakade skador på mig. Om andra har nu int

Hur sparar mest pengar på samtal och surf & quest;

Har ingen Flatrate ... hur kan jag spara också mest pengar. Jag har försökt min Internetanvändning, eller att begränsa mina samtal till det mest nödvändiga. Hej ReasSquad, Vi har också precis bytt av kostnadsskäl säljaren. Vi gick till Alice.de. Den

Kan min bank helt enkelt en MRP typ & comma; utan att fråga mig & quest;

Jag öppnade på banken cirka 10 år sedan mitt konto. På den tiden var jag frågade om jag skulle vilja ha en gruppering, som jag förnekade. Nu min bank har just satt upp en MRP, utan att fråga mig. Jag är mycket irriterad eftersom jag inte vill MRP god

Återigen fel i bedömningen inkomstskatt - tillräcklig samtal eller överklagande & quest;

Återigen, jag noterar ett fel i inkomstdeklarationen. Det erkände de höga kostnaderna för min mans sjukdom och bryr sig bara en delmängd. Presenterade samtal skattekontoret att förtydliga eller om du har samma dragningskraft? Hej! detta är normalt. D

Betalar personligt ansvar i bilolyckor & quest;

När jag går in i bilen av en vän, till vilken jag inte försäkrad, och orsakar en olycka, sedan debiteras mitt personliga ansvar uppkommer några skador från? Personligt ansvar betalar aldrig för bilolyckor. Om du fährtst bilen av en bekant, skador av

Om en arbetstagare från arbetsförmedlingen Thermine konto med en långivande bolaget utan att fråga mig & quest;

Jag ,, få ett kompromissförslag från arbetsförmedlingen sedan var densamma som den dag och tid på det när jag har sedan föreställa sig. Nu min fråga: Kan den anställde från arbetsförmedlingen bara Thermine göra för mig, utan som jag känner till. Snab

Gäller nyckel försäkring om personligt ansvar för servicenyckeln & quest;

Betalar privat ansvarsförsäkring vid dess nyckel försäkring för en servicenyckel? Eller bara som gäller tangenter som du använder i ditt privatliv? På grund av förlusten av en servicenyckel Du lägger till ytterligare skador, så det kan antas att skad

Probeme med säkerhet och komma; Om försäkring hög ränta samtals pengar tjänar & quest;

Enligt Verhleichsrechnern CosmosDirekt ger vergeichsweise höga räntor på samtals pengar. Är det ett problem för säkerheten för mina pengar att tjänsteleverantören är en försäkring och någon bank? Pengarna då inte skyddas av inlåningsskydd fonden av b