B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-18

Hur länge får man en halv barnpensionen & quest;

Advertisement

Vad händer med halvbarnpension om en slutför sina studier, men ändå inte fungerar? Om halvbarnpension betalas sedan fortsätta? Och vad händer med försäkringsskyddet?

answers

En vän till mig är inte hennes halvbarnpension endast betalas ut under utbildningstiden (i sina studier), med efterföljande arbetslöshet. (Inte ens en termin, att de nu måste vänta mellan kandidat- och master under)

lisa

Halvbarnpension fram till slutet av utbildningen, lång men inte efter fyllda 27 år som betalats betalades (§ 48 Para. 4 Antal 2d SGB VI) kan förlängas med tiden för militärtjänsten (para. 5). Vad försäkringsskydd menar du? Är du i den lagstadgade pensionsförsäkringen?

Related questions

Om halv barnpensionen & quest;

Min flickvän plötsligt avled mannen, och nu står hon med sin mindre barn ensam. Om faktiskt fortfarande en halv barnpensionen i ett sådant fall, eller är det bara änkepension för min flickvän? Jag tror att en halv barnpension är fortfarande betalas.

Upp till vilken ålder barn får halv barnpensionen & quest;

Om ålder eller tidsberoende (t.ex. max 10 år)? Vad är detta halv-barnpension? Tack! Barnpension betalas vanligen tills de fyller 18 år. En avdraget till barnpension kommer inte att ske förrän då. Efter 18 år av barnet, barnpensionen - nu med avdraget

Hur får jag min bästa halv borgen & quest; & quest; & quest;

Tyvärr Hallo.Ich hitta något som jag hade med min ex hilft..Ich en gemensam Wohnung.Nun I ausgezogen.Der hyresvärden vägrar att utfärda mig en kopia av avtalet och min halv insättning han vill också veta någonting !! Hur kommer jag sprang som bäst ??

som får en fullständig och vem & quest halv sjukpension;

eftersom detta är faktiskt den sjukpension, som får vad u. hur många procent av slutlönen? Pensionsbeloppet beräknas utifrån vad du har betalats till pensionsförsäkringen. Dessutom kommer du in till exempel om du har gjort dig till din 60-årsdag med

Jag har en son och levande period med sin far längs &; Vi är inte gift och period; Vad fyller jag i "& halv, överföring av barnbidrag" och halv; från & quest;

Men jag har ensam vårdnad och min partner är själv Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ingenting, i ditt fall halva barnbidraget Faderns kan inte överföras till dig. Detta är

Om du får pension "och halv, automatiskt" och halv; med uppnådd pensionsålder eller förfrågningar måste göras & quest;

Hur fungerar det? Måste vi rapportera någonstans, Rentenanstalt vet mina kontouppgifter inte ja. Har betalat till födelsen av våra barn i den rättsliga försäkringar, då ingen mer. Du får bara pension, när du söker. Här hittar du all information om de

Promotion: Jag får en Stidpendium trots halv punkt & quest;

Jag planerar för mina studier doktorsexamen och låt mig veta lite om de finansieringsmöjligheter, eftersom jag inte vill låta mig fortsätta att betala av mina föräldrar. Kan man antar en halv kropp faktiskt också fortfarande hopp för ett stipendium e

Hur får man ont om pengar och komma; om banken "och halv, end" och halv; säger & quest;

Hur får man ont om pengar när banken "slutet", säger? En Schufa - post finns inte! Ack, detta ser inte goda. Man kan naturligtvis prova en av de många lån erbjuder, nästan dagligen fick med posten - att använda. Men om du sedan anger sin ekonomi

Vid döden 4years främmande & comma, får "och halv, Ex" och halv; Änkepension & quest;

På 2009/03/05 är min tvillingbror av en tragisk olycka verstorben.Zu denna tid var nu förväntade ekonomiska stöd från min mamma separerade i över fyra år lebend.Seine frånskilda fru, mina två bröder och mir.Mein bror hade någon försäkring och hans "e

Hur får vi pengar från en så kallad "& halv, modellagentur" och halv; tillbaka & quest;

Igår mitt barnbarn var med mig och berättade med tårar i ögonen att hon var i hemlighet utan kunskap om föräldrar, i en foto tid för en modellagentur. Det finns också bilder togs, enligt uppgift för en presentation mapp för olika myndigheter. Lisa, t