B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-11-11

Hur lång tid tar överföring från PayPal-konto till bankkonto & quest;

Advertisement

Hur lång tid tar det om jag vill överföra pengar från mitt PayPal-konto till mitt lönekonto? Mer än 3 dagar?

answers

Detta varade med mig så långt 2-3 bankdagar. Kanske kan det ibland ta fyra dagar sedan - Paypal går vanligtvis 2-5 dagar från - beroende på bank. I kunde ha väntat en tid präglad av SEPA dock att övergången från Luxemburg nu endast max. en dag varar ...

Nej, inte längre! Jag tycker personligen men fortfarande oacceptabelt.

Related questions

Hur lång tid tar det att ett konto kvarstad avbryts & quest;

Det är alla sorterade och det fanns också ett brev till banken som konto beslag kan lyftas. Endast detta är redan en vecka sedan! Hur länge kan sådana saker tar eller hur lång tid tar det - har du där erfarenheter? Snabb och billig hjälp för din skat

Hur lång tid tar överföring mellan två banker och strävan;

Hur lång tid tar en banköverföring mellan två banker? Och spela helgdagar spela en roll? Faktiskt det kommer att fungera bara om datorer eller inte? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expe

Hur lång tid tar en DepotÞbertragung från Luxemburg till Tyskland & quest;

Hej! min fru har ärvt från sin mor, som kom ausLuxemburg och bodde där, en depå och vill det übertragen.Die på en bank i Tyskland inkomst beskattas i Luxemburg worden.Die kostnad av värdepapper är kända. Hur lång tid tar en sådan överföring? Vilka ko

Är ett PayPal-konto internationellt giltig & quest;

Om jag har ett PayPal-konto, kan jag också som shopping på amerikanska internetbutiker som tillåter betalning med PayPal? Eller gör det bara i euroområdet eller i Tyskland? Tack för svaren? Ja, kan du också använda dem för att göra inköp i ett annat

Hur lång tid tar en kontroll om du är kreditvärdiga & quest;

Hur lång tid tar en bank att granska dokumenten tills de kan enas om en kredit? Beror det hela bara på inkomster från, eller även andra kriterier? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Varför är mitt PayPal-konto tas bort & quest;

Jag registrerade 1-2 månader sedan med PayPal och betalas även 2-3x så. När jag ville använda det igen i dag, annonsen var att min e-postadress kan tilldelas till något konto. För detaljerade steg återställa mina personuppgifter (kontonummer, alltför

Hur lång tid tar behandlingen av ett klagomål till genomsnittliga & quest försäkringsombudsmannen;

Hur lång tid tar en behandlingstid på ett klagomål genomsnittet Versicherungsombudmann? Jämfört med en rättegång, som kan pågå i flera år, är medlingsförfarandet ett snabbt förfarande. Hanteringen av ett klagomål tar i genomsnitt cirka tre månader. I

Hur lång tid tar det för en Kontoeröffnung & comma; till betalkort som är & quest;

När jag öppnar ett konto, hur länge måste jag vänta tills jag har bankkort och PIN, så jag kan använda kontot? Det kan ta upp till 14 dagar efter det första innehållet ingången. För mig kortet 10 dagar PIN-koden var en vecka senare eftersom efter den

Hur lång tid tar ett beslag av ett förbetalt kreditkort & quest;

Hej! Jag har en anfallsskydd konto eftersom på mitt konto kvarstad är (hab skuld ärvda) men har ett förbetalt kreditkort. Jag ville fråga hur länge så behöver ett anfall? Så tills de tar mig pengar från kreditkortet bort. Tack för ditt svar mfg Varfö

Hur lång tid tar en banköverföring från Japan till Tyskland & quest;

Hej, jag skulle vilja veta hur lång tid det tar inträffar tills överföringen kommer från Japan till Tyskland, Online Om Delar. Eftersom jag har funnit en sådan i google något, ville jag fråga här. Jag hoppas att jag får ett svar (; Mfg qwalle123 Via