B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-10

Hur lång tid tar ett beslag av ett förbetalt kreditkort & quest;

Advertisement

Hej!

Jag har en anfallsskydd konto eftersom på mitt konto kvarstad är (hab skuld ärvda) men har ett förbetalt kreditkort. Jag ville fråga hur länge så behöver ett anfall? Så tills de tar mig pengar från kreditkortet bort. Tack för ditt svar

mfg

answers

  1. Varför har du inte slagit ut arvet, eller öppnat en egendom konkurs?
  2. Om du var tvungen att ta en EV, borgenärerna har kreditkortsinformationen. sedan ta 2-3 veckor.
  3. Om du ännu inte har vidtagit några EV, hur man känner till denna information?
  4. Gå med kortet till automaten och lyft bort pengar.

Jag ville fråga hur länge så behöver ett anfall?

Vit eftersom borgenärer detta kreditkort? Som någonsin skulle elementära krav på att ansöka om kvarstad och beslut om överföring. När du har samlat alla data, men du går fort, hur snabbt beror på arbetsbördan för respektive tingsrätten.

Ärvda har skulder

Eget fel skulle kan visa sig ;-)

Inte längre än en "normal kreditkort."

Skriven och tryckt är saken i ca 45 sekunder. Nästa dag, är det i banken. Och det var det.

Men vem är att veta när agenten gör det?

Related questions

Hur lång tid tar det att kredit på förbetalt kreditkort är och komma; när pengar är draufgeladen nätet & quest;

Om jag vill bjuda mina pengar på nätet på ett förbetalt kreditkort, hur lång tid tar det tills pengarna på kreditkortet, och jag kan sedan använda kortet? Innebär detta även 3-dagars system (som med vanliga banköverföringar) eller måste vara snabbare

Hur lång tid tar det att ett konto kvarstad avbryts & quest;

Det är alla sorterade och det fanns också ett brev till banken som konto beslag kan lyftas. Endast detta är redan en vecka sedan! Hur länge kan sådana saker tar eller hur lång tid tar det - har du där erfarenheter? Snabb och billig hjälp för din skat

Hur lång tid tar det att bli ett nytt kreditkort skickas får & quest;

Med min Portmonnait har stulits nyligen. Nu är jag här för att få alla korten ihop på något sätt. VISA Jag behöver nu men ganska starkt igen. Hur lång tid tar det att få detta återbetalas? som mycket väl kan hända mycket snabbt om du också ansprichst

Hur lång tid tar en DepotÞbertragung från Luxemburg till Tyskland & quest;

Hej! min fru har ärvt från sin mor, som kom ausLuxemburg och bodde där, en depå och vill det übertragen.Die på en bank i Tyskland inkomst beskattas i Luxemburg worden.Die kostnad av värdepapper är kända. Hur lång tid tar en sådan överföring? Vilka ko

Hur lång tid tar en kontroll om du är kreditvärdiga & quest;

Hur lång tid tar en bank att granska dokumenten tills de kan enas om en kredit? Beror det hela bara på inkomster från, eller även andra kriterier? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Hur lång tid tar behandlingen av ett klagomål till genomsnittliga & quest försäkringsombudsmannen;

Hur lång tid tar en behandlingstid på ett klagomål genomsnittet Versicherungsombudmann? Jämfört med en rättegång, som kan pågå i flera år, är medlingsförfarandet ett snabbt förfarande. Hanteringen av ett klagomål tar i genomsnitt cirka tre månader. I

Hur lång tid tar överföring från PayPal-konto till bankkonto & quest;

Hur lång tid tar det om jag vill överföra pengar från mitt PayPal-konto till mitt lönekonto? Mer än 3 dagar? Detta varade med mig så långt 2-3 bankdagar. Kanske kan det ibland ta fyra dagar sedan - Paypal går vanligtvis 2-5 dagar från - beroende på b

Hur lång tid tar det att få ett nytt socialförsäkringskort & quest;

Jag förlorade min socialförsäkringskort och måste ansöka om ett nytt. Hur lång tid det tar ungefär? Har du haft någon erfarenhet med det? Kortet kan du ansöka om din sjukförsäkring. Det kan också skicka i förväg en bekräftelse med personnummer kan du

Hur lång tid tar en banköverföring från Japan till Tyskland & quest;

Hej, jag skulle vilja veta hur lång tid det tar inträffar tills överföringen kommer från Japan till Tyskland, Online Om Delar. Eftersom jag har funnit en sådan i google något, ville jag fråga här. Jag hoppas att jag får ett svar (; Mfg qwalle123 Via

Hur lång tid tar det att vara en kredit etablerade & quest;

Jag skulle vilja att vilja upprätta en kredit kan vara ett par korta frågor som väntar. Hittills har jag något som inte behövs och så inte mycket idé. Hur lång tid det tar för ungefär tills MRP sedan också ställa? Du går till banken och ansöka om en

0
Views
0
Ccomments