B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-02

Hur lång tid tar en banköverföring från Japan till Tyskland & quest;

Advertisement

Hej, jag skulle vilja veta hur lång tid det tar inträffar tills överföringen kommer från Japan till Tyskland, Online Om Delar.
Eftersom jag har funnit en sådan i google något, ville jag fråga här. Jag hoppas att jag får ett svar (;

Mfg qwalle123

answers

Via Western Union: omedelbart.

Genom Paypal: höger fixa ... minuter ...

Via banköverföring från en japansk bank till en tysk bank: 4-8 dagar, beroende på om bankerna behöver gå igenom en banköverföring eller direkt behålla affärsrelation.

snabb 3-4 dagar, telegraf vid behov: via banköverföring till en tysk representationskontor av en japansk bank (t.ex. Nomura Bank i Frankfurt).

Enligt min erfarenhet, en online-banköverföring från Tyskland till Japan varar mindre än 24 timmar, om inte bara en helg falla i den.

ringa till UD på din bank som har erfarenhet. Gesetzl. regleras inte, eftersom det inte är från Tyskland.

Related questions

Hur lång tid tar en banköverföring från utlandet till Tyskland & quest;

Den tid det tar i om en överföring från utlandet till Tyskland för att göra? wohlbemerkt inom Europa. Jag brukar väntade alltid 3-4 dagar av en remiss från Holland. Detta går Alsop relativt snabbt. Oavsett om det är en juridisk term är, upp till vilk

Hur lång tid tar en DepotÞbertragung från Luxemburg till Tyskland & quest;

Hej! min fru har ärvt från sin mor, som kom ausLuxemburg och bodde där, en depå och vill det übertragen.Die på en bank i Tyskland inkomst beskattas i Luxemburg worden.Die kostnad av värdepapper är kända. Hur lång tid tar en sådan överföring? Vilka ko

Hur lång tid tar en banköverföring från Österrike till Postbank & quest;

Om på onsdag (22 am) en online-banköverföring från Österrike geätigt, kan jag räkna med att jag fortfarande kan ta ut pengar (Postbank)? Klockan åtta pengarna inte var på kontot. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade

Hur lång tid tar en banköverföring till pengar med mig är & quest;

Hur lång tid tar överföringen om det var igår ges på tisdag i ordning? Är pengarna tills i morgon före jul på mitt konto ?? Det är Tysklands största banker. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu:

Hur lång tid tar en banköverföring från ett sparkonto till ett annat & quest;

Hej, jag behöver absolut din åsikt. Och även om jag har en kollega lånade 7000 euro för några månader sedan. Han gav mig efterges på tisdag (2015/09/08) mot kvällen på en överföringsmaskin, 7000 Euro. Vi är båda på Sparkasse men i olika städer. På fr

Hur lång tid tar en banköverföring och LPAR, jag sparder Bank & rpar; av Sparkasse att föra tillbaka & quest;

Hej! Jag är på Sparder Bank och fick den sista onsdagen (22.2.12 debiterades) € 1500 betalas till ett sparkonto men har ännu inte kommit i dag (28.02.12). Vid vilken är då? Och hur lång tid tar det om jag ska få det tillbaka till det på mitt konto ig

Hur lång tid tar det att ett konto kvarstad avbryts & quest;

Det är alla sorterade och det fanns också ett brev till banken som konto beslag kan lyftas. Endast detta är redan en vecka sedan! Hur länge kan sådana saker tar eller hur lång tid tar det - har du där erfarenheter? Snabb och billig hjälp för din skat

Hur lång tid tar en kontroll om du är kreditvärdiga & quest;

Hur lång tid tar en bank att granska dokumenten tills de kan enas om en kredit? Beror det hela bara på inkomster från, eller även andra kriterier? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Hur lång tid tar behandlingen av ett klagomål till genomsnittliga & quest försäkringsombudsmannen;

Hur lång tid tar en behandlingstid på ett klagomål genomsnittet Versicherungsombudmann? Jämfört med en rättegång, som kan pågå i flera år, är medlingsförfarandet ett snabbt förfarande. Hanteringen av ett klagomål tar i genomsnitt cirka tre månader. I

Hur lång tid tar överföring från PayPal-konto till bankkonto & quest;

Hur lång tid tar det om jag vill överföra pengar från mitt PayPal-konto till mitt lönekonto? Mer än 3 dagar? Detta varade med mig så långt 2-3 bankdagar. Kanske kan det ibland ta fyra dagar sedan - Paypal går vanligtvis 2-5 dagar från - beroende på b