B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-21

Hur lång tid tar det tills jag betalat min Abrackprämie få & quest;

Advertisement

Hej!

Ville fråga hur lång tid det tar i genomsnitt tills utrangeringar bonus betalas? Har skickat till den rådgivande kommitténs i juni Mina dokument.

answers

Jag var tvungen att göra på grund av en annan sak med Bafa. Efter otal försök, hade jag slutligen en anställd på telefonen. Det är för närvarande helt överbelastade - på grund av skrotningspremie. Men om en bekräftelse om denna ansökan är närvarande, och tillräckliga medel var fortfarande närvarande efter ansökan, skulle jag inte oroa sig för mina pengar. Bara ha tålamod.

Detta berättar ACFA:

Eftersom slutförandet av det stora antalet ansökningar har absolut prioritet, de första beslut enligt väntelistan i slutet av november tidigast kan skickas. Vänligen se denna anledning även interimistiska förfrågningar om ytterligare förfaranden från

Så tålamod kallas för - ett datum som inte nämns.

även om det är senare, men du är absolut säker pengar.

Related questions

Innehåll till fel konto efterges & period; Hur lång tid tar det att det på den rätta är & quest;

Hej kära, jag har en fråga om min lön, jag är lite orolig. Min chef i torsdags min lön i mitt gamla konto, som inte längre är aktiv, även om jag hade anmält mitt nya kontouppgifter. Nu Jag pratade med min chef och beskrev för honom fakta, pengarna ko

Hur lång tid tar det att ansöka om ett företag licens & quest;

Om du vill ansöka om ett företag licens, hur lång tid tar det? du bara gå till kontoret och du får räkningen, eller passerar tid tills programmet kontrolleras upp? Om du har förberett väl genom att ladda ner formuläret och fyll i förväg, ca 10 minute

Hur lång tid tar en hyresgäst dags att betala serviceavgift Tillägg & quest;

Hur lång tid tar en hyresgäst tid att betala räkningar betalning, om brevet från hyresvärden innehåller ingen information? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de den ska betala myck

Hur lång tid tar det att bankerna Schufa information från mig & quest;

Anta att jag vill vända sig till banken för ett lån. Så det här är definitivt ja Begär en Schufaauskunft. Hur lång tid tar det tills banken får den begärda informationen? Tar emot bankuppgifter omedelbart och finns tillgängliga för inspektion eller m

Hur lång tid tar en banköverföring till pengar med mig är & quest;

Hur lång tid tar överföringen om det var igår ges på tisdag i ordning? Är pengarna tills i morgon före jul på mitt konto ?? Det är Tysklands största banker. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu:

Hur lång tid tar en av betalningar från England till Tyskland & quest;

Hej alla, Jag behöver hjälp eftersom tiderna. Hur lång tid tar en av betalningar från England till Tyskland? Finns det något sådant? Jag överfördes till mitt konto påstås i måndags (10.6.) Pengar. Hittills är det inte där ännu. Det är inte längre Exp

EC-kort låst - Hur lång tid tar det tills det låses upp igen är & quest;

Tre gånger felaktig stift ingång ... låst kort ... inga pengar. Hur lång tid tar det för EG-kortet igen slås fritt och tjäna pengar kan ta ut i en bankomat med sin ATM-kort igen? reser till bank- och beskriva dem vad som hände med dig. som är närvaro

Hur lång tid tar det dig att redovisa tillämpa Post erhåller & quest;

I förra veckan måndag ett konto begärt online och få upp till idag ingen dokumentation för Postident och Co. skickas. Är detta normalt? Hur lång tid tar det Dedicated en regel? som inte existerar. det beror på databasen till sig själv och sina proces

Hur lång tid tar det och komma; tills en dödsattest erhållits & quest;

Kan någon berätta för mig hur lång tid det tar ungefär tills du får utfärdat en dödsattest mig? Begravningsentreprenören sa att det tar ungefär 14 dagar, det förefaller mig som en mycket lång tid. Man måste reglera så lite efter en död, men nu. Under

Hur lång tid tar det att Eröffnung en flatex Depåer & quest;

Hej! hur lång tid det tar att behandla ansökan om Depot flatex? hälsning Detta tar några dagar. Kanske en vecka? De värsta sannolikt postleveranstider vara (ansökan med Postident måste åka dit, sedan skicka inloggningsuppgifter till dig, lösenord ext

0
Views
0
Ccomments