B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-04

Hur lång tid tar det att få ett nytt socialförsäkringskort & quest;

Advertisement

Jag förlorade min socialförsäkringskort och måste ansöka om ett nytt. Hur lång tid det tar ungefär? Har du haft någon erfarenhet med det?

answers

Kortet kan du ansöka om din sjukförsäkring. Det kan också skicka i förväg en bekräftelse med personnummer kan du skicka någonstans. Att hitta rätt kort kommer du att ha så småningom skickas från pensionen. Detta kommer att ta upp till 6 veckor.

Det beror från vilken pensionsförsäkring får socialförsäkringskort.

Vissa skickar bara ett A4-ark, som kan skickas omedelbart, andra fortfarande lämna denna speciella identitetskort skrivas ut av Bundesdruckerei och bara tar lite tid.

de senaste veckorna. Enligt min erfarenhet upp till 6. Ett intyg kan kan uppvisa snabbare.

Hej baccala, vända sig till den tyska pensionsfonden och begära en kopia, i ett par dagar kommer du att få den nya socialförsäkringskort.

Related questions

Hur lång tid tar det att ett konto kvarstad avbryts & quest;

Det är alla sorterade och det fanns också ett brev till banken som konto beslag kan lyftas. Endast detta är redan en vecka sedan! Hur länge kan sådana saker tar eller hur lång tid tar det - har du där erfarenheter? Snabb och billig hjälp för din skat

Hur lång tid tar det att bli ett nytt kreditkort skickas får & quest;

Med min Portmonnait har stulits nyligen. Nu är jag här för att få alla korten ihop på något sätt. VISA Jag behöver nu men ganska starkt igen. Hur lång tid tar det att få detta återbetalas? som mycket väl kan hända mycket snabbt om du också ansprichst

Hur lång tid tar en DepotÞbertragung från Luxemburg till Tyskland & quest;

Hej! min fru har ärvt från sin mor, som kom ausLuxemburg och bodde där, en depå och vill det übertragen.Die på en bank i Tyskland inkomst beskattas i Luxemburg worden.Die kostnad av värdepapper är kända. Hur lång tid tar en sådan överföring? Vilka ko

Hur lång tid tar en kontroll om du är kreditvärdiga & quest;

Hur lång tid tar en bank att granska dokumenten tills de kan enas om en kredit? Beror det hela bara på inkomster från, eller även andra kriterier? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Hur lång tid tar behandlingen av ett klagomål till genomsnittliga & quest försäkringsombudsmannen;

Hur lång tid tar en behandlingstid på ett klagomål genomsnittet Versicherungsombudmann? Jämfört med en rättegång, som kan pågå i flera år, är medlingsförfarandet ett snabbt förfarande. Hanteringen av ett klagomål tar i genomsnitt cirka tre månader. I

Hur lång tid tar överföring från PayPal-konto till bankkonto & quest;

Hur lång tid tar det om jag vill överföra pengar från mitt PayPal-konto till mitt lönekonto? Mer än 3 dagar? Detta varade med mig så långt 2-3 bankdagar. Kanske kan det ibland ta fyra dagar sedan - Paypal går vanligtvis 2-5 dagar från - beroende på b

Hur lång tid tar det Sparkasse & comma; ett nytt bankkort till leverans & quest;

Jag Anfag vecka ansökt om ett nytt kreditkort med de besparingar Lasse, eftersom magnetremsan var defekt. Kan någon berätta för mig hur länge Sparkasse ungefährt måste ge en ny mig? Den habeich nämligen misslyckats med att fråga och hittills ingentin

Hur lång tid tar en banköverföring från Japan till Tyskland & quest;

Hej, jag skulle vilja veta hur lång tid det tar inträffar tills överföringen kommer från Japan till Tyskland, Online Om Delar. Eftersom jag har funnit en sådan i google något, ville jag fråga här. Jag hoppas att jag får ett svar (; Mfg qwalle123 Via

Hur lång tid tar det att vara en kredit etablerade & quest;

Jag skulle vilja att vilja upprätta en kredit kan vara ett par korta frågor som väntar. Hittills har jag något som inte behövs och så inte mycket idé. Hur lång tid det tar för ungefär tills MRP sedan också ställa? Du går till banken och ansöka om en

Hur lång tid tar en banköverföring från utlandet till Tyskland & quest;

Den tid det tar i om en överföring från utlandet till Tyskland för att göra? wohlbemerkt inom Europa. Jag brukar väntade alltid 3-4 dagar av en remiss från Holland. Detta går Alsop relativt snabbt. Oavsett om det är en juridisk term är, upp till vilk

0
Views
0
Ccomments