B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-16

hur lång tid det tar

Advertisement

efter långvarig arbetslöshet, jag har en ny hittat arbete där jag arbetar i skift och min arbetsplats endast med bil att nå är.
Jag hittills hade ingen jag har lagt en begäran till främjandet av en bil på det onda som också godkändes mig.
LSO jag köpte på 16,5 en bil och skickas köpeavtal och en kopia av brevet till den onda dag, lärde jag mig att pengarna vara säljaren har fortfarande inte och min kontorist sa bara att den 23 sökanden till den behöriga myndigheten har överlämnats
bara konstigt är att det hittills inte finns några pengar säljaren och när jag försökte kontrollera med onda jag avfärdades endast bryskt
Har någon av er erfarenhet med det så länge det kan ta upp pengar på kontot säljaren är ???

answers

Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Denna fråga kan du här nu verkligen ingen svar - det enda byrån godkände du din förfrågan. Dessutom bör du ha något skriftligt.

I en "verbal" engagemang en agent, jag är rädd att du kommer att få några fördelar.

Om du gillar detta också godkännas skriftligen?
Om inte, har du ett problem.

Related questions

Min chef på torsdag eller fredag ​​betalade vår lön & comma; alla har att få det, men jag - vet hur lång tid det tar en & quest;

Commerzbank kunden. Min chef betalade vår lön på torsdag eller fredag. Alla fick det - utom jag. Någon som vet hur lång tid det tar? När alla har redan fått sin lön och du inte kan möjligen också vad kommer på ekonomiavdelningen på ditt företag genom

Hur lång tid det tar tills en pension betalas till förtida uppsägning & quest;

Hur lång tid det tar tills en pension betalas till förtida uppsägning? Finns det en uppsägningstid, så att en eventuellt några månader att vänta på pengarna.? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu:

Hur lång tid det tar tills du kan använda ett sparkonto & quest;

Jag skulle vilja öppna ett sparkonto, som jag skulle och parkera lite pengar att vara lycklig. Har du alltså uppleva hur lång tid det tar tills du sedan kan använda kontot för öppnandet av Internet, i slutändan? Om du har en snabb internetbanker, är

WBS hur lång tid det tar tills Wohnberechtigungsschein får & quest;

hur lång tid det tar tills du får Wohnberechtigungsschein? tack Jag får WBS skickas inom 3days. Tvungen att sluta bara för kontor och där för att presentera mitt lönebesked. Då de utfärdade mig. Det beror på respektive bostadsförmedlingen och storlek

Hur lång tid det tar tills ett sekundärt kreditkort skapas & quest;

Hur lång tid det tar tills ett sekundärt kreditkort skapas? Kan man även utomlands, sänds på semester? vilket kan ske mycket snabbt, om du inte är i en exotisk hörn av världen. Det handlar om kostnader, desto snabbare är att gå. I D du har din ersätt

Har någon erfarenhet och komma; hur lång tid det tar och komma; utfärdas till ett arv & quest;

Skiljer sig detta från tingsrätten till tingsrätten? Har någon erfarenhet hur lång tid det tar ungefär tills ett intyg om arv utfärdas? Tydligen åttonde små getter har detta läsglasögon, annars skulle ha sökord för att komma in på topp och bland anna

hur lång tid det tar tills pengarna kommer

Jag har fått slutförandet av begäran om på 12/12/2011 och skulle gärna vilja veta hur lång tid det tar, eftersom tills pengarna betalas på grund. tack När barnet stöd ansökan finns det handläggningstider från 14 dagar till ca 8 månader. Wenn är du ta

Hur lång tid det tar tills livförsäkring betalar & quest;

Hej, jag arbetar med en viss grad av livförsäkring. Och jag skulle vara intresserad hur lång tid det tar tills försäkringen betalar pengar. En begravning kostnaden du kan en hel del pengar och om livförsäkring behöver lite längre, då skulle de sörjan

Hur lång tid det tar för ett patent på ett varumärke för att logga & quest;

Den tid det tar att lämna in en patentansökan på ett varumärke? Jag har hört att det även kan ta flera år att ett sådant patent går igenom och du måste betala en hel del för att få till nerverna. vilket kan ta lång tid, ja. Här hittar du information

Personlig konkurs & comma; hur lång tid det tar från balansdagen till dess att ett beslut om ansvarsfrihet för resterande skuld

.... Nu är det dags att min deadline under de närmaste dagarna sker (uppdraget fas 6 år avslutades i oktober förra året). Detta är ett skriftligt förfarande, det finns ingen bra uppförande perioden och det kommer att beslutas omedelbart på de återstå

Hur lång tid det tar tills Building Society insättningar efter avbokning kredit & quest;

Hur lång tid det tar tills Building Society insättningarna efter uppsägning kommer att krediteras? Jag har väntat i nästan en vecka på överföringen. Tar aldrig så länge? Frågan är om du har utfärdat en tid uppsägning, eller med tiden och förkortning

0
Views
0
Ccomments