B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-28

Hur känner du igen den bästa & comma; som palmed en skrot en fastighet & quest;

Advertisement

Om du är vaksam, om medel finns tillgängliga med säljaren? Allegedly besök skulle vara möjligt på grund av den långa resan men faktiskt omöjligt för mig. Hur man ska gå, pris och exponera säga till mig. Någon lokalanställd som mäklare för att inspektera lägenheten?

answers

Enkla råd till mina referenser:

köp aldrig vad du inte når i 3 timmar kan (givetvis med undantag för fastigheter).

Inget som jag inte har jämfört priset på förhand.

Ingenting där (om hyras) hyran ses på lokal praxis.

På så sätt skulle man måste ha för att få ut av de värsta saker.

Leveransen av finansieringen kan vara skadligt (dvs sämre villkor, täckt summa inkluderar), men behöver inte vara.

I vilket fall som helst bör du forskning innan ett sådant köp 1-2 timmar i Immoscout och Zoopla.

Att köpa en fastighet utan att besöka I grund och botten inte gissa. Innan ett eventuellt besök jag skulle Google, Google Erth och Google Street View att använda om någon på gatan. Om du fortfarande är intresserad då instruera i alla fall en lokal värderingsman med bedömningar. Innan man kan också ringa en lokal fotograf och be om några bilder. Det kommer inte att kosta jorden.

Det enklaste sättet är att du här scheibst itu ren. Då du redan skriver vem, varför egenskapen är indskutabel och vad kostar det egendom i stil.

Det behöver inte nödvändigtvis vara en skrot egenskap ja. Det finns redan tillräckligt om det är dubbelt så dyrt som vanligt eller runt nästan unvermietbar.

Men du nu inte hinfährst räcker för att avskräcka. Som nästan alla sådana fall kommer du inte senare än i några år säkert gå !!! Kan säljas egenskaper vid ett acceptabelt pris för att sälja i regionen!

Glömma alla fall att av all egendom är särskilt intressant. Varför skulle de inte säljas till lokalbefolkningen? Detta är mycket billigare för säljaren.

hmm ... Bästa besöka fastigheten och om sunt förnuft. Du kan fråga om han gick med på att ett besök i brunnen med en arkitekt, det mest kostnadseffektiva vad

Det finns många historier om detta Ostimmobilien där investerare har svalt sk. vända. Många säger, "en av de främsta anledningarna till att det fanns ett fel Invest som jag aldrig hade sett Property".

Detta fel du så önskar också begå? Du vill köpa en fastighet utan att ha sett det? Jag skulle bara göra om jag går in i en fond, men aldrig när jag köper en Immo enhet. Så konsumerar kan inte vara ankomst.

Om du har en person Trust, besök chic tillbaka eller låta en värderingsman objektet. Vad ger dig en fastighetsmäklare, vet du inte och du kan inte åtala om Invest går i byxorna?

Köp en Immoblie utan att betraktas personligen? Ja då skulle jag ge mig en försiktighetsåtgärd för jul ett rep. Det är så enkelt med indikatorn.

Om du väg att besöka ??? är för långt !! Vad Immoblienpreis är det? Det finns alla neutrala organ kan ge information om värdet och statusen för en regional egendom, det kostar ett par € utan skulle även i detta fall, ett säkert sätt! Agenter hyra, fortfarande en av de bara vill tjäna pengar och tjäna sina intressen! Även med Fianzierung finns olika varianter, bör du också söka möjligheter för.

Risk !!!!

Titta här: http: //www.rp-online.de/leben/ratgeber/immobilien-nie-ohne-besichtigung-kaufen-a ...

Om bristen på hyror och inte korsa Mietgarantieen ...!

Related questions

Hur man känner igen Finanzlaie & comma; att aktiekurserna på rekordlåg nivå är & quest;

Hur man känner igen Finanzlaie att aktiekurserna har nått all-time low? Så att det kan träda -quasi unbesorgt- köpa eftersom priserna endast att stiga. Kan du ge mig ett bra tips? Samtidigt indikatorer som expert. Magkänsla. Super personal på börsern

Undrar & comma; huruvida Riester eller Rürup är bättre & comma; Vilka är skillnaderna mellan dem och quest; Kann någon berätta & quest;

även Undrar om Riester och Rürup är bättre för mig, vad är skillnaderna? Kan någon en av er proffsen förklara saken? Skulle vara mycket trevligt, eftersom jag fortfarande tillbaka och är slits vad ingå. Jag är egenföretagare, men min fru anställning

Överklaga - skulle du råda & comma; Om pensionen är för låg och quest; Som kanns räkna om & quest;

Sätt en motsägelse - du skulle rekommendera om man tror att pensionen var för låg? Min vän hade en gång sagt att han får 1200 euro - nu finns det bara fortfarande 1100 euro, men han har lyckats och betalat för flera år. Vem kan förstå en sådan beräkn

känner henne en fond twitter & comma; facebook etc och period; & quest;

hej, Jag är mycket ung och jag vill nu gå in på aktiemarknaden. Jag hörde att ange det som en "nybörjare" inte så mycket känsla att göra i enskilda aktier, utan snarare i fonder. Eftersom facebook och alla dessa sociala nätverk är mycket viktigt

Jag har full invalidpension & comma; men jag känner mig bättre nu och komma; Vad följer hätte pension undantag & quest;

Situation: Sedan juli i år jag får från det tyska pensionsförsäkrings pension för total oförmåga upphör 08/31/16. Som min hälsa förbättrades oväntat i september, har jag arbetat sedan oktober igen. Det som från början startade med 6 timmar per vecka

Hab vad utomlands beställt & comma; Jag måste betala ett bankkonto Iban & quest; Känner mig som inte gjort & period;

Jag har beställt utomlands nu. Måste jag betala endast Iban bankkonto? Eller gör det med den normala bytesbalansen? Jag är ledsen, men jag vet inte på grund av. En normal checkkonto går. Titta på ditt kontoutdrag, eftersom de flesta är det IBAN och B

Sky Tyskland & comma; formerly Premiere: detta är en Invest & quest;

efter Murdoch har gått Premiere, en hel del på Sky Tyskland. Det finns nya produkter, nya idéer, rehabiliteringsteamet, som också har fört Italien (Sky Italia) tillbaka på rätt spår. Är inte bra tecken på att det fortfarande finns tid uppåt och lager

Hur ta reda på bankdirektör & comma; Jag är en typ av anläggning & quest;

Som bankdirektör eller heders konsult faktiskt gå före? Jag hoppas att han kommer att ställa många frågor och detta dokumenteras skriftligt, innan han ens råder dig att en produkt. Om han inte gör det, skulle jag vara mycket försiktig och göra mig av

Äktenskap vid 30 och period; 12 & period, 11 kontroll klass i januari 2012 ändrade & comma; men bara från februari 2012 Gäller & quest;

Hej! Jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Följande fråga: Jag och min flickvän / fru gifte på 30/12/11. Den 5.1.12 hon ändras till skattekontoret till våra löne skatt parentes. Förändringen till 3/5 men engagerar högt skattekontoret fram 1,2., Så att ja

hur mycket pengar föräldrar förlorar & comma; när barn gelt för barn gäller & quest;

barnet är myndigt har sin egen lägenhet hyrs Som noterat er fråga är, tyvärr, gjorde något oklart. Om jag har förstått saken rätt, och du tror att mottagandet av barnbidrag går hand i hand med förlusten av sin egen inkomst, så det är definitivt inte