B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

donation organisation Afrika Orphan 2017-03-20

Hur kan jag rätta donera Afrika & quest;

Advertisement

Under VM har jag sett några rapporter om fattigdom och problem i Sydafrika. Hur och till vem jag ska så donera det faktiskt anländer? Jag tror att AIDS och de resulterande föräldralösa av de största problemen är. Kan någon rekommendera någon bra organisation här?

answers

Jag tycker det är bra att du vill hjälpa. Här följer korta profiler av 30 välgörenhetsorganisationer i Tyskland. De presenterade organisationerna bildar den så kallade "DZI Index". Detta index omfattar de 30 största välgörenhetsorganisationer tillstånd att bära DZI Seal (december 2009). http://www.spenden-ratgeber.de/info/spendenorganisationen Jag hoppas att jag kan hjälpa dig. Hälsning Z ....

Jag tror att i stora organisationer är viktigast. Jag tycker om att donera därför UNICEF. Barn är tyvärr de svagaste länkarna i kedjan och verkligen stöds. Kanske ser du själv men med små lokala organisationer något mer lämpligt.

Related questions

Var kan jag hitta en bra checklista om privata sjukförsäkringar är rätt för mig & quest;

Jag letar efter en bra checklista som hjälper jag kan få min kullager och besluta om förändringen i privata sjukförsäkringar kan vara rätt för mig. Har du som ett tips för mig? Ditt innehåll måste vara större än 50 850 brutto Varken make nich barn bö

en har efter bröstcanceroperation har rätt till hemhjälp & quest;

Existens omedelbart efter OP möjligheter att fonden (privata försäkringar) här vad man ska betala, det finns barn i hushållet (13:15) Man arbetar. Eller ser det som ganska dålig? I en allmän sjukförsäkring finns följaktligen en hemhjälp: Du får en hj

Intresserad sjukförsäkring & comma; om du regelbundet går att donera blod & quest;

Jag går regelbundet att donera blod. En Beannter sade till mig att jag kunde vara så sjukförsäkring överkomliga för någon försäkring? Jag kan inte hitta detta på Internet ingenting. Är det någon som vet om detta är faktiskt sant, eller falsk informat

Föräldraledighet dotter är över och komma; Hon skall ha rätt till återinträde & quest; Deltids & quest;

Föräldraledighet min dotter är nu nästan över. Då kör nu? Har det jämfört med den gamla arbetsgivaren har rätt till återinträde? Men det kan bara arbeta deltid på grund av den lilla dotter, du måste ge chefen deltid? Tidigare var hon heltid. Jag har

Föreningen vill inte betala mig och min mens utbildare paket; Vem har rätt att det & quest;

Min klubb kommer inte att betala mig tränare paket! De 2 andra tränare har fått sina pengar redan. Genom interna gräl jag inte skulle få mina pengar, skulle jag istället utfärda ett kvitto, så att klubben kan behlaten pengarna. Jag kommer definitivt

Finns det alltid en särskild rätt för prishöjningar & quest;

Kära människor, ursäkta att jag bara, precis efter frågan: http: //www.finanzfrage.net/frage/sonderkuendigungsrecht-bei-preiserhoehung-des-g ... ett liknande arbete, men när du skickar / Ställ frågan, jag undrar bara om du verkligen alltid har en sär

Har Elite partner trots avlägsnande av min profil har rätt till kontanter & quest;

Hej Alla, Jag avslutar en betald konto med Elite partner för ett år sedan. Jag raderas omedelbart och fortfarande lydigt betala de utestående kostnaderna Profil. Sedan ett tag var första vila. Idag mina chockade ögon för att finna att Elite Media har

Inte mer än 48 timmar - som har rätt till ersättning & quest;

Har läst att man måste arbeta mer än 48 timmar i veckan utan att få ersättning. Hur är det, men i arbeten som "övertid redan ingår i belöning" såsom banker, revisorer, managementkonsulter? Arbete JA oftast mycket mer än 48 timmar i veckan och är

Om mitt barn från skola till utbildning fungerar och komma; då finns det rätt till barnbidrag & quest;

Om ditt barn inte har slutfört 25 år, kommer barnbidrag även köpas för en övergångsperiod på fyra månader. Sedan måste träningen börja, dock. Om barnet har rapporterats utan anställning med arbetsförmedlingen eller ett jämförbart arbetslöshetsersättn

Vad händer med min semester rätt vid uppsägning & quest;

Hej, jag är nog i mars (när alla förhandlingar har genomförts med den eventuellt kommande arbetsgivare) för att avsluta i slutet av juni. Säg: På 1,7. starta nya AG. Fram till dess har jag tagit men min redan godkänd ledighet på 21 dagar. Hur mycket