B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

makt avkastning solceller solpaneler solenergi sol & plus; ström 2015-02-25

Hur kan jag räkna ut hur mycket el kommer att producera min planerade solsystem & quest;

Advertisement

Jag vill installera på mitt tak nästa år ett solsystem. Hur kan jag räkna ut hur mycket el kommer att producera min planerade investeringar och vad intäkter kommer kostnader och skatter resultera i totalt för en vinst?

answers

I grunden är det avgöra hur stark solljuset på platsen. Då har du inkomsten (alstrade strömmen, mätt i kWh) Beräkna: Det beror på effektiviteten i solceller, som mycket grovt, i kWh / kWp anges. Nyligen du måste ta reda på staten betalar mycket foder en. Det bör noteras att själv konsumtion betalar bättre än matas in i elnätet.
Med hjälp av en avkastningsräknare, t.ex. http://mayer.pro/de/PVcalc kan du kan beräkna avkastningen på en installation.

Jag har goda erfarenheter med min online-kalkylator på www.solarserver.de. Under kategorin Service och verktyg, kontrollera datorn som du kan rulla över hur mycket kraft kommer att producera den avsedda investering.

Tala för att prata med medlem i Matrix, som har investerat i en sådan anläggning.

Och om du har installerat sak, sedan hänga en elmätare inställd ...
- Och sedan smälter här igen!

En mycket användbar läsning är skattebesparingar från den akademiska konsortiet. Special Issue: Photovotaikanlage och kraftvärme (CHP), speciell # 15 ..

Related questions

Vad måste räkna och komma; när arbetsgivare som sina kontor och komma; Termine & quest;

I sällskap med min vän ryktas att företaget deformation från januari 40 km från framtiden. Anställda är alla jetztigen anställning som arbetsplats. Hur ska arbetsgivare göra för att sätta personal på märker att de har 40 km i framtiden fortsätta att

Hur kan jag räkna ut om med mig en leverans gap på pensionen består & quest;

Jag har inte alltid betalat in den statliga pensionen men gjorde några luckor. Nu är jag rädd för leverans gap som kan uppstå. Hur kan jag räkna ut detta för att kunna bedöma det bättre? Hej Gabriele, från din fråga här ute kan man verkligen inte ge

Duplicera ekonomisk förvaltning och komma; Kan räkna även med skatter och komma; Om du inte är gift & quest;

Vad om kostnaden för att upprätthålla två hushåll. Jag kan påståendet även när skatter om vi inte ens gift? Jag bor 150 km bort, det fanns lite utrymme på helgerna jag ska gå till sin vän och leva fredag ​​- söndag på henne. Som är en hel del pengar

Måste man med straff räkna och komma; när oombedd Wireless använder & comma; var öppet tillgängliga & quest;

Är det ett brott att utnyttja WiFi där du inte klart inbjuden som refererar ordern i vissa kaféer? om du kan bevisa att du är trängt olagligt att göra olagliga, så ja. Absolut inte. När du anger en egenskap utan tillstånd, är detta också inget intrån

Betyder det räknas som hänförde serviceavgifter-Låssmeder WG & period; Key förlust ett Party & quest;

I den sista NK -Abr. badar Pos. Reparation cylinder. Detta var nödvändigt eftersom en hyresgäst har brutit nyckeln i låset och nyckeltjänst med alla hyresgäster krävdes i enlighet med och kallades. Följaktligen fanns ett nytt lås med nya nycklar för

Kan bankkonto i ny räkning upplösning fånga u & period; Betalning omdirigering & comma; är den vanliga & quest;

banken säger nej, jag tror att komma ihåg att redan gick på Sparkasse. Om den här tjänsten är verkligen inte längre tillgänglig, vad är problemet den nya Bankverb. spara u. debiterar framåt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av

Vem är ansvarig för leverans av varmvatten och period; Hyresgäst eller hyresvärd & quest;

Naturligtvis en del av den grundläggande standarden för varje lägenhet som hyresgästen kan ha varmt vatten. Ett leasingavtal enades hyresvärden nästan alltid att hyresgästen måste betala kostnaden för varmvatten. Om du bara vill ge bort några detalje

Hartz 4 är till & komma, vara hyresintäkter räknas som inkomst och komma; om det skulder betalas & quest;

Om du måste ansöka om Hartz 4, skall hyresintäkter från uthyrning räknas som inkomst? Dessa är helt för att minska skulden, eftersom objektet ännu inte har lönat sig. Gott Nytt År ;-) Det är samma gamla visa. Du hänvisar HartzIV - och du hoppas att d

Hur är mitt innehåll på underhåll för mig att räkna & quest;

Hej! Jag är helt med förlust. Jag har 2 barn mitt ex som betalar inget underhåll, eftersom jag får underhålls barn betalningar från socialtjänsten. Nu har jag från min nya relation (nu tyvärr EX) och ett litet barn och han är nu för mig och den lilla

Barnbidrag & comma; Heltidsarbete mellan utbildning och skola räknas

Hej, skulle min barnbidrag fond tillgodo inkomster min son. - Utbildning i slutet av januari - Heltidsarbete från februari till Juni - Juli semester - Från augusti Fachhochschule Jag har nu ansökt om barnbidrag fond endast för januari, från augusti t

0
Views
0
Ccomments