B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-06

Hur kan jag överföra pengar från mitt företag sålde hus från Egypten till Tyskland & quest;

Advertisement

God dag alla tillsammans,
Min fråga är:

Jag kommer från -Iraq, var tvungen att mitt namn del ett företag hus "ärvt från min far."
2 år sedan vi har sålt allt och pengarna hamnade i en redogörelse för vår partner i Egypten,
Nu vill min del för att föra "till 30k Euro" till Tyskland.

Min fråga:

  1. det kan vara lätt att överföra?
  2. som kontroll med? Behöver jag att styra någon lön ??
  3. vilken papper från Irak / Egypten jag behöver?
  4. ska jag prenumerera på skattekontoret ??

Jag tackar så mycket för din hjälp

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

1. Naturligtvis har Tyskland inga valutarestriktioner

2. Om det alls det skulle ha kostat kontrollerande, när huset såldes, men huset var i ett annat land och kostnader i Tyskland ingen skatt.

3. nog ingen, eftersom det vid 30.000, - berörda euro som kommer genom banklån, men nej. Om så är nödvändigt, köpekontraktet.

4. Nej, gör det inte intresse.

Huruvida Egypten har restriktioner för export av pengar, bör du klargöra det. Dessutom, vad Übwerweisungsweg det billigaste alternativet. Skatter i Tyskland är inte uppkommer.

Om 30 tusen är den första och enda banköverföring därifrån till ett tyskt konto din tyska banken inte kommer att misstänka penningtvätt. Men om redan ofta gånger ett hus borde ha sålts, kan man säkert förvänta förklaringar från dig. Inte banken, dock. De enda rapporter till relevanta finansiella underrättelsemyndigheter.

Överföringen bör vara möjligt här en billigare leverantör.

http://www.westernunion.de/de/campaigns/how-wu-works.page?src=de_de_hp_promoad_3

Related questions

Kan jag överföra pengar till barn om deras besparingar bidrag för att använda & quest;

Är det teoretiskt tillåtet? WSenn det är en gåva, så att genom Ged blir egendom barnet, ja. Annars inte. Men du kan bara tänka på något. Bankerna gör så kallade repor. Man kan ett paket Werpapiere, eller en mängd kapital, barnen ge "Pension". Då

Jag har en artikel och LPAR, mobil och rpar; sålts till Italien & comma; köparen kommer att överföra mina pengar till mitt bankkonto & comma; betalningen är säker eller hämtas & quest;

Jag har sålt en produkt (mobiltelefon) till Italien. Köparen vill visa mig pengarna på mitt lönekonto och jag kommer att skicka. Kan köparen hämta pengar eller är en överföring från Italien säkra när de kom på mitt konto? Tack till alla, har det nu g

samlade in pengar med mitt bankkort utomlands - Jag var inte - Lock Karta quest;

Har bara sett på min kontoutdrag som ett kontantuttag utomlands (Polen) ägde rum med mitt bankkort. Jag var inte! Ibland nätfiske? Ska jag spärra kortet nu? Jag når ja på banken nu inte mer. Detta luktar ett brott - var som helst data har plockats up

Kan mitt företag föreskriva vad företagsläkare jag måste gå & quest;

Det finns med mig snart, yrkes hälsokontroller (G26, etc) Nu min chef säger att jag måste gå till en vald av honom sällskap läkare. Ja allt gott och väl. Men nu ensam för att nå Jag rider måttligt ned nästan 2 timmar och sedan igen 1-1-1 / 2 timmar t

Expropriering av pengar investerare i Cypern & comma; kan detta hända i Tyskland & quest; Hur du skyddar & quest;

Har läst från expropriering av pengar investerare i Cypern, som har tagits bort från kontot bara 6%. Kan vi råkar i Tyskland - och hur kan du skydda dig? Den är full av råa, de småsparare helt enkelt ta bort pengar. kan hända här? Gå in i tyska förfl

Hur mycket pengar kan jag ta och komma; när emigrera från Tyskland & quest;

Finns det fast riktlinje? Du kan ta hem så mycket som du vill. Hur @meistermerlin korrekt noteras mer än 10.000, - Registrera vid gränsen. Allt annat kommer att hänga på de importbestämmelser i det andra landet. Gränsen är 10.000 euro i andra europei

Har jag mitt arv beskattas en andra gång i Tyskland & quest;

Jag är holländska, bodde i Tyskland sedan 1997, är gift och skatt i Tyskland. Har snart min avlidne far, som bodde i Nederländerna, att förvänta sig ett arv. Om arvet 12% skatt betalas i Nederländerna. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kom

Företag i Schweiz och är lika; Penningtvätt & quest;

Min bostad är i Tyskland, och jag citerar här ett företag. Jag skulle vilja om bosatt i Schweiz där vill starta / öppna, som investerar i aktier och derivat på börserna annat företags + företagskonto. Pengarna för dessa investeringar kommer från min

Kan tredje part för att överföra pengar direkt till mitt kreditkort konto quest;

Kan andra faktiskt överföra pengar direkt till mitt kreditkortskonto? Om detta är möjligt, vilket kontonummer, eller uppgifter som de behöver det? Har jag dem för att ge mitt kreditkortsnummer? (Jag hoppas inte gånger) Snabb och billig hjälp för din

Borgenär har mitt företag pengar beslagtogs i mitt konto

en borgenär har gripit igår är mitt konto. Jag är en hemmafru, inte har någon egen inkomst och kontot bara har mitt företag pengar (500 euro) och barnbidrag (773 euro) som jag en sex-personers hushåll försörjnings muss.Der borgenärer vet att jag inte