B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar Pension Bank Investering pengar & plus; Investering guld investeringar värde 2012-06-23

Hur kan jag köpa guld & quest;

Advertisement

Jag skulle vilja (mycket lite) för att köpa mig guld. Hur gör jag det bäst? Och jag får som sedan physich i handen, eller bara som bokfört värde som aktier?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du går till en bank för att byta och köpa dig en guldtacka. Finns det i mycket små storlekar.

Det finns även guld handelsföretag som säljer via Internet. Som du sedan kan lagra hemma.

Från 5000 euro Jag skulle men jag hyr ett värdeskåp.

På banken skulle jag inte köpa:

1) högre storlek extrafunktioner som till exempel när Münzhandel
2.) möjligt oftast inte anonym

Var uppmärksam på guldhalten. Grade mynt är som endast guldpläterade eller inte uns. Skaffa dig till några Krugerrand - där det inte de 300 euro :-)

Alternativ är SILVER EAGLE ett uns silver (ca 12 Euro.

Här hittar du information om guld som en investering med några videos från YouTube.

http://www.geld-magazin.info/geldanlage/gold-als-geldanlage

Du kan beställa ett guldmynt som du får redan på 100 € ..Gold är guld oavsett vilken form, eller på banken?

Related questions

Hur kan man tänka sig att köpa guld & quest;

Att döma helt enkelt eftersom banken berättar: "Jag har en mängd x är tillgänglig och skulle vilja köpa för guld"? Var kan jag köpa den allestädes närvarande guld och var du går som en lekman som mig bäst? När guldet återigen omvandlas också lät

just nu är det dags att köpa guld & quest;

Eftersom priset på guld ganska säckar, jag undrar om det nu är en bra tid att köpa guld för att diversifiera investeringsportföljen? då du ser gånger på lång sikt diagram över hur detta slutet av 70, gick tidigt 80-tal (http://www.gold-goldbarren.com

Tror du & comma; att den förmodade kollapsen av guldbubblan är en bra tid att köpa guld & quest;

Tror du att den förmodade spruckna guld bubblan är en bra tid att köpa guld? Jag tror inte att guldbubblan spricker, även om mer än en vecka sänkt priset på guld. Tycker du det är rätt tid att köpa guld? Vad tycker du om det nya priset på guld? Det f

Har jag någon information om mig själv göra när man köper guld & quest;

Hur är det om jag köper guld när guld återförsäljare, är detta guld inköp anonym, det vill säga, jag ger honom pengar och han gav mig guld (yta), eller har jag guldet köpa några detaljer gör om mig själv (namn, adress, ... )? Det beror på omfattninge

Varför talar stark euro för att köpa guld & quest;

Jag läste i en äldre inlägg som den starka euron skulle föreslå att köpa guld. Varför är det så? Och är euron just nu alls så stark att detta påstående är sant? Helt enkelt eftersom guld traditionellt handlas i dollar. Om den amerikanska dollarn så s

det fortfarande är vettigt att köpa guld & quest;

Jag skulle göra mig sakta men säkert gånger tank WO här i slutet av guld kan vara hype. de flesta kurser köpa eftersom du säkert inte den första och inte den sista. anser också återstår att mycket spekulation steckt.hier är en lång tid artificiellt y

Där du måste gå ut om du vill köpa guld & quest;

Hej, om jag vill investera i guld där jag måste gå? Ström något om banken eller finns det Broker liknande aktier du? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Guld har ett fysiskt p

Varför prova så många butiker att köpa guld & quest;

Man ser ofta i staden affischer med reklam för Goldankauf. För några månader sedan var det sällan fallet? Varför köpa så många guld gearde nu att priset är så högt? Guldpriserna är höga, förmodligen inte, så de gör de priser som betalats av samlare v

Kredit torka & comma; eller köpa guld & quest;

Jag har fortfarande ett lån på 5000 Euro. Dessutom har jag i ett lager fond med ett nuvärde på 5000 euro. Skulle det inte vara bättre att återbetala lånet vid en tid nu (genom upplösning av aktiefonder), då skulle jag vara fri från skuld eller fortsä

I lyx titta investieren- bra alternativ till att köpa guld & quest;

Jag har läst att för närvarande en så hög efterfrågan på lyx klockor är, förmodligen som ett alternativ till guld? Hur kan man bäst för att investera, om du inte titta finsmakare, här har någon goda råd för mig? Om du inte är bekant, då kan vara gans