B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-11

Hur kan du få pengar från Western Union tillbaka

Advertisement

Hej, min vän gav mig överförs till mitt namn pengar till Filippinerna. Men eftersom jag vid denna tid var på planet till Tyskland och jag ville överraska min vän, har jag lämnat en fullmakt för min fästman med en kopia av mitt ID-kort.
Det har dock inte gav henne pengarna. Hon hade sitt ID och mina dokument här.
Hur kan få pengarna tillbaka, min vän? Eller jag kan, när jag flyger tillbaka i 2 månader, har pengar?

Jag är tacksam för era svar.

Peter W.

answers

Hej Mabilao,

Det finns två sätt att ta ut pengar i denna situation.
I båda fallen har du avsändaren av pengarna, så din vän, omfattar.

  1. Avsändaren kan ta ut den mängd av försäljningsplatsen igen. Däremot kan avgiften inte återbetalas.
  2. Avsändaren kan parterna, som pengar har skickats, vilket orsakar en förändring i mottagarlandet.
    Det mottagande landet kan ändras som i "Tyskland". Om det finns skillnader i avgifter detta har avsändaren att betala mellanskillnaden eller få detta betalas. Överföringen pengar kan nu plockas upp.

För ytterligare information om vänder dig som Western Union Assistans på tel. 0800 181 1797:e

hälsningar
Western Union

Bästa du ringa direkt från Western Union och erfragst om pengarna kan omdirigeras till dig till Tyskland. Två månader Jag skulle "liggande" pengar i något fall på Western Union. Så ta hand om omedelbart till överföring av pengar.

Med koden, och vid behov ett kort kan du få tillbaka hela världen pengarna. Pengarna kommer inte att överföras "till en plats" men "till en person". Dessa kan vara belägna var som helst i världen.

Du kan pengarna men ta emot runt om i världen varje postkontor.

Related questions

Ta ut pengar via Western Union från tjänsten

Jag är 17 år och skulle vilja ta ut pengar via Western Union från posten, skicka min far från utlandet. Jag får alla data från det (några siffror som jag behöver och land) som Ausweiss jag behöver för att lyfta? (Pass?) Jag måste vara en vuxen? Endas

Hur säker är en överföring av pengar med Western Union & quest;

Hur säkert är det att överföra pengar med Western Union? Om missbruket hög hastighet här och vad som händer med pengar om det inte lyfts eller plockas upp? Låt berätta något, det är helt säkert. Varje Postbankfilliale den erbjuder också. Avsändaren s

Om jag skicka pengar med Western Union till ett land och LPAR, USA och rpar; & comma; Det kan också hämtas i ett annat land och komma; Om transaktionsnumret är känt & quest;

Western Union säger: "Överföringen kan tas emot i någon Agent plats i destinationslandet. Allt du behöver är en giltig fotolegitimation och ett ifyllt mottagningsbevis" Nej, skickar pengar i ett visst land - jag menar i USA i mer detalj i motsva

kan skicka Western Union pengar på bankkonto & quest;

God dag, jag har aldrig använt Western Union, så jag har nu att fråga dig en sak: Jag antar att sälja någon något på Internet eller vad jag vet, och jag ska skicka mig en främling person som pengar till mitt bankkonto, pengar sedan efter några dagar

Överföring via Western Union - som är levereras och pengarna strävan;

Hur är det när du skickar pengar via Western Union, hur är detta mottagarna tjänade utomlands? Oavsett om det isolerade en leveransservice är inte weißich skulle till mig. Man måste Western Union entreprenörer (det finns både rena Western Union konto

Western Union-betalningar till obehörig - hyra och period; falsk identitet & quest;

Kort och pinsamt Någon har e-postkontot hackat min kusin, och förde mig genom denna e-postadress för att tro att min kusin desperat skulle behöva min hjälp. Historien lät rimligt nog. Jag har gjort en kontant överföring till Marocko, var pengarna plo

Kan plocka upp på Western Union & quest med transaktionsnummer och identitet varje överföring;

God dag. Min bror hade fallit nästan till bedragare när man köper begagnade fordon. Jag berättar inte hela historien, men det är förmodligen en polis känt stygn över Western Union Bank. Min bror ska överföra pengar med Western Union till sin flickvän

Måste jag överföra i Western Union e-postadress från mottagaren & quest;

Jag vill göra en överföring av pengar via Western Union Bank och har e-postadressen för den icke-mottagare. Någon som vet om jag behöver, eller om det fungerar på det sättet? Tack Du behöver beroende på lands olika identifierare. En e-postadress är i

Western Union kommer att återbetala mig pengarna tillbaka och komma; vad kan jag göra & quest;

God dag kära gemenskap, Jag vet att du bör inte skicka pengar via Western Union vanligtvis, men detta var mycket brådskande. Jag skickade igår en summa på över 100 € online på ett bra släktingar. I morse sedan fick jag ett mail från Western Union att

Hur lång tid tar det bidrag Western Union & quest;

Jag har överfört pengar från min tyska konto till den tyska hänsyn till Western Union. Transaktionen avbröts och pengarna ska betalas tillbaka till mig. stod i e-postmeddelande att pengarna kommer att ses inom 2-3 dagar på mitt konto. Nu redan 7 arbe

0
Views
0
Ccomments