B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

tillväxtmarknader fonder industri Medel utvecklingsländer pengar att investera tillväxtekonomier infrastruktur fonder & plus; tillväxtmarknader 2012-09-06

Hur i utländska direktinvesteringar investerar & quest;

Advertisement

Någon som vet något om dessa fonder? Vem vet sådana fonder? De investerar om jag korrekt information i industri och infrastruktur i tillväxtländer och utvecklingsländer. Vad tycker du om denna investering?

answers

http://de.wikipedia.org/wiki/Direktinvestition

Jag måste gefunden.ich anser dock att du inte investera tid bara 10% i ett och samma företag eller CAN?

Related questions

Jag måste betala för utländska direktinvesteringar i EU källskatt & quest;

Hur är det, när du direkt öppnat en depå i utlandet och agerar där med aktier. Ska vi då fortfarande behöva betala källskatt i Tyskland? Nej! Du måste betala som en tysk skattebetalare ingen källskatt, men (normalt) inkomstskatt. om du är en vårdnads

Investera pengar i utländsk valuta och quest;

Hej! Min bank erbjuder valutakonton på följande villkor ... Sydafrikanska rand ZAR 3,0% ränta pa Ungerska forinten HUF 1,5 Turkiska liran TRY 1,0 Norsk krona NOK 0,5 Polska zloty PLN 0,5 Schweiziska franc CHF 0,0 Tjeckiska korunan CZK 0,0 Brittiska p

Dispens & sol; Utländska Trading konto & quest;

god dag Jag agerar på en nätmäklare från Cypern valuta. Hur ska jag hantera detta förnuftiga kapitalavkastning nu? Jag antar att de är också ersättning till skatt. Låt oss säga att jag överföra mitt slut år vinst till min tysk bank. Hur kan jag använ

Som en liten aktieägare kommer Depot dyra & comma; höga avgifter och tid, och tid; Rådet hur lite pengar väl & plus; låg investerar & quest;

Jag märkte att jag som en liten aktieägare depån (jag var på Commerzbank) kom mycket dyrt, avgifter (särskilt vid försäljning av aktier). Vill jag därför vad andra överlägsen för investeringar, men på sparkonto du får inget intresse, är också fast lö

ECB lånar banker billiga pengar - hur påverkar det investerare & quest;

God dag. Jag har just läst att ECB till europeiska banker missade en injektion av medel och mycket låg låna pengar. Vad blir konsekvenserna för investerare? får till följd att räntorna kan stiga eller falla i investeringen? Jag ibland inte förstå eft

Jag måste betala för utländska fonder källskatt & quest;

När du måste betala kupongskatt? För investeringar i utlandet eller redan om du har en utländsk fond? Källskatt normalt redan ut vid fondnivå. Det redovisas i motsvarande bevis på skattebaser på ebundesanzeiger.de för respektive medel. Vissa betald k

Valutakontroll & sol; FTT beslutat - vad gäller investerare & quest;

Vad du kan förvänta investerare om en ny Börsenssteuer eller FTT avgörs? Skulle du vilja att en källskatt, någon som vet mer? Detaljerna är oklara. Det kommer att finnas en källskatt, men det återstår att se om en typisk privat investerare för transa

Investera i utländska valutor mening & quest;

Investerar för närvarande i utländsk valuta vettigt? Penningmarknaden i Tyskland står nu för en stor del av världshandeln på valuta och det är inte heller förvånande när möjligheterna till vinst beaktas, vilket kan uppnås med valutahandel. Från den s

Hur kan jag fortfarande ändra mina pengar och komma; vllt & period; i utländsk valuta och quest;

Hej alla tillsammans, förvirrad lite jag redan så långsam. Gång på gång man hör från pressen var att investera sina pengar inte. Jag åker dit snart alternativen från ... vill skapa cirka 10.000 €. Senast är verkligen upprepade gånger varnat för en eu

Hur man öppnar konto i utländsk valuta och quest;

Hur skulle du bäst vidare: till exempel, i kanadensiska dollar zuneröffnen ett sparkonto? Jag kommer tillbaka och gå tillbaka dit och har släktingar där. Men hur får jag pengar från mitt konto utan kontanter där och jag kan helt enkelt öppna ett kont