B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-03

Hur hittar jag rätt certifikat och quest;

Advertisement

Om jag som en specifik prisförväntningar för värdepappers har, som jag tycker det certifikat som matchar bäst?

answers

Du bör vara medveten om riskerna med certifikat!

i de flesta finansiella platser finns funktioner baserade på basvärdet intyg för att söka (t.ex. boerse-stuttgart.de). alternativt kan hittas i detaljerad information om ett basvärde ofta förknippas derivat (som i OnVista, Ariva).

genom att minska markeringen för att komma till de önskade certifikat / derivat etc.

Varför män ett certifikat. Ett certifikat är inte en lämplig investering. För ingen. Certifikat är produkter som ingen utom Emittenden verkligen behöver och behovet SIOE att tjäna pengar.


Certifikat är bara vadslagning och innehavarskuldebrev. De representerar något verkligt värde. De är mycket svårt att förstå att säkerheten är endast beroende av emittentens kreditvärdighet, är de inte omfattas av insättningsgarantin fond, är de verkliga kostnaderna ofta dolda.
Det finns enkla mycket transparenta investeringar med tydliga kostnader. Till exempel, aktiefonder. Därför certifikat finns inga bra investeringar.
Lehmann Brothers borde vara en lektion.

Related questions

Sökning Riester & period; Hur hittar jag rätt investeringar och quest; Endast i kombination med Job & quest;

som en fortskrider i saker Riester? När vid vilken ålder är en investering vettigt? Om det är vettigt endast i samband med ett jobb? Kan jag har detta också vila, avsluta eller lösa? Och framför allt, hur hittar jag rätt system? Dina tre sista frågor

Hur hittar jag rätt investeringar och quest;

Hello community! Av en slump, jag har några euro extra i fickan! Nu är att använda pengarna för att skapa en sådan sak, eftersom intresset för säkra finansiella produkter finns för närvarande i källaren. men jag vill inte gå till en hög risk. Har du

Hur hittar jag rätt Bausparvertrag & quest;

Hur kan jag få rätt Bausparvertrag? Har ni här några användbara tips för mig? Genom att du shcon innan jag talar med bankens eller hypoteksinstitut tankar om följande punkter gör: efterfrågan, planera, sparande tillgångar. Dessutom bör du begära mins

Hur hittar jag rätt advokat i konflikt med försäkringsbolaget & quest;

Hur hittar jag rätt advokat i konflikt med försäkringsbolaget? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Hej! Alternativa förslag: En Versicherungsombudsmann råder fri unde

Hur hittar jag rätt mobiltelefon taxa till lägsta möjliga kostnad för att kommunicera och strävan;

Det finns faktiskt en mängd olika priser, schablonbelopp etc. Kan någon berätta för mig hur man hittar den rätta för mig taxa som omfattar individuellt hitta mina behov mig? Jag vill minimera kostnaderna och mitt kontrakt går ut snart. Jag är vid bas

Hur hittar jag rätt sjukförsäkring & quest;

Jag är ganska överväldigad just nu. Jag måste försäkra i en privat sjukförsäkring i januari, eftersom jag börjar arbetslivet därefter. Hittills hade jag sjukförsäkring genom mina föräldrar. Men jag skulle inte bara ta över sjukförsäkringsbolaget av m

Hur hittar vi rätt sjukförsäkring för våra barn & quest;

Min make är lagligt Krabkenversichert, jag privat. Hur ska vi nu bestämma våra barn? Vad är det bästa alternativet för både barnet och för oss? Från post view klart försäkringen den lagstadgade sjukförsäkringen. Den privata jag skulle se barnet som e

Hur hittar jag rätt livränta produkter och quest;

Jag vill verkligen spara lite till pensionen, men vad? Riester pension, BAV, etc .. Hur tar jag reda på vad som är bäst för mig? Hej Lola kanske skriver du uppe till höger i sökrutan "altersvorsorge". Då får du en hel del svar. Annars, jag tror

Hur hittar jag rätt leverantör för Baugeld & quest;

Jag letar efter en bra källa för bygglån. Kan ge mig ett bra tips någon här? Det skulle vara viktigt här är kombinationen av båda av den tidigare nämnda ,. En verkligt oberoende, personlig rådgivare på plats med möjligheterna av jämförelsen som i Int

Hur hittar jag rätt bank för mig & quest;

Jag är med mina Sparkasse mycket missnöjd, höga avgifter och dålig rådgivning. Finns det en Siete på Internet, där du kan inte bara termer, men även banker och deras tjänster jämföra så vidare. Jag har hittat något användbart på Internet. Snabb och b