B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-16

Hur har reavinster från privata lån och LPAR, smava etc & period, och rpar; beskattas & quest;

Advertisement

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

25% betraktas som "om långivare och låntagare idag är närstående" (§ 32d punkt. 2 EStG). Därefter personliga (marginal) skattesats tillämpas.

om jag förstår det rätt, måste betala skatt precis som vanligt intresserar dig från get bank skulle ränteintäkter.
de är inkomster från kapitaltillgångar är inte det?

Related questions

Leverans av produkter till Fuerteventura och LPAR, värde ca & period; 1100 € & rpar; - Avdrag & quest;

Hej! Jag har bara en Ebay säljer (kommersiella). Värdet är cirka 1100 €, mottagaren är ett företag i Fuerteventura. Har någon erfarenhet av ett sådant fall? Jag säljer vanligtvis endast till Tyskland. Att jag måste exportera logga in tullen, etc. Det

Privata lån som beviljats ​​- hur man skyddar sig mot begränsning & quest;

Jag vill förlåta någon ett privat lån inom familjen. Den Verrjährungsfrist uppgår till lån bara tre år. Hur du skyddar dig, att ett försvar av begränsning inte hävdas. Vilken begränsning? Om du gick med på att ett låneavtal med klara villkoren för åt

Vem kan ge mig omedelbart 13 & period, 000Euro privat lån och LPAR, ingen bank och ingen investerare och rpar; & quest; & quest; & quest;

Jag behöver omedelbar 13.000Euro av en älskad det kann.Zahle låna mig en år som varje månad 500Euro zurück.Den vila sedan einmal.Und belöna dazu.Also får den som gör det ännu mer 2.000Euro totalt 15.000Euro , Jag tycker att frågan mycket väl, efterso

Personlig konkurs och privata pensionsavtal och LPAR, inte Riester eller Rürup & rpar;

Hej, en vän till mig har att registrera sig som egenföretagare personlig konkurs. Han har också en färdig för pension privat pension och hans dotter. Nu är frågan, vad det gäller personlig konkurs händer med det. Återköpsvärden är minimala, eftersom

Har någon enda kapitalinkomster har en chans att få ett lån och LPAR, annars arbetslösa och exkl; & rpar; & quest;

Om någon är arbeistlos orelaterade av ALG2 men 34.000 euro / år ränteintäkter har. Han får då ett lån från banken, z. B. för hem renoveringar? Skulle vara intressant att veta! Finns det någon som 34.000 euro ränteintäkter, så finns det åtminstone i e

Privat lån i händelse av dödsfall för att säkra långivare & quest;

Case: Farfar sonson är ett räntefritt lån (65,000, - €). Vad måste beaktas i låneavtalet som fortsätter att existera vid döden av farfar, den delen av barnbarn utan arvingar hela lånet kan omedelbart ringa tillbaka på en gång? Tack på förhand. Jag ba

Privata leasingbilar och LPAR, 90 & percnt; Företag turer & rpar; börja annonseringskostnader

Hej! Jag använder min bil till 90% professionell. Hittills hade jag gett min bil över ett lånefinansierat och ränta som ett företag bekostnad. Detta passar också allt. var att leda motsvarande loggbok / är inte ett problem. Men nu vill jag köpa mig e

Hur fungerar en stegad kupongobligation med kapital och LPAR, Bayer och period; Landes & rpar; & quest;

Min mamma var en step-up band med rekommenderas av sina Sparkasse konsulter kapital, eftersom det inte är villig att ta risker. Låter bra med kapital, eller :-) Finns det inte i alla fall för insättningsgarantifonden? Varför är det så stressad? Jag t

Finansieringsgrad och LPAR; procent av lönen och rpar; konstruktion & quest;

Hur finansieringsgrad (procent av lönen) bör övervägas när man bygger ett hus? Så hur mycket pengar ska du spara det skulle bygga hus? Enkla formler = beräkningsmodeller att svara på frågan: "Hur mycket egendom kan jag råd" Antagande av 4 modell

Försiktighet & exkl; Aktier bedrägerier: Schweiziskt Asset Management AG & LPAR, sam-CH & period, CH & rpar; & Sol; Vertex Pharmaceuticals & period; Inc & period;

Kära Medlemmar av Finanzfrage.net Jag vill göra i det här inlägget unceremoniously på en extremt fräck bluff uppmärksamhet. Specifikt handlar det om ett schweiziskt investmentbolag, som har sålt sina bedrägliga finansiella produkter under kodnamnet "