B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-27

Hur Handyvertrag förtid avsluta & quest;

Advertisement

Finns det något sätt att tidigt komma ut av en mobiltelefon kontrakt? Finns det fall där kan jag lätt frånträda avtalet. Några idéer eller förslag?

answers

Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Inte så vitt jag vet, takten runt alltid mot betalning, utom döden.

Meddela att du kan verkligen tidigt, men grundavgifterna du kommer i alla fall för hela den tid fortfarande måste betala.

Nej, inte "mortis causa" som inte kommer att fungera!

Related questions

Kan BahnCard förtid avsluta & quest;

Använder BahnCard alltid ett helt år eller kan de avgå i förtid och du får en del av de pengar som betalas återbetalas? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de BahnCard ä

Kan jag använda avtalet besparingar i förtid avsluta & quest;

Kan jag avbryta min nuvarande sparavtal, om jag behöver pengarna tidigare? Min bil reparation kan vara lite dyr. Ja, kan du avsluta ett sparavtal när som helst och kan betala av balansen, inklusive ränta plus ränta bonus efter tre månaders varsel. Do

Kan jag använda en premie besparingar kontrakt tre år minst löptid har verkligen inte i förtid avsluta & quest;

Jag har en sådan premie sparkonto med mina besparingar. Från den 3: e året av varaktighet där första gången bidraget, 3% - nästa därefter 4%, etc. prospekt något av tre J. kortaste är. Men jag behöver pengar snabbt. Gibts verkligen inget sätt att säg

Hur kan du som Wohnungseigentümergemeinschaft moderatorer förtid avsluta & quest;

Om alla ägare önskar stängda tidigt upplösning, kan du sedan söka efter en ny chef? Om WEG administratör utses för en bestämd tid, då en förtida uppsägning av uppdraget bara för god sak är tillåten. Titta första gången i dokumenten och kontrollerade

Kan en kontrakts när du flyttar i förtid avsluta & quest;

Är det möjligt att du kan avsluta ett ettårskontrakt med den lokala gym tidigt, om man drar sig ur stan? Kontraktet inte säga före utgången av medlemskap, även om det är möjligt under rådande omständigheter? ett meddelande är inte ett problem. Vissa

Lån till Volksfürsorge med inkommande Lebensv & period; förtid avsluta & quest; & exkl;

Hej gemenskap, mina föräldrar har avslutat ett lån på Volksfürsorge. Detta var år sedan och det kommer att pågå fram till mitten av 2015 (kontrakt fast ränta). Lånet betalas tillbaka över tre livförsäkring när du är helt ren flyter där. Den första se

Kan fast insättning i nödsituationer förtid avsluta & quest;

Om man investerar fasta insättningar i en bank, då kan du inte bara säga normalt, eller hur? Vad om men från när en oväntad krissituation uppstår, till exempel arbetslöshet, etc. Är det inte också möjligt fasta deposition för att avsluta? Snabb och b

Kan jag har en KfW lånet i förtid avsluta & quest;

Som KfW lt. Jag vet, inte erbjuder en framåt lån, men jag är orolig för att i slutet av 10 år fast ränta, som löper ut 2015, höga räntor går, jag vill fortsätta att köra lån via en bank. Kan jag använda KfW lånet i förväg så att en bank tar om finans

Kan budgivare hyra i förtid avsluta & quest;

En vän hyrde en lägenhet att hyra för en period på 10 år till mycket rimliga hyror. Men fastigheten efter 5 år under hammaren. Den framgångsrika budgivare offentliggör hyran i förväg och ber hyresgästerna vräkta. Är det tillåtet? Tvång budgivare ska

Kapitalförsäkring förtid avsluta och komma; Återköpsvärde betalas & quest;

God kväll, Jag har det tillfällen ne fråga, och även om jag har funderat min KLV förtid avsluta. Hon har varit igång sedan 1998 och har en garanterad inlösenvärde på ca 19.000 €. Om 19.000 € betalas vid förtida uppsägning, eller dras några kostnader

1
Views
0
Ccomments