B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-27

Hur gör jag säljer råolja och period;

Advertisement

När jag får ett löfte om en råoljemängden per månad från ett oljefält, var och hur jag kan göra detta råa lönsamt och snabbt z..B. genom ett avtal med en kund, för att sälja den?

answers

Är återigen kontrakten med överskottskvantiteter på språng som vill ge någon prins från Emirates förment?

Detta var en gång en ekonomisk bluff på 90-talet.

Oljemarknaden är reglerad och distribueras. Man kan försöka att sätta något på en plats näringsidkare under, men den stora gruppen kommer att ta en "no name" inget kontrakt. Dessutom visar bevisen behöver intyg etc.

Varför vill du göra det. Det är risk kubik. Som en ansedd finansiell rådgivare, kan jag bara varna dig om detta.

Jag vet inte hur du kom till detta åtagande - kanske en söt marknadsföring idé. Jag vet inte vem du kan sälja månatliga "hinkar" rå ...

Related questions

Föredrar ärvt sälja lägenheter och period; Hur ser det ut med skatter från & quest;

Mina föräldrar i 1989 köpte lägenheten. 2010 ärvde jag lägenheten get. Jag har den platta hyrs hittills. Nu vill jag att sälja lägenheten. Jag läste om och om igen av den spekulativa period som man måste vänta åtminstone 10 år, så att du kan sälja lä

Förluster genom att sälja en Imm & period, Fond GBR avdragsgill & quest;

Måste begränsa min nuvarande förluster åtminstone i tid, min Imm. Fond Dela (tidigare 100.000DM) som säljs från en GbR slutet av 2008 för en euro till nybildade GmbH. Lagligt där på en GbR en skyldighet att betala hittills manifeste förluster i ytter

Om jag har en fastighet i Syrien en period, sälja 000 och period; & perioden 500; Vilka skatter uppstår när en överföring till ett tyskt bankkonto, och vad som måste övervägas & quest;

Som detaljer skattelagstiftningen måste iakttas vid överföring av sådana belopp. När fastigheten ägs av en syrisk flykting som tidigare ägde en bank i Syrien. Men egenskapen hade ett värde av 7 miljoner dollar utan de associerade landar. Nu vill man

När en Fa & period; har 000 € Aktiekapital bidrag och aktier säljs & comma, 25 & period; är mgl & period; percnt vid 50; Deltagande 12 & period, att betala 500 även inkomster € 5.000.000 är & quest;

Om ett företag har 25.000 € kapitaltillskott och aktier säljs, är det möjligt 50% ränta att betala 12.500 även om att vinna priset på 5 miljoner euro är? Om någon gör är en annan fråga. Tack för ditt svar, jag är glad kaufm L. Jag ser det annorlunda

Grekiska statsobligationer: påstås säljer investerare och period; Stanna borta & quest;

Tidigare i veckan var förmodligen ut en obligation - Grekland. Investerarna borde ha gjort ansträngningar på dessa papper. Det borde ha varit en dubbel överteckning. Idag återigen kan du läsa i pressen att investerarna åter ta flyget. Bör vara en kon

L'Oréal idag plus 5 & percnt; eftersom Nestle hyra och period; sälja aktier kommer & period; Varför kursen lockar så vidare & quest;

Vem kan berätta för mig förhållandet varför andelen Loreal idag ökar med 5%, bara för att Nestle planer på att avyttra en del av sina aktier Loreal? Loreal WKN 853888. Jag tror att anledningen är att L'Oreal har lite för mycket pengar och marknaden p

Kompenserar för en sammanslagning av två fond försäljning med avseende att få w & period; mindre än ett år i depån & quest;

När jag håller en fond som fusionerades u. Jag har inte haft 12 Mt i depån fonden, som liknar då en försäljning u. Jag måste betala skatt på vinsten? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exp

Kan plantera anställda fortsätta att sälja ett års bil & quest;

Hej! Jag har just läst en artikel, enligt vilket företag anställda biltillverkare har snart att betala lägre skatt på arbetstagarens bil och motsvarande billigare rankommen bilar. Jag vet någon som arbetar för Mercedes. Kan jag säga att han skulle ge

Kan courtage mot skatt & comma; när man köper förvaltningsfastigheter & quest;

Kan du dra av kostnaden för en mäklare av skatten när du köper en förvaltningsfastighet? Ja, de är bland de förvärvskostnader. De läggs till inköpspriset och skrivs, om de hänför sig till byggnaden. Den icke-avskrivningsbara delen är skatt endast rel

G7 "och halv, ingrep" och halv; valutamarknaden: Vad menar egentligen DETTA & quest;

G7 ingrep för att stoppa valutamarknaden till yen skyhöga. Allt gott och väl, men vad betyder det exakt? hitta några siffror. Eller med andra ord: Vilka stater har sedan åter tryckta pengar? Varför uttalandet är "svampig"? Vad är det porösa? De

0
Views
0
Ccomments