B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-19

Hur gör jag måste ange i din deklaration & quest vår 20-åriga son;

Advertisement

Hur ska jag ange i deklarationen vårt 20 son.? Han avslutade sin utbildning i januari 2014. Så vi återigen få barnbidrag för januari 2014. När jag skriver en månad utbildning jag har men ja fortfarande fullt lever Lägg i Tyskland för 2014. Så visa mig Elster fullt avdraget på. Han själv men ja nu utfärdat en egen självdeklaration 2014 eftersom han arbetade från februari som en gesäll och har redan fått sin återbetalning.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

1. Din son har utfärdat sitt eget uttalande i 2014, är helt irrelevant

2. Om man tittar på systemet barnet var du behöver för att skriva det så ser du i linje 15 ff de detaljer som säkerställer att det förväntas endast en månad, eftersom det skall anges när till när året utbildningen var.

3. I linje 6, är barnbidraget in, vad fick du.

"Som jag har vår son 20 år in i deklarationen?"

Precis som dina föräldrar du prenumererar på sin självdeklaration.

Related questions

Måste jag lämna en begäran om en förlängning av min deklaration & quest;

Jag nu göra min första deklaration, så jag vet inte säkert. Jag kommer förmodligen inte avslutas förrän helgen. Måste jag göra ett program eller räcker det om jag abgebe lätt senare? Var kan jag så lämna in en ansökan? Snabb och billig hjälp för din

Wills - Probate - arvsskatt deklaration & quest;

Efter döden av min farfar, har mina föräldrar fått från Probate Court Post och all information som lämnas till tillgångar osv .. ett arv deklarationen de inte gjorde tidigare. Hur går det? Man har också föreslagit obligatoriska som anställd en skatte

Är jag i Tyskland skyldigheten att göra en deklaration & quest;

Om jag arbetare och annan än min lön har inga ytterligare referenser (även ingen arv etc.), jag fortfarande tvungen att göra en deklaration? Tack. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

När du måste ge sin deklaration & quest;

Är det sant att du måste ha gett arbetarna deklaration för år 2008 till den 31 maj 2009.? 31 05 är den normala tidsperioden. burken kan automatiskt förlängas till 31. 12. 2009. Revisorer har mer tid. en begäran om disposition (så om du ofta att du må

Vid vilken minimiinkomst skatteskuld & sol; Kravet på att lämna en EKST deklaration & quest; & quest;

inkomstskatte skuld är kopplad till ett minimum eller till och med småbarn - en självdeklaration, om det inte finns skäl (skattepliktiga intäkter) - oavsett vilken ålder? Inte åldern är avgörande för taxerings, men att det belopp som beskattningsbara

Mannen var Hartz 4-mottagare - före äktenskapet - måste jag ange detta i din deklaration & quest;

Bin gift sedan augusti 2012 design. Min man har köpt från Jan-juni 2012 Hartz. 4 Sedan dess har han ingen inkomst. Jag är normal arbetare. Måste jag använda det i min deklaration på något sätt? Tja, han är inte en extraordinär belastning åtminstone i

Donation deklarera & quest;

Tach kommun, idag har jag en fråga för gåvan: Mor vill ge en € 25.000 vardera till sina barn B, C, D och F. Dessa pengar ska betalas via banköverföring till respektive konton. Nu min fråga: ska du på något sätt särskilt deklarera betalningen som en d

Jag är pensionerad och har tid sedan april hyresintäkter &; Måste jag deklarera & quest;

Jag är pensionerad, 75 år och gift. Sedan april Jag har hyresintäkter. Min fru har också en liten pension. Jag behöver inte längre skattedeklarationer under de senaste åren. Måste jag deklarera nu? I grund och botten, ja. Finns inget dåligt här. Bero

Jag att beskatta och måste lämna en deklaration & quest;

Hej skatteexperter, följande fakta: Jag har gett en självdeklaration 2014 på grund av min övergång från student till professionell. År 2015 var jag en vanlig anställd i företaget och är faktiskt antas behöva ge någon förklaring. Nu fick jag utan någo

Deklarationer för avlidne far - deklaration & quest bedömning;

Hej! min far dog 4 år sedan. De inkomstdeklarationer för min far vi brukade alla, med hjälp av en skatterådgivare, gjort. Eftersom jag får hälften barnpension och har arbetat sedan 2014 även i mellan, jag är en Lohnsteuerhilfeverein inloggad, vilket