B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-22

Hur gör jag en deklaration efter äktenskapet & quest;

Advertisement

Måste jag fortsätta att göra förklaringen för varje individuellt, eller en deklaration är tillräcklig? Vad disposition regleras?
Måste jag av jag gift föreslagits för året flera förklaringar?

answers

Skämtet vid äktenskap är i steeurlichen mening just i det faktum att du har den gemensamma bedömningen.

Så en deklaration för båda. Du kan dra i äktenskapet. Om nciht båda tjänar exakt samma belopp, är det alltid fördelaktigt.

Ingen fördel är även om du vid 30.12. hade gift kan du använda med din fru för hela året uppdelningen fördel. Principen: inkomster makar adderas och beskattas hälften. Ju större inkomstskillnaderna ännu mer intressant!

Related questions

deklaration från arbetsoförmåga & quest;

Måste jag lämna in en deklaration? Få fem år bu.rente och privat BU pension för varje på 8000 euro per år, nu ska jag göra mig långsam, jag måste betala extra saftig, eller till och med hotar en straff? Vid 8000 € varje pension måste du göra en själv

Hur kan få kommer att uteslutas under äktenskapet & quest;

En vän frågade mig om råd. I sitt äktenskap, är det inte längre stämmer. Hans fru har en affär med en annan. men tror inte att separation eller skilsmässa. Han är beroende av sin hustru, men vet inte om de inte ändrar sig och avslutade förhållandet.

Lägenhet lån som tagits före äktenskapet & quest; skilsmässa

God dag, jag köpte en lägenhet före äktenskapet har kostat 62.000 euro med notarie trumman och speciellt med Renorvierung kom hem till 70.000 euro. 20000Euro jag själv betalat, resten har jag tagit som Kredi. Nu efter ett år och en rest kredit skuld

Blivande make har i flera år inte har betalat GEZ & comma; vad som händer efter äktenskapet & quest;

Jag har alltid betalat min GEZ, men min blivande man har en mycket stark (och inte positivt) yttrande om GEZ och har dessa avgifter aldrig betalats. Kan det finnas problem efter äktenskapet? Om jag plötsligt hans enastående avgifter införs, så är det

Varför en elev göra en deklaration utan merit & quest;

Kan man förklara varför vi bör göra som student utan merit en deklaration här? Jag har fått höra det, men jag har skäl inte förstått. MfG Om du inte har någon merit, då betalar du ingen skatt och om du betalar ingen skatt då kan avsatte (Hämta) ingen

Varför får vissa medborgare inte deklaration och ombeds & quest;

Varför får vissa medborgare inte deklaration och andra även uppmuntras av skatteverket? Om skattemyndigheten har belägg för att någon kan vara skattepliktig och nödvändig Versteuerungen har inte gjort kan uppmanas att lämna en deklaration. Detta gäll

Hur man gör en deklaration med Kleinunternehmerregelung & quest;

Jag hade redan skapat frågan Gutefragte.net men fick inte ett fullständigt svar. Jag är för närvarande i färd med att göra min deklaration klar 2011, men detta är min första gången och jag är inte säker på hur jag detta bara överlämnas till skattever

Platt donation bättre före äktenskapet & quest;

Är det bättre att åsidosätta sin dotter innan bröllopet en lägenhet för att undvika att i händelse av en eventuell separation av sonen deltar i denna donation? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär

Måste jag deklarera på skattekontoret & quest;

Om jag inte behöver betala skatt på inkomst, jag måste också lämna en deklaration på skattekontoret? Om inkomsten är inte skattepliktiga (eftersom det kommer att få skattefritt, till exempel, har redan beskattats eller om du har en icke-bedömning), h

När man delar äktenskap Bank & comma; före eller efter äktenskapet & quest; Konto Beskrivning och quest;

vad som måste få det, när man gifter sig på banken? En behöver en ny kundkort om namnändringar, och så snart som möjligt. Kan jag ansöka om kortet före äktenskapet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Be