B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-17

Hur gör jag börjar faktiskt investera i aktier och strävan;

Advertisement

Jag bara bli ännu avsluta skolan och hitta aktier faktiskt intressant, men ingen aning? Hur man bäst att börja investera i aktier? Att döma helt enkelt gånger till sin bank manager?

answers

bankdirektör kommer att be om befintliga tillgångar och ytterligare. Har du att investera pengar? Om så är fallet, vill / kan du alls? Eller om du vill göra torra körningar?

När du är klar med skolan, då kan du starta en sparplan, som går långt. Frågan är: har du pengar på? Eller du är som många på annat sätt behöver efter skolan i situationen varje euro?

Hur ska jag börja? En kula finns inte. Vägen till bankdirektör är en möjlighet, men bara en av många komponenter, som kan användas för att sätta upp med investeringar.

Du bör börja göra du smart i frågan regelbundet läsa de ekonomiska och finansiella tidningar, skapar du en demo portfölj på en av de många finansiella portaler (gratis) och sedan börja spela med investeringar som verkar du som förnuftigt.

Vid tiden du ser det är resultaten: vinster eller förluster. Och så ska du ta reda på vad det var och leta efter korrigeringar.

Ökar till ditt intresse, då du kommer att mglw. även titta på dina investeringar och investera där. Se till att du bestämma att ditt intresse minskar, så har du förlorat något, eftersom kunskap är viktig i området. Men Förmodligen då vägen till en konsult av de bättre. Och även då du låter fingrarna på markeringen eller utrustningen.

Till skillnad från alla dem som nu berätta hur man hittar vägen till lager och aktiehandel, råder jag dig starkt avråda att göra med aktier. Tre pekar på motsatsen:

  • Transaktionskostnader för utbyte aktiehandel ännu högre med min. 10 euro per läge (när man använder en direkt bank), med filialbanker. Därför förbjuder en investering på mindre än cirka 1,500 euro per position.
  • Lagren är flyktiga och du måste följa utvecklingen på marknaden, förstå och utvärdera. Detta kräver erfarenhet och kunskap. Både du saknar.
  • Du behöver inte köpa bara en eller två lager och hoppas på goda resultat. Vi måste hitta, inom vilka sektorer som du vill investera, vilka värden skulle vara förnuftiga investeringar inom dessa sektorer, och kommer då att ha en portfölj av minst ca. 30-40 lager bygga, för att diversifiera. Med ett läge storlek av ca 1,500-2,000 euro gör en volym på minst. 60.000 euro snarare mer. Har du den tillgängliga? Vill du riskera det?

Tro människor som entusiastiskt råda dig att lager investeringar, ingenting. Tro människor du erbjuder ädelstenar och bombsäkert rekommendationer, ingenting. Investera i något som du själv inte helt förstår.

Jag välkomnar ert intresse och fortfarande hoppas att det så småningom kommer att bli en finansiell specialist i skolan. Till dig vill jag rekommendera att inte börja med enskilda aktier, men bara en gång med blandfonder och aktiefonder. Dessa investerar i många bestånd och du sedan äger aktier i dessa väldigt många bestånd. Volatiliteten och risker jämförs med individuella värden begränsas genom diversifiering. Om du tid (som förmodligen kommer att vara ett par år) en förmögenhet bygga det långsamt och se hur värdena utvecklas, du vågar du ens till enskilda aktier. Men Tänk på riskerna. Detta är inte en enkelriktad gata för vinst.

En bra fond för att starta kan vara en Ethna Aktiv E (A) som en sparplan för 25 euro pm på comdirect. Du kan därför lägga undan och titta på hur du ändrar ditt system en liten mängd varje månad. Fonden är en blandfond som inte är lika flyktig som rena aktiemarknaderna. Han utdelning, att varje år du har känslan av prestation, att få några euro som en investering. Ju bättre fond körningar och de fler aktier du har, desto högre naturligtvis av mängden av distributionen för dig. Vänner du gånger med denna metod och kanske prenumerera på en Financial Times Tyskland eller Handelsblatt. Om du förstår engelska väl, jag rekommenderar också bloomberg.com/tv som "Exchange" TV på Internet :-)

Frankfurtbörsen har ett antal publikationer för att läsa: http://www.boerse-frankfurt.de/de/publikationen

Lycka till! :-)

Inte i något fall kan gå till en bank manager, eftersom han hawked endast strukturerade produkter och fonder, som han får det högsta provision. Det är också legitimt, eftersom det faktiskt måste tjäna sitt uppehälle. Dessutom bör man lita på några indexfonder / index ETF, eftersom de ger mest övervärderade aktier har också den högsta vikt.
Det är bäst att bläddra litteratur och läsa verksamheten avsnitt i tidningen, och förstå budgetar och agera särskilt med sunt förnuft. Med just detta kunde man till exempel då inte Infineon och idag inte dras Facebook eller Zynga, utan snarare aktier av utdelning avkastning, låg-rankade, hög tillväxt, nästan ofrivilligt i årtionden etablerade köpte i hållbart fungerande affärsmodell. Sådana fynd du alltid under eller i bästa fall i slutet av en börskrasch. Bästa du prova dig med en fri portfölj och öva någonsin strategi, och när den kraschar rätt gång på aktiemarknaden, så ja du kan en liten ställning Siemens för 35 euro och BASF för 25 euro plocka, eller ens från mig Linde 50 euro eller ABB, Cisco, Novartis, Nestle, Total, Shell, om denna post tillbaka till 10-årslägsta. Men aldrig sätta allt på aktier och bara pengar du också länge inte längre behöver. Och även om företaget utöver de makroekonomiska problemen inte ens företagsspecifika har som Commerzbank (statsobligationer), Metro (hög nettoskuld och goodwill, migrera kunder, sjunkande omsättning, stark konkurrens från Amazon), Hewlett Packard (stark konkurrens från Apple, fumlade trätt i smartphone och surfplatta segmentet för mycket skuld och goodwill ducrh tvivelaktiga förvärv), Peugeot (miljarder i förluster, för mycket skuld, alltför beroende av Europa), Nokia (dito som HP, Metro och Peugeot, eftersom de har missat smartphone marknaden - Big företaget desease - spelare värde !!!), Thyssen (dåliga investeringar i Amerika, miljarder avskrivningar sluka eget kapital, hög skuldsättning trots höga konjunkturrisker), Telefonica (betalas på grund av förekomsten hotar skulden ingen utdelning mer, hög konkurrens från billiga leverantörer som leder till churn, driven goodwill genom överprissatta förvärv). Så då du har svarat mycket väl några utmärkta exempel på varför vissa bestånd kan ge Affliction närvarande ...
Så bara satsa på vad du vet och endast företag som kan överleva genom sin balansräkning styrka och marknadsposition och en global ekonomisk kris som har tvättat sig.

För bankdirektören jag skulle som en tidigare talare redan har skrivit, rekommenderas inte, eftersom det endast sälja sina egna produkter. Ett bättre alternativ är att frilans finansiell rådgivare. Mestadels har hela marknaden eller produkter som erbjuds med ett ögonkast.

Annars du klättrar den bästa i ämnet som du läser du i olika läroböcker. Eftersom det för mig starttiden var också svårt och jag visste inte var jag ska börja alls, jag har skrivit en e-bok för nybörjare som en optimal start i "Investera" erbjudanden. Det förklarar grundläggande begrepp, strategier och metoder. Med denna kunskap kommer du att kunna införliva djupare i frågan mycket lättare.

E-bok Du kan titta på gratis nedladdning på min hemsida http://tipps-zum-investieren.de.

Nej, jag skulle under inga omständigheter påbörjas direkt till handelslager. Du bör göra dig själv först med aktiehandel bekant och vet exakt vad hållplatser, gränser och co. är. Bästa du registrerar för en av den fria spelmarknaden. Till exempel, på http://boersenspiel.faz.net/ eller genom Handelsblatt att säkert lära sig att använda och handel. Så kan man också se direkt hur din investeringsstrategier skulle misslyckas.

Nej, förstår bankdirektör lite av aktier och sålt endast vad som ges till honom. Det bästa är att du läser du lite ett och bygga dig en portfölj och förfölja 10 aktier Major du har valt ut för en eller två Jahre.Wenn själv en aktie inte passar, bara Vill du ändra titeln. Du ser, ibland är det bra och en annan tid du ligger utanför. Åtminstone kommer du att förlora några pengar så länge du gör det torrkörning. Med tiden kommer du klokare och att du antingen köpa den första enskilda titel eller en aktiefond. Utan erfarenhet, skulle jag inte göra någonting och bara banken manager litade ändå not.The bara intet ont anande talare.

"Hitta aktier faktiskt intressant - men har ingen aning"
Ifs dig intresserad, då du frågar om det här problemet: Här är ne sammandrag i denna fråga, med fokus på icke-professionella investerare:

Reklam godkändes av Support

Related questions

Varför investera i aktier och strävan;

Han läser varken årlig eller budgetar. Även kvartalsresultat är inte intresserade. Utbytet ska åtalas endast av underordnad betydelse. Så varför investera i aktier? För att bestämma någon gång att värdet är antingen fördubblats eller mer än hälften h

Är det vettigt nu relativt billigt att investera i aktier och strävan;

Om du nu under finanskrisen och fallande börskurser, investera i aktier, att de stiger igen i hopp om att snart? Just nu skulle jag bara ha folk wrklich idé och kan på nätet ständigt uppmanas att komma in på marknaden. Alla andra som önskar utnyttja

Är investeringarna i Marttführer alltid säkrare alternativ att investera i aktier och strävan;

Jag har hört flera gånger från det faktum att bankkunderna uppmanas att föredra att investera i aktier i marknadsledare och stora företag, eftersom dessa "erfarna" företag riskerna är låga och aktiekursen volatilitet mer begränsad än för små kon

Ifo index stiger och komma; Tid & comma; investera i aktier och strävan;

Är nu en bra tid att gå in aktier? Har läst stiger Ifo index. Sedan vi leds uppåt ännu en gång, eller hur? Vilka bestånd rekommenderar ni till en nybörjare som mig? Två gånger som en grundläggande investerings lämpliga Blandfonder är: www.ARERO.de oc

Från vad det är värt även investera i aktier och strävan;

Jag har en mängd strax under 2.000 euro i mitt konto och jag undrar om det beror på att redan lönsamma på sina egna aktier genom en mäklare, som comdirect.de att köpa. Är det värt alla ansträngningar i sådana mängder? Vad rekommenderar ni? Klart kan

Som bäst investera i aktier och strävan;

Hej Alla, Jag närvarande mitt majoritet investeras i natten pengar (2,5%). Dessutom har jag 35 telekomaktier. I köpte dyrt på den tiden ... nu är de bara fortfarande värd cirka 300 €. Är det värt vad nachzukaufen datum? Jag skulle bara vilja öga bred

Bör du investera i aktier och strävan nu;

Hur vet jag om jag nu skulle sätta pengar i aktier. Genom en större pengar gåva från en moster har jag lite pengar tillgängliga. Det jag vill investera lönsamt. Är nu en gång för aktier eller ska jag investera det mindre riskabelt? Eller är reala til

Siemens är en bra investering om du vill investera i aktier och strävan;

Vad tycker du om Siemens aktier som för närvarande? Siemens redan ses som Blue Chip. årsbasis ganska säker sak. För att göra inom 12 månader "ett bra snitt, nciht höger. Samtliga aktier är för närvarande ganska låg och Siemens är inte ett dåligt säll

Vad är mer riskfyllt att starta ett företag eller investera i aktier och strävan;

Detta är på intet sätt jämförbar. I lager Jag är en relativt liten risk. min sysselsatt kapital jag kan förlora cirka 10%. Jag spekulerar, men kan när som helst göra min position vanligt. Att starta ett företag är en helt annan dimension. Vederlaget

nu är vettigt att investera i aktier och strävan;

Om du kan leva med det faktum att en tysk bank också kan stå € 16 igen, bör du göra det! Annars skulle hellre göra en plan: 3 inköp Köp @ € 10.000: nu Köp @ € 10.000: om marknaden skulle ha minskat med ca 25% Köp @ € 10.000: när marknaden har minskat

0
Views
0
Ccomments