B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-28

Hur går det med minus timmar med icke-sysselsättning och komma; hur de beräknas & quest;

Advertisement

Nu har ett halvår arbetar på en tidsbegränsad anställning företag och kommer nu fast. denna gång är ungefär 100 minus timmar har angesammet eftersom vorrübergehender unemployable. bemanningsföretaget är minus timmar att ladda mig dryg tredjedel av min sista lön. Jag är ansvarig om min arbetsgivare inte kan ge mig och tillät minus timmar vid utgångar är förskjutna från företaget? Det är problemet med tillfälliga anställningar företaget om de inte kan ge mig, eller hur?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om denna fråga hävdar domstolarna.

Läs själv:

http: //www.haufe.de/personal/arbeitsrecht/zeitarbeit-kein-einsatz-kein-abzug-auf ...

I ytterligare kommentarer, men använd Skift för att stora - känslig, det är för oss artigt.

Related questions

Som MiniJobber titeln "Minus timmar och OpenCurlyDoubleQuote; igen reinzuholen & quest;

Jag har. Som MiniJobber en fast inkomst på 450 € per månad I den senaste månaden har jag varit sjuk och jag därför inte komma på hela mina timmar. Jag kommer då bara betala för det arbete som utförs, har som en inkomstförlust. Kan jag arbeta mer och

Minus timmar och sol; Arbetsgivare kommer att dra från lönen

Hej Alla, hade avgått den 1 augusti min arbetsrelation. Nu har jag 28Stunden minus. Min chef frågade mig vad vi ska göra med det och att han vill ta ut mina pengar från min lön. Jag arbetar i omvårdnad, i skift och jag inte alltid göra listor själv,

Nettolöne till minus timmar

Hej Alla, Snart kommer jag att tillkännage i min nuvarande verksamhet, men självförvållad ännu 130 minus timmar. Nu är jag inte säker på vad jag får mig vid månadens slut netto. Här är en kort räkneexempel: 20 € brutto / timme x 160 timmar / månad =

Löne återta wg & period; Minus timmar och komma; uppkommit utan eget fel tillåts & quest;

En kusin till mig arbetade i omvårdnad för 5 månader, under vilken tid de förde den till 55 timmar minus. Då slutade hon arbetar där. Detta kommer nu delar av rygg lön de fick redan. Får som kräver att Minusstd. kom med villkor eftersom det inte har

Belönas i händelse av sjukdom Minus timmar & quest;

Min dotter arbetar 30 timmar i veckan på mediemarknaden. Hon var fredag ​​och lördag sjukskriven och får 20 Minusstunden.Ist legit? Jag läste just att det finns z. B. i NRW tvivelaktiga undantag. Du läser den med tiden: För sjukdagar (semester, ofriv

Vad & comma; om inte hans Minus timmar verkställande fram till slutet av månaden & quest;

Ibland uppstår bara minus timmar. Hur länge har du tid att göra det tillbaka till ikapp? Finns det en deadline? Och du får mindre lön när vid månadens slut har på kontot till ett par timmar? Det kan inte sägas i förväg. Om att du kan gå i slutet av m

Fråga om arbets Krankschreibung- är minus timmar kompenserade & quest;

Chefen har kommit överens med en arbetare som han stannar hemma för att aufzubauen- minus timmar samtalstid så att han sedan "arbetsdag-skuld" har anställda med chefen. Det råder enighet om att den anställde då att lägga till. Dagar för att mins

Av brist på arbete mina timmar skars på samma lön och tid; Nu min tillfälliga kontrakt från och löper ut i slutet av månaden perioden; Måste AG till minus timmar bestå & quest;

Existens verkligen minus timmar eftersom chefen har skurit av arbetstid utan brist pengar för att leverera? Minus timmar bör du inte räknas. Läs den: Efter beskriver minus timmar beror på att din arbetsgivare inte kan vara tillräckligt med arbete. Du

Arbetsinsatsen avbruten på grund av problem med ström Minus timmar lidit & quest;

Kan du få minus timmar om du vill arbeta, men åberopas bör man stanna hemma wg.längerem strömavbrott? Eller måste kommer timmar fortfarande att krediteras? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.exper

minus timmar

En anställd har avslutats. Det är inte längre dök upp på dagen. Hon fortfarande minus timmar och kunde inte omarbetningar dem. Kan jag klippa i lön av din ?? Om ja till vilken standard? Varför anställde stannade bort omedelbart från och med dagen för

0
Views
0
Ccomments