B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter Riester Riester pension särskilda kostnader Riester & plus; Riester pension skatteförmåner 2014-04-05

Hur fungerar det med de speciella kostnader på Riester Pension & quest;

Advertisement

Jag har gjort mig lite om fördelarna med Riester pensionen smart. Såvitt jag faktiskt förstått allt, men en sak är fortfarande orsakar mig problem. Kanske kan jag hjälpa någon kort när: det är överallt, att en vid Riester pensionen, en skatteförmån genom särskilda kostnader har. Vad ligger bakom det? Jag förstår inte denna formulering. Tack!

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du kan se recensioner för Riester pensionen normalt ange i din självdeklaration. Linje 75 i försättsbladet specialutgåvor. Skattekontoret är skyldig att göra en avkastningstest för dig. Det undersöker vad som är bättre för dig, de tillägg och skattenedsättning. ska komma ut en skatt paus, du får betalt tillbaka mellanskillnaden från skatteåterbäring minus ersättningar.

När hastighetstestet kommer att avgöra om du är bättre med en skatte apprication Riester bidrag än genom att ta kosttillskott.

Om det är så, så får du skillnaden tillbaka som en skatteåterbäring.

Exempel: ersättning 154 EUR + barnbidrag ett barn 185 = 339 EUR utsläppsrätter från kontoret bidrag.

Om din beskattningsbara inkomster, dock skulle leda till 580 euro skattereduktion, skulle du beskriva skillnaden mellan 580 minus EUR 339 EUR = 241 EUR för de tillägg som du redan har fått, har dessutom.

Hej!

Du bär en era bidrag som betalas ut i deklarationen. Data för att skicka din leverantör en gång om året. Skattekontoret gör sedan för dig så kallade. Hastighetstestet. Det vill säga, är det kontrolleras om du rider billigare med direkt finansiering eller skatteincitament. Om skatteförmånen är högre än den direkta främjandet av 154 € per år, så skillnaden betalas som en skatteåterbäring.

Related questions

Vad är de särskilda kostnader på Riester Pension & quest;

Hur mycket kan jag sälja? Maximal vad jag betalt? Från och med 2008 euro per år fram till 2100. Detta inlägg innehåller redan de belopp som betalats till fördragets statliga bidrag. De särskilda kostnader påverkar enligt den personliga inkomstskatten

Hur fungerar Riester Pension & quest;

Min vän är ute efter en rimlig pension. För en tid sedan var verkligen Riester pensionen på allas läppar. Men hur fungerar det egentligen? Jag vet bara det som främjas av staten. Riester pension (FörderRente) Den Riester pensionen skapades eftersom p

Om arbetslöshetspension inte fungerar och komma; Jag har ett alternativ för pension & quest; Har 33 år pension och period;

Servus. Om arbetslöshetspensionen inte skulle fungera för mig, vilken typ av alternativ i pension jag skulle ha? Jag har 33 års tjänst. Det finns olika alternativ för inköp av pension. Förutom pensionen finns det förtidspension, efterlevande- och sju

Kostnader för Riester pension under studietiden och; & LPAR, sociala avgifter och rpar;

Jag måste ta ut en Riester pension före nu, under träningen. Efter Jag kommer fortfarande studerar. Måste jag måste fortsätta att betala för att få främjande endast miniminivån på 60 euro / år eller jag ens frivilligt betala socialförsäkringsavgifter

Kan jag ändra studie kostar min fru speciella kostnader för annonseringskostnader och strävan senare;

Under tidigare år, hade utgifterna för att studera min fru ansetts ha genomgått yrkesutbildning som särskilda kostnader från skattebyrån. I 2009 års deklaration om jag studerar frågor också anges som särskilda kostnader, men de var inte längre igen.

Speciell återbetalning alternativet & sol; Ändra återbetalningstakt - sjunkande kostnader för bolån på & quest;

Förmågan att göra ledig erbjuda de flesta av bankerna så gratis upp till en viss höjd. Hur det ser ut med möjlighet att öka återbetalningstakt ibland eller minska? Vilka förhandlingar alternativ finns? ... Förmågan att ändra återbetalningsnivån under

Hur det fungerar och komma; skriva av kostnader över nyttjande & quest;

Hur man skriver en bärbar dator på arbetslivet i skatt? Ska vi göra det också, om du bor med den totala mängden av reklamkostnader under schablonbelopp? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.

Kan en Hartz IV mottagare tandproteser utan kostnad av sjukförsäkringen get & quest;

En bekant berättade att han kommer att behöva göra så Hartz IV mottagare hans proteser utan självrisk erhåller från försäkringsbolaget. Kan detta verkligen vara så? Jag trodde var försäkrad måste mitzahlen för tandproteser? Detta är verkligen sant. S

EUR körsträcka takt vs & period; Kostnader - vann som höger & quest;

Hej! Jag har en fråga - Skatteverket har redan kontaktat som hänvisade mig till en revisor, eftersom frågan scon att vara speciell, men det är för dyrt på grund av proportionaliteten av kostnaderna. Alltså: Jag har en kund, som jag alltid gånger hemi

Hur det fungerar och komma; när ägaren att renovera badrummet frågar & quest;

Jag bor i en lägenhet där badrummet är ganska illa. Nu är vi överväger om det skulle vara möjligt att be ägaren till renoveringen av badrummet. Men någon som vet hur de körs? Ska vi då frukta som hyresgäster har dolda kostnader? Vi bor långt från läg

0
Views
0
Ccomments