B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-08-22

Hur får man så snabbt som möjligt från min övervärderade studielån ut & quest;

Advertisement

Tyvärr har jag en helt övervärderade studielån med Commerzbank, som jag sedan slutade på Dresdner Bank. Jag var redan införts återbetalning under studietiden och hotade med omedelbar återbetalning eftersom min kredit inte därefter vara tillräckligt hög. Nu arbetar jag dock och vill bli av med lånet så snart som möjligt och mitt konto på Commerzbank av dessa erfarenheter. Summan uppgår till cirka 16 000 euro och återbetalningstiden fastställdes till 10 år, med en låneränta volym i denna tid av nästan 11 000 (!!!) euro, så att den totala skulden till 27 000 euro uppgår till 2021st Jag betalar för närvarande månadsvis 150 euro tillbaka och denna amorteringstakt inte öka, utan snarare göra ledig. Nu vill jag fråga dig vad du har för idéer hur man får ut så snabbt som möjligt från denna ekonomisk katastrof. Ska jag prova en avgift lån med en annan bank med bättre förutsättningar att erhålla (jag kunde nu med ett fast jobb bidrar också avsevärt högre amortering) eller vad föreslår ni? Tack för din hjälp!

answers

om du arbetar och din kredit idag ser annorlunda ut då, bör du inte ha några problem att få ett lån. Du kan här ... http://www.tarifcheck24.com/kredit/vergleich/ ... kontroll gånger, måste du betala det för ett lån - om du gillar det, helt enkelt gånger växla ett program - då ser du, vad som kommer ut ... förresten: kredit~~POS=TRUNC uppgifterna är ofullständiga, som ett korrekt svar skulle vara möjligt ... (se svaret MadRampage) ... hälsningar från tvärstycket

Så om du tilgst med 150 € per månad inom 10 år € 16.000 lån, vilket ger en nominell ränta på bara 2,4% (förväntad http://www.zinsen-berechnen.de/kreditrechner.php):

  • 150 € / månad x 120 månader = 18.000 € återbetalning

och det skulle vara mycket bekvämt för en student lån!

PS: Om du har exakta fakta och siffror (lånebeloppet, räntor, löptid och priser) här inlägg, kan man kanske ge mer specifika råd.

Frågan får hur mycket och vilken tid du gör ledig. Är en 100% oplanerade möjliga könntes du annars tar ett lån och sedan tar detta belopp att återbetala befintliga studielån.

Annars hade jag inte riktigt ser en möjlighet här att komma ut. Du bör dock först och främst kontrollera om räntan är verkligen så illa som du antar. Dvs. Om ett nytt lån kommer alls gynnsam.

Related questions

Hur får man så snabbt som möjligt till en start-up kredit

Hej! Någon som vet hur jag så snart som möjligt och tillförlitlig kredit för att få en ny grund? Jag bad om min bank och de uppgifter som erhållits att det kan ta 6 månader för att avgöra det är om och när. Kan någon rekommendera en webbplats via en

Hur snabbt ett företag behöver mig tom pengar återbetalning & quest igen;

Jag har precis avslutat mina studier och har beslutat återigen en kort praktik med ett företag att göra tills jag hittar något fast. Jag har arbetat på detta företag under mina studier och kan nu arbeta tillbaka där (utomlands). Enligt kontraktet får

Hur får man pengar utomlands och komma; om du förlorat ditt kort & quest;

Vilka alternativ finns tillgängliga för att snabbt, billigt och enkelt komma utomlands pengar om du förlorat ditt betalkort? Om du har några andra kort med detta, då jag skulle kalla förtroende för en person av att skicka med Bares (t.ex. Westerunion

Trial terminerad & comma; inte får en bekräftelse och komma; Lägg märke till över - vad gör & quest;

Jag har genomfört en provprenumeration för en dagstidning på gågatan. Tecknings Jag har, som jag blev tillsagd, fördömde via e-post. Men jag inte längre bryr sig om jag får en bekräftelse eller inte. Detta har jag inte har fått och nu uppsägningstid

Hur snabbt en proxy för ett checkkonto är inställd & quest;

Min mamma vill att jag ska få en fullmakt för sitt kontonummer. Kan någon berätta för mig är hur snabbt etablerat ett mandat för ett checkkonto mig? Är det absolut nödvändigt att jag går personligen till banken där min mamma har hennes konto? Kan du

Om du får ändå en väntetid & comma; varit om minimiförsäkringsperiod uppnås i RV & quest;

Får du fortfarande en väntetid, om den minsta försäkringsperioden i RV (pension) har uppnåtts? Hur detta väntetiden är det då fortfarande bunden? Jag förstår frågan så heller! - Hur gammal är du? Om du hade börjat med 15J att betala du skulle vara nu

Om du får även om du bara har ett kreditkonto, ett bankkort och quest;

Kan jag fortfarande betala för utan kontanter om jag har ett kreditkonto med Sparkasse? Ja - du får ett betalkort. Detta är dock endast kan användas när pengar är på kontot. Om ingen är på det, då kan du överallt där betala med betalkort - delvis gjo

Hur snabbt hitta information som saknas om gäldenärer Adress & quest;

En vän har inte gett en hantverkare prestanda. Gäldenären lovar betalning, men inte betala. Min vän vill anta en betalningsorder, men av de enskilda företagen bara efternamn och gatan utan nummer. Som vän kommer snabbt till den saknade namn och numme

Jag får bostadsbidrag om min hyra överstiger den lokala hyra bord och quest;

Vad gör man när hyran till den lokala hyra index överstiger minimal? sedan får du bostadsbidrag? Var går gränsen? Här kan du räkna ut om en ansökan om bostadsbidrag kan vara: http: //www.geldsparen.de/inhalt/rechner/Soziales/Wohngeldrechner.php öppen

Hur får man från de besparingar bankavgifter tillbaka & komma; när ATM bröts & quest;

Hej! Jag har läst på banken, att om en defekt från sina maskiner, kan gå till en bankomat av en utländsk bank och sedan avgifterna blir ersättas av Sparkasse. Detta har hänt mig nu. Hur får jag betalt? det är en hel del arbete? Har någon någonsin gjo