B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-30

Hur får man en no-fordringar bonus i bilförsäkring & comma; om du har ingen bil & quest;

Advertisement

Jag kör verkligen eftersom jag har körkort någonsin bil men aldrig haft en. Var alltid eller användning av mina föräldrar genom min vän. då kan få en no-fordringar bonus i bilförsäkring, jag fortfarande, om jag köpa mig en bil?

answers

alla har en SF-off när han försäkrar ett fordon. Du får en också, men tyvärr endast för en som stänger sitt första kontrakt.

Vill få ett erkännande av din körupplevelse och bättre in i försäkringen, så är detta endast möjligt om du mamma ett kontrakt delar och åsidosätter. Ett alternativ Jag vet inte, tyvärr!

http://de.wikipedia.org/wiki/Schadenfreiheitsrabatt

Det kommer att bli svårt att få en bättre klassificering som SF ½ här. Försäkringsgivaren kan inte avgöra om du kör på regelbundet rest med fordon alltid utan skador eller med en årlig olycka verkligen.

Ändå skulle jag försöka prov, där du har mer försäkring där. Om emellertid endast fungera om ingått genom en mäklare eller agent. Kanske kan han åstadkomma något, z. B. SF en eller SF2.

Nej du inte göra anspråk på dina år av olyckor körning kredit i en hög SF kredit klass låt - du kan dock vara en fråga på vilken nivå du kommer eigeordnet

Som nybörjare måste man startar normalt med skade kategori 0 (240%).

Normalt får du SF Class ½ (140%). Men du kan ta så många skadefria år, och som du har körkort mindre per år. Därför bör du förhandla.

Related questions

Om no-fordringar bonus i bilförsäkring genom morfar till barnbarn överlåtas & quest;

Men helt klart, om sonson körde bilen från Opa (åtminstone vi kan säga det så). men du kan bara få din no-fordringar bonus, vilket motsvarar sin egen körupplevelse. Så en man av tre år har ett körkort, inte kan få en SF 15 klart det är möjligt! lägga

Hur är resultatbaserad bonus till skatt & comma; hur mycket som finns kvar & quest;

Jag kommer till slutet av året eller i början av nästa år för första gången betalas en bonus. Tänk om han är 6.000 euro, hur mycket som är kvar? Måste jag tid att betala hela beloppet social trygghet, etc.? Om din årsinkomst överstiger BBG KV och RV,

Kan en anställd besparingar ersättning och bostäder bonus fortfarande få & comma; om bara slutsats om december & quest;

Får en ung arbetare inom inkomstgränser även för helåret 2011, anställd besparingar ersättning och bostäder bonus, även om avtalet ingås först i december? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www

Om bostäder bonus endast beviljas & comma; Om du seilbst viss betalar & quest;

Måste betala en viss summa varje år ända till samhällsbyggandet, så att vi får ett hölje bonus? Nej, om dina föräldrar, syskon, grannar, goda vänner, eller vem insättning på ditt sparavtal, får du bonus också. Endast kontrakt måste betalas på din. Ne

Om avtalet besparingar regeringen bonus alltid samma & comma; oavsett hur mycket jag einbezahle & quest;

Vad är egentligen årspremien avtalet besparingar? Är detta alltid fast och tilldelas endast en gång per år, oavsett hur mycket jag einbezahle på min sparavtal eller jag får dubbel bonus om jag dubbelt så mycket som einbezahle är minimal nödvändig? Bi

ummelden bil på fru och spara försäkringskostnader - överförda fordringar bonus & quest;

Min farbror har en 20 år yngre hustru! Eftersom faktiskt nyligen förarens ålder går i försäkringen Jag ville veta om bilen kan omregistreras till den yngre fru och no-fordringar bonus kan överföras. Denna regel är inte ny. Ålder spelar en roll i att

Bil som en andra bil föräldrarna försäkra - dåligt för egen fordringar bonus & quest;

Hej. Poängen är att jag ska nog köpa min första bil. Den ursprungliga avsikten var att jag lät försäkra om mina föräldrar som en andra bil. Men jag rekommenderades att detta inte var alltid bra. Anledningen har något att göra med no-fordringar bonus,

Kan jag har en no-fordringar bonus efterfrågan & quest;

Är det sant att du kan göra anspråk på no-fordringar bonus på den andra bilen i en skilsmässa om du var de dominerande användare av fordon? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.

Hur är det no-fordringar bonus regleras i försäkrings bilen vid skilsmässa & quest;

Eftersom det styrs när en kvinna i flera år kör bilen av mannen och bygger en olycka? Kan de dra nytta av no-fordringar bonus sedan i händelse av skilsmässa? Eller det behandlas därefter med försäkringsbolaget, eftersom de skulle försäkra sin första

Min ex-make hävdade min no-fordringar bonus

är år i olyckor körde med vår bil, som är registrerat i namnet på min make. Vi är nu frånskild, och nu mitt ex kallar no-fordringar bonus på försäkring för sig själva, även om han aldrig har kört bilen, eftersom han var för honom alldeles för liten.

0
Views
0
Ccomments