B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-22

Hur får jag min pension från sachsen anhalt

Advertisement

Jag bor och arbetar nu i 14 år i Bayern som jag får regelmaässig blygsam om min pension men hur är det år när jag bodde i Sachsen fortsatt? Det ges enbart av Bayern blygsam men saknas året innan.

answers

När pensionsförsäkring (tyska pensionsförsäkrings) gäller försäkringen historia med begäran om förtydligande konton. http: //www.deutscherentenversicherung.de/Allgemein/de/Inhalt/5_Services/01_konta ...

Är du ändrat sjukförsäkringen vid flytt till Bayern och inte om den nya fonden eller den nya arbetsgivaren den nuvarande socialförsäkringsnummer? Då kanske en ny SV-nummer tilldelades automatiskt till dig, som inte är ansluten till försäkringsperioder som redan finns lagrade under föregående nummer.

Men detta bör klargöras med försäkringsbolaget och de behöriga pensionsanstalterna.

Vi har bara en tysk pension och detta gäller i Sachsen som i Bayern. det var som inte vet någonting om din nya tillvaro sedan. Kan inte föreställa jag med. Har du två SSNs. Har du någonsin en avslutande av räkenskaperna görs. Eftersom det skulle behöva komma ut. Den kan enkelt ansöka om visning online.

Hej fortsatt Weier, oroa dig inte, det tyska pensionsförsäkrings i Bayern vet kanske inte från ryggen ner i Sachsen gånger, bara göra (på stan) ett konto rensa pensionskonto - då avgiftsperioder tillsätts senare och du får en verklig försäkring rekord.

Related questions

Frågor till den första lägenheten och tid; ü25 & period; Sachsen-Anhalt och period; abundzu dotter att besöka

Hej! Jag har sedan dess tyvärr fick en fråga som jag vill bry dig, o Eftersom höna dig men framför allt genom att öka netto på ALG1 och H4: s Så kruze historia. Tidigare har jag wa fortfarande permanent montering. Mina föräldrar separerade. Jag drog

Om du får en full pension om du permanent bor utomlands och quest;

Om du får full pension som faktiskt betalats om man betraktar som en pensionär flytta ut sitt hemvist utomlands permanent? Som redan beskrivits, andra answerers, kommer pensionen i oavkortade även utomlands. men: Som bara har en bostad utomlands är d

Jag får sin egen pension och änkepension och period; Vad är beskattningen & quest;

Jag får ihop 2000 € pension och änkepension. Hur mycket ska jag förvänta mig om jag gör min deklaration? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de läs här: http: //www.deutsche-rentenversic

Självdeklaration & comma; Ansökningsavgifter och komma; Landessozialgericht Sachsen-Anhalt

Hej alla, som en del av min självdeklaration 2013 Jag har hävdat EUR 15,00 varje förpackning mina skriftliga ansökningar. Den vänliga skattmasen skrev mig tillbaka nu att enligt beslut av den statliga socialdomstolen Sachsen-Anhalt (beslut av 2014/10

Far lång själv - pension förskjuts & comma; nu med 55 - vad den kan göra för pension & quest;

Fadern är redan många år i oberoende, har han på något sätt ersatt hans avgång. Hans Carpenter går bra, han har också vissa finansiella reserver, men inte på lång sikt. Nu är han 55 år - han kan göra ännu mer för pension nu? Vad tycker du råd? Finans

Min man dog jag får en egen pension från honom mini pension och från matnings hyra

Nu vill jag veta dessa pensioner beskattas som hög tack för svar Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Gensvaret från svart läder visar redan att den mottagna pension verkligen

Jag får för lite pension 425 & comma, € 00 vad jag kan för att få

Jag får 425,00 euro pension för tung funktionshinder 80% .vilket kan jag få en grundtrygghet eller annat stöd till det. http://www.brutto-netto-rechner.info/grundsicherung.php eftersom du det datum och tider kan förväntas, då kan du se om du skulle f

När du får barnbidrag från pension & quest;

Jag har nyligen hört uttrycket barnbidrag, men kan inte göra mycket, pension utbildning, vacker, jag skulle ha för mina 2 barn får också. Kan någon upplysa, under vilka förutsättningar man får denna pension från pensionsförsäkringen? Precis som H. Bi

Jag tänker på 10 period, 4 & period; Driven av hälsa & comma; är mer sjuk och komma; kommer att gå till arbetsförmedlingen och komma; då får jag till pension och LPAR, 1 & period, 10 och period; 16 & rpar; Alg I & quest;

Jag tänker den 10 april av sjukförsäkrings ausgesteuert.Habe det meddelas arbetsförmedlingen och har troligen även fortsättningsvis att vara en tid på 11.04.2016.werde sjuk. Jag är 65 år den 25 april, och min standard pension börjar på 1.10.2016.Dies

När kan min far gå i pension och komma, och vad pension han måste ansöka & quest; många tack

Kära ekonomiskt be-community min far 39 år i pensionsfonden gezahlt.War av längre sjuk eftersom hans lungor och Gelenkfunktionsstörungen.Er var nästan ett år arbetslösa, blir för 6 veckors betald sjukledighet, och har sedan början av april, en svår i

0
Views
0
Ccomments