B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-08-21

Hur får jag min extra gånger tillbaka & quest;

Advertisement

Nu har jag en fråga där jag behöver ibland en råtta !!!
Jag har 6months längtar ett intervall som i tjänsten, men som inte har hört mig men en kollega omedvetet det var så splittrade.
efter 6 månader han erhällt nu detta område tillbaka och blir 15min. EXTRA.
Hur får jag min 6months 15 min. extra?
Eftersom det inte ges till mig.
Property & Head kan inte göra någonting, och jag vill ha mina gånger!
Ange meningsfulla svar kära kollegor!

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Så en gång till anmärkning Mandrake
Jag förstår inte varför detta måste kritisera skriv sätt så
att här är inte frågan var eller är att finnas tillfällen som är en finansvärlden här.
För det andra, här lämnades fråga där det är 6months tjänst
och han har försäkrat ett ytterligare syfte att Divided som han skulle få normalt 15 minuter Bästa skriftlig dock inte varit fallet eftersom förman som har honom för ett annat ändamål att Divided nödvändigheter 15 minuter för den skriftliga nu är frågan hur får man 15 minuters arbete dags tillbaka?
Jag ska ge dig ett tips från vän till vän ja;)
Undertecknar problemet till din chef och be klart att förmannen du Gut skriver dina 15 minuter med andra kommer en ny förman till Divided
Om det är svårt Placerad kanske andra anställda har samma problem som du kanske vara nyligen beräknas och erhåller de saknade avlönade timmar senare ;.)

Kan det vara så att fErDi0nPerle är ditt alter ego eller om du är här under två olika Nicks gå?

Ni båda skrev på samma sätt innehållet huller om buller, vet ingen skiljetecken och älskar fet, så det är mycket svårt att dechiffrera dina texter och även efter grundlig exeges dessa är mycket begränsad kurs.

Att du inte här konsekvent skriva i fetstil, faktiskt bör någonsin bedömas positivt!

Men jag kan inte se hur vi kan hjälpa dig att din självklart värdefull kvart. Jag menar, med början av vintern alla med en timme av oss betalas. Varför är du inte nöjd ??

Avgörande är snarare gäller för upp kollektivavtalet. som du bör sedan hålla arbetsgivaren under näsan. om han inte vill betala den tid, då för att kompensera åtminstone på fritiden.

Den avtalsarbets

Tariffen politik fackföreningarna har nu inneburit att den genomsnittliga kollektivavtal veckoarbetstiden i de gamla delstaterna är att alla medarbetare på ca 37,5 timmar. Inom metallindustrin och grafiska industrin i 1995, var 35-timmarsveckan införs.

Däremot, i de nya delstaterna var fortfarande den kollektivavtalade veckoarbetstiden 1994 på 40 timmar.

För individer, men är avgörande i slutändan vad

ww w.internetratgeber-recht.de/Arbeitsrecht/frameset.htm?http://www.internetratgeber-recht.de/Arbeitsrecht/Arbeitszeitrecht/azra5.htm

Jag förstår bara station - Vad pratar du om? Har du någonsin talar tyska, och dominerar också tysk grammatik ???

Related questions

har min kredit återbetalas tidigt jag får från Restschuldv & perioden; vad tillbaka & quest; Banken säger nej

har min kredit återbetalas tidigt jag får från Restschuldv. vad tillbaka? banken säger nej Den betalning skydd försäkring är inte försäkring, som du skulle ha något att spara upp, men med en risk täcktes. För detta Fisikoabdeckung en premie berodde v

Om du får Kapitalertragsteur definitivt av skattekontoret tillbaka & quest;

Jag var inkomst av kapital beräknas eftersom min undantag ansökan inte beviljades tillräcklig mängd. Jag får definitivt pengar från skattebyrån i deklarationen? Kan du se att jag glömde bara att omfördela dispens, så att säga? Snabb och billig hjälp

Hur får jag ett förlorat skattekort tillbaka & quest;

Jag har förlorat min skattekort. Hur får jag så snabbt som möjligt en ny? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Problemet kan inte vara så, eftersom det inte finns fler skatteko

Stulna kontroller lösas trots förbud - Jag får pengar tillbaka från banken tillbaka & quest;

Vad händer om någon stulit kontrollerar att jag kunde avsluta strax efter stölden, trots meddelandet löser? Får jag pengar som drogs tillbaka från mitt konto, sedan från banken igen? Bankkort jag har. Kan någon hjälpa mig? Snabbare och billigare råde

Lägenhet storlek anges felaktigt - du får extra hyra betalas tillbaka & quest;

När en vän har visat sig att lägenheten storlek felaktigt angivits i hyresavtalet och betala för månader för mycket hyra. Kan de kräver tillbaka hyran betalat igen? Måste hyresvärden att kompensera dem? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompe

Skatteklass 6: Hur mycket får jag tillbaka & quest;

Hej! Jag är i ett skattemässigt komplicerad situation och måste fatta ett beslut: För närvarande har jag en personal förhållande (2/3-punkt). Jag har erbjudits att kontraktet för tre månader "vila", dvs det kommer att finnas kvar, men jag får in

Jag får i slutet av perioden sjukförsäkringen pengarna tillbaka & quest;

om jag inte blivit arbetsoförmögen? Eller om du har något extra komplett? Moin tanja, som kommer på ditt kontrakt. En BU försäkring genererade överskott som debiteras antingen per post eller kan ackumuleras och löpa med ränta. I det andra fallet får

Jag får avgifterna för kredit avslutad vid Commerzbank tillbaka & quest;

Jag har förra året ett låneavtal med Commerzbank stängd och omkring 400 euro för lånet avslutad betalas som en expeditionsavgift. Jag har nu lärt sig att detta inte är tillåtet att ta ut sådana avgifter. Hur begär jag dem bäst från bänken tillbaka oc

När får jag ränta inkomstskatt och solidaritet avgift tillbaka & quest;

Jag hade skapat något fast insättning med en bank, som hade gjort ett bra bete och switch. Pengarna var nu på grund av, tyvärr har skatter strömmat till skatteverket. När får jag pengarna tillbaka? Om undantaget beloppet underskattades vid den bank e

Häva avtalet - du får deposition tillbaka & quest;

Hur fungerar det exakt? En vän har beställt ett bord i en möbelaffär. Eftersom detta har 8 veckors leveranstid, har det kom från hennes föräldrar en från källaren. Den nu tycker hon så väl att de faktiskt inte vill att den första tabellen. Kan de frå

0
Views
0
Ccomments