B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar Bank valutakurser främmande & plus; pengar 2012-10-13

Hur får jag exotiska valutor & quest;

Advertisement

Jag kommer bara att planera min semester och i år kan det ibland gå i en mer exotiskt land.
Hur får jag redan i Tyskland en liten bit av den lokala valutan? Kan jag bara gå till min bank och förändringen? Visst, om jag vill dollar eller pounds är inte ett problem, men om jag vill ha i en asiatisk eller afrikanskt land, då vem ännu inte tillgängliga, eller är det?

answers

Det är enkelt:

  • en utbyter pengar alltid bara i mållandet i den lokala valutan. En liten mängd byts på destinationsflygplatsen att redan vara något flytande.
  • Finns det något oklart om utbytbarheten euro i destinationslandet, tar det en liten mängd i USD.
  • Annars kommer alltid med kreditkort och helst även en Maestro-kort.

Verkligen exotiska länder, det finns mycket få. Och det även kreditkort tas normalt.

Så vilket land är det? Jag misstänker att landet inte kommer att bli så exotiskt och utbytesmöjligheter finns riklig.

Det finns i större städer också byta bank som erbjuder ett brett utbud av utländska valutor. Dock måste jag säga att jag tycker avgifterna ganska höga, eftersom jag kan komma till automaten på plats med mitt kreditkort mycket bekvämt pengar. Avgifterna kommer att vara här i tiotals cent. Så inte värt att nämna.

Man behöver inte ändra här i Tyskland. detta är helt enkelt på flygplatsen. Först ersätta en liten mängd och sedan, i enlighet med de möjligheter när pengar växlare eller en bank. Jag hade ingenstans i världen utom i USA med detta synsätt ett problem.

När du ligger helt sant att de flesta banker valutor inte längre i lager. Och många inte ens längre ersätta eftersom det är en övre siffra verksamhet för dem. Ofta finns det inte ens dollar ....
Den enda bank där får igenom precis allt och även exotiska valutor är redan nämnts flera gånger Reise. Du kan boka online dig så kurser och reglerna om vad man inte ska ta och om det är bättre här eller titta på swap i ett semestermål.

vänder du beställer på banken över Landes så mång det är deras huvudsakliga verksamhet!

i slutändan beror på landet självt och som Exchange är där.

Vanligtvis räcker det om du ska äta ut pengar valutaväxling (t.ex. på flygplatsen) eller den första ATM.

att ändra här är den dyraste på grund av de höga avgifter.

Det beror på hur exotiska är valutan.

Reise har sedan varit på en hel del: www.reisebank.de/sortenkurse

Reise har även de mest exotiska valutor som erbjuds:

https://www.reisebank.de/cgi-reisebank/laenderinfos.cgi?code=bwa

Ser ni det men först på vilka valutor du kan importera.

Related questions

Är det värt att investera i exotiska valutor & quest;

Euron verkar fortfarande vara överskattad, säger vissa experter. Även dollar, pund och yen i min mening är inte så stor. Investeringar i valutor som kommer att betala tillbaka de närmaste åren och med så höga kostnader ska jag räkna med att handla? V

Om att få exotiska valutor sedan & quest;

Där du verkligen få sina exotiska valutor? Om jag till exempel flyga till Fijisch Jag är säker på att min bank inte innehar någon Fiji dollar. Malaysia skulle även vara tillräckligt för att tänja på gränserna för min bank valuta. Så där jag kan få så

Vilket intresse du får på ett valutakonto & quest;

Belönas och europeiskt intresse för ett valutakonto (t.ex. $)? Så räntor i euro och sedan omvandlas till kvasi dollar till den valutakurs som åsna? Du kommer till valutakonto och valuta räntor, som sedan krediteras enligt överenskommelse på valutakon

Cykel kom på mitt sätt att arbeta för att schaden-- får du här driftstopp & quest;

Det måste i verkstaden, så att det återigen är böjd rak alltså nu i flera dagar bussresor i :-( program du får för din cykel med förlust av användning som i bilen? Det var inte mitt fel olyckan. Cliff! Bättre skrothandlare. Ge dig själv men uppvisar

Får jag skattedokument skanna & quest; Vilka är kraven på programvara och strävan;

Kan jag skanna fakturor och följesedlar, och sedan vernicheten originalen? Om jag får, vilka krav som sedan placeras på Sortware jag behöver använda? Det skulle vara trevligt också att få information. Jag har redan talat med 3 skatte kontor men ingen

Oväntat summa pengar testamente get - hur får jag till Heritage & quest;

Hej! Jag fick ganska oväntat testamenterade en liten summa pengar. Jetz Jag vet inte hur jag ska lossna. Tingsrätten har sänt mig ett brev som jag får något. Det finns andra testamentstagare och villkor inte specificeras. Jag får mer information elle

där får jag min socialförsäkringskort & quest;

Jag behöver en socialförsäkringskort för min nya arbeit.Ich'm privata försäkringar och min försäkring får inte geben.Ich frågar var kan jag få det. Tack Pensionen skriver: Socialförsäkringskort utfärdas automatiskt när du får ett personnummer. Första

Jag separerade från min make & comma; Jag får bidrag från platsen & quest; & quest; & quest; & quest;

Hej! mötte separat mig några av min man och jag bor sedan år med min 7 dotter med mina föräldrar, som inte kan gå vidare i livet. vill leta efter ett hus, men jag vet inte hur man ska betala det ensam, gå endast till 400 euro i månaden för arbete, sk

Vad gör man med förmögenhet effektiv prestanda om du får någon anställdas spartillägg & quest;

Energispar VWL känsla om du inte får ersättning personalbesparingar på grund av höga inkomster. Arbetsgivaren skulle 13 - betala Euro per månad, är värt som ett kontrakt alls? Var med mig också, då är jag för en BAV beslutat att sparar åtminstone sty

Vilka banker får pengar från ECB & quest;

Bankerna agerar verkligen sinsemellan de pengar de får från centralbanken. Det skulle inte fungera om varje bank av ECB skulle få centralbankspengar. Därför frågan om vilka banker få pengar och vad det beror på om du får nytta av centralbankens penga

0
Views
0
Ccomments