B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-09

Hur bra skulle vara för mig en DAX ETF sparplan skulle göra avsättningar för senare & quest;

Advertisement

Jag är över 30 och planerar något för senare på sidan jag put skulle vara klokt en DAX ETF sparplan?

answers

Förebyggande åtgärder är bra, men varför bara en DAX ETF? Varför inte en ETF stone på Stoxx Europe 600 TR eller en mer globalt index? Varför kan inte en solid blandfonder, som inte ens ett index slaviskt följer tillgångsförvaltande fonder, men risken uppfattar riktade och svara på marknadseffekter?

Enligt min mening, ingen. Att en enda DAX ETF min sparplan inte skulle vara ett användbart verktyg för en pension.

för pensionsplanering senare är redan gånger bra erkännande men begränsar varför DAX? då hellre välja en ETF sparplan, som bygger på ett globalt index. Sådana sparplaner det gratis på många online-banker, ta och jämföra tyst tid!

Related questions

Är alla DAX ETF lika till & komma; från någon leverantör & quest;

Jag inte längre se igenom på alla olika ETF strukturer. Om jag vill investera i en DAX ETF, det finns skillnader beroende på leverantör eller samma? som är inte samma sak! kan Differ: spridning likviditet Construction / värden i ETF Avvikelse från de

Är iShares DAX ETF en bra för en investering och quest;

Tidigare hade jag ingen ETF, men jag såg att iShares DAX åtnjuter stor popularitet. Skulle du rekommendera denna fond för en ETF? Uff ... du kan inte göra det i sin portfölj och säger till sig själv, nu köpa jag tid ... umm ... hmm ... eh ... blblblb

På enskilda värden från DAX put & comma; eller quest på DAX ETF &;

God morgon, efter att ha läst att en DAX ETF kan vara en god investering, sa min kollega att han i stället skulle föredra att förlita sig på de individuella värdena i DAX. Han namngavs som Mercedes och Telekom. Hur skulle domaren? Är det bättre att k

DAX Etf som tax shelter

Hej! Jag har en fråga om en artikel; utfärdat den 2012/05/10 i Handelsblatt (p 41) Rubrik: "Som en stor DAX ETF för tax shelter är" Poängen är att den största DAX ETF från iShares Blackrock vecka då utdelningen gjordes (av cirka 10) förlorat mer

Hur eller & period; där kan jag köpa en bra ETF sparplan och hur gör jag hantera detta själv & quest;

Hej! Jag har boken "1 x gånger pension vänligen - den stora delen av" läsa, det fanns en rekommenderad ETF sparplan att gälla med de människor Portfolio MSCI World och MSCI Emerging Market. Väl tyvärr vet jag själv i dessa saker är inte gillar d

Concentra: fond av Allianz Global Investors bättre än DAX ETF & quest;

AGI har en fond, Concentra A, som är inriktad på dt. Andelar. Om fonden är ett alternativ till en DAX ETF? Den Concentra leker med DAX och försöker överträffa DAX. En jämförelse fem år mellan denna aktiva fonder och DAX ETF: er verkar bevisa framgång

Wei bör du som ägare av DAX ETF svara på Börsenkrise & quest;

Vad skulle en ägare av en DAX ETF råd hur den ska svara på den nuvarande aktiemarknaden kris? DAX har nu faktiskt ganska förverkat mycket värde, men en försäljning gör nog ingen mening alls på det låga priset, eller hur? Ägaren av en DAX ETF jag skul

Om "& halv, bra" och halv; Ställ DAXes enda "och halv, halm eld" och halv; & quest;

DAX är för närvarande tillbaka över 4000 märket. Är detta bara en blixt i pannan eller det återhämtar sig långsamt? det kan även en buckla. men det kommer när sedan snart. när rapportsäsongen nästa vecka kommer igång. om tur sedan betala ännu värre ä

DAX exploderar uppåt - Ska vi gå in och quest nu;

De 5.800 punkter har redan knäckt igen. Tror du att det finns fortfarande en hel del på övervåningen? Ska man köpa DAX eller fond nu? Vad tror du? DAX exploderar? Jag har på senare tid sett en sidledes rörelse i vågor med en svag uppåtgående trend. V

Finns det ett bra sätt att spara för framtida referens vidta åtgärder för sina egna föräldrar kan & quest;

Jag skulle vilja vara säkra på att jag senare måltavla mina föräldrar ekonomiskt under armarna när det är ont om dem. Finns det en särskilt klok investering som skulle passa bra? Det beror på den tid och det månatliga belopp som du har valet att effe

2
Views
0
Ccomments