B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-04-16

Hur är nedgradering av bil försäkring när skadade & quest;

Advertisement

Hej!

Min bil var nyligen inblandad i en olycka. Medan jag satt till tid i bilen, men var parkerad som vice nästa dörr har rankat mig hela bakre vänstra sidan av vagnen blåmärken. Bakdörrarnas inklusive fendrar delvis trycks hela området inklusive stötfångaren skrapat djupt. han hörde inte min tutande. Lt. Skadebedömning vara reparationen kostar nästan 3200 €. Skador ordnugsgemäß plockas upp av polisen och anmälde två försäkring. Sedan kom ett brev från min försäkran om att avgifterna höjs till följd av olyckan. Detta skulle enligt uppgift en automatik och stolparna skulle skäras ned, har krediterats eller om målet har avgjorts, fann att jag inte hade någon medverkan (som hade Polzei redan bestämt) har betalats och den motstående försäkring. Att man främjas i en olycka hade jag här (www.autokostencheck.de/autoversicherung/guenstige-beitraege/sfr-schadenfreiheit -...) redan läst att detta är dock gälla för den skadelidande helt främmande för mig. Är detta normalt och legit? Även om motsatta försäkring skulle betala någonting i det teoretiska fallet då skulle jag vara lika skadade två gånger och min försäkring inte på!
Rainer

answers

Om skador försäkring rapporteras, avsättningar för eventuellt bildas för att automatiskt få ersättning av systemet.

Om skadan är "lossas" - det vill säga utan betalning - stängd, då bördan av kontraktet kommer att återföras. Så få inte panik - okej.

Men jag skulle informera mig om min försäkring om andra försäkringar har betalat skador och målet är nu klar.

För sin egen försäkring inte lär sig veta vad som gör andra försäkringar. Hur väl, om inte av dig.

Varför Du har rapporterat fall av din försäkring? Fanns det någon reglering som kan vara av din försäkring?

Eftersom du har rapporterat förlust av din försäkring, verkar detta anser att situationen inte är unik och därför finns det en risk för att skadan åtminstone delvis går till deras nackdel. Därför är reaktionen av försäkringsförståeligt.

Om du inte hade rapporterat skadan och skulle vara fallet verkligen klart, kan hela processen hanteras enbart mellan dig och motsatta försäkring. Din försäkring får därför inte bli störd.

Detta skulle enligt uppgift en automatik och stolparna skulle skäras ned, har krediterats eller om målet har avgjorts, fann att jag inte hade någon medhjälp

Är du med ett försäkringsbolag, nedgraderar kontraktet omedelbart efter skadeanmälan?

Jag undrar, precis som Gandalf, varför har rapporterat förlust och din försäkring. Dessutom är du inte skyldig.

Läs den, vad gör en expert till:

http: //www.xn--mirko-schwblein-9kb.de/fehler_1x_den_schaden_der_eigenen_versiche ...

Related questions

Betala försäkring när en 17-årig stiger till en bil och detta skadade & quest;

Jag satt i alkoholkonsumtion, från mig inte längre avgörande skäl till en bil av en vän, är detta nu starkt verdällt och något repad. Betalar försäkringen något? Nej, (har inte din vän en full försäkring) nr. Den rättsliga situationen. Du är ansvarig

Skador på bilen genom Marderbiss- betala min egen bil försäkring vad detta & quest;

En tvättbjörn i går kväll tog min bil till stillastående. Kan jag reparera kostnader inom den privata bilförsäkring einreichen- en bekant sa ja. Kan inte tro Om du har ingår i den partiella omslag eller har försäkrat som särskilt ville, du får betalt

Nedgradering i händelse av skada i bil försäkring och period; Samma regler för alla försäkringsbolag & quest;

Om du har en förlust och bär en del av skulden, då du kommer att nedgraderas i försäkringen - förutsatt att de betalar skadorna. Är nedgradering regler för både alla försäkringsbolag? Om man var nedgraderas på varje bil försäkring från SF x i samma S

Vilken bil försäkring har de bästa priserna för kvinnliga förare & quest;

Skulle vilja veta vilken bil försäkring för kvinnliga förare har de lägsta priserna? Jag köper mig snart kanske en ny bil och vill göra mig smarta eftersom en ny bilförsäkring. eftersom varje försäkring kan göra en annan områdesindelning, kan göra an

Att köpa ett andra hem och komma; då behöver husägare försäkring alla dubbel & quest;

När någon köper ett andra hem, där bor dottern bort studerats. då måste ägaren alla försäkringar som hemförsäkring, husägare försäkring, ansvarsförsäkring, etc. har dubbel, eller täcka försäkring för andrahands även inom täckningsområdet för den nya

Företag bil: verkligen alltid fördelaktigt & quest;

kanske jag får snart en bil eller har nen rätt till det. Så att jag kan ta en taxi eller få ekonomisk ersättning om jag inte vill. Om ett företag bil är alltid en fördel (ekonomiskt)? Eller så kan du räkna ut vad ekonomiskt värda mer: hålla sin egen

Om köparen av min bil min bilförsäkring antar & quest;

Kan jag ge min bil försäkring till köpare av min bil eller upphäva politik automatiskt när jag sälja bilen? Avtalet mellan dig och försäkringsbolaget kontraktet avslutas automatiskt efter försäljningen av fordonet och dess registrering av köparen. Fö

Vilken försäkring är ansvarig & quest; Har en annan bil skadad och period;

Jag var slarvig och jag upptäckte på öppna bildörren (främre passagerardörren) till en annan bil. Den glamour är borta och det är att se en liten buckla. Vilken försäkring är ansvarig. Jag tror att min ansvarsförsäkring, eftersom föraren av bilen, dä

Skador på parkerad bil är min försäkring för den & quest;

Min flickvän har hänt efter dag: när hon kom till sin bil, som hon hade parkerat några kvarter från hennes hus har upptäckt en stor buckla i dörren. Färgrester är också att känna igen att hon är så uppenbarligen någon körde in i bilen medan den stod

Erbjuder alla bil försäkring för alternerande indikator & quest;

På grund av den planerade 2011 ändringsindikator, kommer det snart att vara billigare att försäkra en andra bil. Men jag läste också att vissa bil försäkringsbolag inte exakt stolta över med idén med förändringen indikator. fortfarande måste erbjuda

0
Views
0
Ccomments