B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

400 euro jobb arbetsrätt sjuklön Lag 400 euro jobb & plus; Arbeitsrecht fortsatt lön vid sjukdom 2013-05-29

Hur är min sjuklön beräknas till 400 & comma, - Euro Jobb & quest;

Advertisement

Hej alla, jag behöver snarast en spets (sorry, ganska lång och förmodligen lite förvirrande)

Jag arbetar 70 timmar per månad:

  1. Vecka mån, tis
  2. Vecka ons, tors, fre
  3. Vecka mån, tis
  4. Vecka Ons Tor Fre
    etc.

Nu var jag i den 2: a veckan sjuka (hel vecka på gul anmärkning)

Nu berätta min AG att jag skulle andra fria lager utföra denna månad, eftersom sjukfrånvaro skall räknas hela månaden och betalas ut endast delvis ??? Varför är det?
Har du talat med skattekonsult min AG eftersom han kunde göra några exakta detaljer. Och som uppstår envis, skulle det vara bara sådär.

Är det lagligt?

Det skulle innebära om jag skrivit tre veckor sjuk (i november måste nämligen unter diameter) och därför kan arbeta bara tre dagar i den 4: e veckan, jag skulle ändå inte sjukpenning i ytterligare sju dagar betald få, men bara proportionellt ??? Platsen ordern till 23 dagar i november säger

70 timmar total arbetstid (till 10 dagar delas)
= 3,04 timmar per dag (uppdelat på 23 dagar)
minus 3 arbetsdagar i den 4: e veckan
Jag fick så bara 120,36 € betalas ut för 3 veckor där jag normalt skulle få 276,85?

Jag ser det verkligen inte längre som är beräkningen av skatterådgivare!

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Till den punkt där jag kan hävda att:

När arbetsdomstolen finns Rechtspfleger acceptera rättegången. Det är helt enkelt gå till domstol (kanske tidigare telef. Utnämning göra) och lämna in ansökan. Så vitt jag vet, de kostnader som för närvarande 10-20 euro.

som beskrivits ovan, naturligtvis alltid mycket tydlig: Du har rätt till din fulla pengar för sjuka tid och har inget eller arbeta framåt.

Helt enkelt, har du sjuklön, det vill säga:

Du får din 400, - Euro.

Om det är en vecka där du arbetar har bara två dagar du tur och din AG lycka och om det finns en vecka med 3 dagar, har du att du har Gllück och din AG tonhöjd

Related questions

Hur exakt är en 400 & comma, -Euro jobb involverat i föräldrapenning beräkning & quest;

Hej alla, Jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Har följande problem ... Jag är en industriell kontorist och ett heltidsjobb, förutom jag hade tills nyligen en 400, -Euro jobb som servitris. Eftersom jag är gravid nu har jag dessa överges. Från vad jag l

Vad kan gefändet & quest; Man fast jobb och komma; Kvinna 400 & comma, - Euro Jobb & period; Vi har ett barn & period; Hur gör jag räkna & quest;

Vi är för 3 1/2 år i konkursförfarandet. Min man har en fast arbete och jag en 400 Euro jobb. Vi har också en 3-åriga dotter. I November 1450 min make, har - Euro tjänade jag 357, - Euro Worth. Min make hade således 23,53 betalas till förvaltaren. Ja

Utbetalning av löner på 400 & comma, -Euro jobb

men jag var denna vecka för en dag bara läggas till arbeiten.sonst Jag arbetar 3-4 dagar 8,5 std.jetzt jag är sjuk jag får ännu mer givande eller jag blir inte immoment eftersom jag är sjuk? Du har förmodligen ingen fast taxa och få betalt bara för t

400 & comma; -Euro jobb & comma; rausbekommen av nightaddition men mer & comma; är den dåliga wg & period; Skatt & quest;

Är det wg. undanta illa om du tar 400, -Euro 406, - Euro få eftersom nightaddition anslöt sig till dem är att alla skattepliktiga? Tack f. Rådet Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermon

400 & comma, - Euro jobb - sjukdom

Hej! Jag har för närvarande (ännu) en 400, - Euro jobb, men detta avbröts 29 februari. Nu var jag sjuk två veckor sedan två dagar, för jag har men tog inget intyg, eftersom man endast från den 3: e dag behöver en talet. Jag ville inte gå till doktorn

20 timmar Fasta & komma; 400 & comma, - Euro jobb && semi; Instruktör bidrag och tid, Vad ska jag släppa not & quest;

I: 400 Euro jobb fortsätta tränare hänsyn i laget och Dessutom skulle jag vilja arbeta under 20 timmar på dagis och eventuellt göra mig som tränare / Barn Sport självständigt! Fråga: Om 400 euro alltid appliceras på 20 timmars siffra eller tills en v

Deltid och 400 & comma, - Euro jobb hos samma arbetsgivare i en annan position och strävan; Är det & quest;

Jag har möjlighet nu att få i den passiva fasen av delpension med min samma arbetsgivare en 400, -Eurojob i en annan aktivitet än tidigare. Är detta tillåtet? Det finns många sätt att jobbben sätt Nej, det är inte tillräckligt för att få en större oc

Moderskap pengar på 400 & comma, - € uro Jobb & quest; Kommer jag loggade ut eller når ett avbrott meddelande & quest;

Hej, jag arbetar för närvarande i en 400, - € uro jobb och snart gå på mammaledighet. Måste jag sedan logga min arbetsgivare eller når ett avbrott meddelande? Jag har också rätt att föräldrapenning och semester? Moderskapspenning; Ja. http://www.rund

Jag är egenföretagare och praxis från april en 400 & comma, - Euro jobb från och tid, hur är det med min KV & quest;

Måste jag fortfarande betala mina avgifter, eller de täcks av schablonbelopp av arbetsgivaren? Tack för ditt svar. Registrering med en 400 Euro - Jobbet gjort nciht särskilt betalas direkt till personen med bidragen. En 400 Euro jobbers enbart sjukfö

Sjukbidrag medan 400 & comma, 00 jobb på motsvarande arbetsgivare & quest;

Hej! Jag hoppas att jag kan hjälpa någon. Sedan december 2009 hänvisar jag en tillfällig full invalidpension (tills 2013/05/31). Nu anser jag mig en 400,00 Euro jobb med 5-8 timmar per vecka (inte mer än 2 timmar per dag med flexibel arbetstid) för a

0
Views
0
Ccomments