B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

föräldraledighet familj Föräldrapenning pappaledighet partner månader föräldraledighet & plus; familj 2017-02-18

Hur ansöker jag som en far föräldrapenning & comma; när min fru perioden sedan 12 mån &; Föräldrapenning avser & quest;

Advertisement

Randvillkor:
min fru har begärt i Baden-Württemberg. Jag skulle nu tillämpas i Rheinland-Pfalz.

answers

Jag tror att det finns ingen skillnad. Du behöver bara fylla i ansökan i Rheinland-Pfalz. Jag har en länk som kan hjälpa dig: http://www.familien-wegweiser.de/wegweiser/service,did=75670.html

Varför beantrag s DU i Rheinland-Pfalz? Det beror på den faktiska situationen. (! Här ca 12 månader): Varning Om du tar både föräldrapenning, kommer det att inkomsttestet (rätt till sog.Partnermonate, ger andra beräkning) För mer råd på plats tillrådligt, hälsning, fred;

Related questions

Om du får invalidpension & comma; man kan inte arbeta mer göra och komma; eller & quest;

Hej! idag hade jag en liten diskussion om invalidpension. Någon har sagt att det fortfarande är möjligt trots BU att utföra även små lätt arbete och få betalt för det. Det är inte meningsfullt, jag får pension ja eftersom jag inte kan arbeta längre,

Gjorde det svarta får lättare & comma; eftersom bankerna gör mindre för att stå bättre som & quest;

Tvekan bankerna nu längre avsluta entreprenörer med dåliga siffror de lån? Alltför många Av- ja wiederrum dåligt för banken, eller hur? Banken är alltid ett dilemma när det gäller att betala företag med dålig. Förordningar å ena sidan, ekonomiska beg

Cuckoo Fader vill underhållande från min far Sue & comma, efter ca 17 år och komma; gör det fortfarande quest &;

Hej! Min far sa alltid att han far med en kvinna under hennes äktenskap ett barn. Den förmodade fadern (då man av denna kvinna) har fram till idag och betalas cirka 17 års underhåll. Min far har denna kvinna alltid pengar, mycket pengar som kommer la

Underhåll för pflegebedürftgen far pay & comma; om man knappast kan förneka sin egen försörjning och quest;

Nämligen, kommer det en fråga om en bekant. Hans far är gamla och i behov av vård, så att han snart in i hemmet behov. Min vän har lärt sig att det är teoretiskt så att du måste betala för underhåll av sin far. Men min vän kan knappast förneka sin eg

vara gift för underhåll av far brukade & comma, Kan barn från ett och period; om gift om & quest;

Fallet med en vän som används mig. Hennes man har inte en gammal leverans, båda makarna bor på liten pension i andra hustru. Nu har mannen men två barn från sitt första äktenskap, som båda är rika. Kan du be om i händelse av att barnet underhåll av f

Jag får änkepension än 2 period; Fru och från hur många års äktenskap & quest;

Mitt liv partner och jag vill gifta med "Mellan separationer" strax efter 20 års samarbete. Frågan är: den lever bara isolerad och ännu inte skilt sig från sin fru. De två har varit gift över 40 år och eftersom vår officiella relation, nästan 20

Finns det problem med Health & comma; om min fru har nu en liten sido jobb & quest;

En fråga på grund av hälsa: det finns nu problem med hälsan hos min fru när en 400-euro jobb nu? men du tjänade bara 200 euro i månaden. Hittills har det försäkrad med mig i AOK. Familjen Samförsäkring bör inte äventyras, kan det dessutom tjäna upp t

Succession & comma; När min fru från hennes första äktenskap två barn & quest; Jag har inga barn och exkl;

Min fru och jag har varit gifta i fyra år. Från hennes första äktenskap, det finns två barn. Vi vill nu köpa ett hus. Vad är arvsrätt, om en av oss dör. För jag har ännu syskon, tänk om min fru dör före mig och jag efteråt. Har mina syskon också en f

Finns det verkligen Fimen & comma; deltar i U & perioden studie; senare mitzuverdienen på innehåll & quest;

Jag har hört att det är ganska vanligt i Österrike att studenter inrätta en så kallad. I-AG, dvs emittera aktier till sig själv. Företag investerar sedan att tjäna pengar på framtida lön o. Studenten sedan att vinna för sina egna företag. Har någon a

Växla till en annan skatteklass när du får föräldrapenning & quest;

God morgon! En bekant sade till mig att han hade hört att det kan vara värt för ett par att ändra skatteklass när de får föräldrapenning. men de exakta anslutningarna han kunde inte ringa mig. Är det sant, och i så fall varför? Tack på förhand Snabb

0
Views
0
Ccomments