B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-31

HRE meddelar att starta på egen hand BADBANK & period; Är konceptet eftersom även tillåtet & quest;

Advertisement

Är den tyska begreppet BADBANK redan mogen? respektive man måste ta det?

answers

Enligt Prof.Dr. Dr känsla chef för IFO Munich ett av fem sätt är dålig bank fel lösning, eftersom tidningarna är inte ersättningsgilla och aldrig kommer. Papperet kommer att skrivas av och bara kostar stora summor pengar.

Ja, är det koncept som redan godkänts.

Related questions

Tänk om att starta en ideell projekt och tid; fastställa privat eller klubb det & quest;

Jag skulle vilja börja där jag bor en välgörande projekt i staden. Men eftersom jag inte kan finansiera allt själv, skulle jag bara be om donationer, som sedan ska flöda endast i detta projekt. Jag är den enda som arbetar med projektet. Vad jag nu in

Om 63jähriger meddelar sitt arbete och arbetslöshetsersättning Will & kommatecken; han måste fortfarande ta något jobb & quest;

Min morbror 63jähriger överväger en uppsägning skulle dra arbetslöshetsersättning i arbetsförmedlingen, måste han ta i åldern eller något arbete? Den 58er ordning enligt § 428 SGB III har funnits sedan början av 2008 inte längre, jag antar att arbets

hur mycket semester är jag-jag 01 & period; 07 & period, med start 09 och 15 och tid, och perioden 10, 09 avslutas & quest;

I de flesta kollektivavtal är att rätt att lämna uppkommer först efter 6 månaders anställning. Därför är det ledighet noll !!! beror på kollektivavtal. Vi går från 30 dagar semester från: 30 dagar per år = 30tg. : 12mo = 2,5 dagar per månad krävande.

Ägare meddelar mig i WG lägenhet och krävde extrakt i 24 med nycklar och period; Är det tillåtet & quest; Vad har jag för rättigheter och strävan;

Hej, jag hoppas att någon har ett bra svar på min fråga och kan hjälpa mig i min extremt spänd situation. Jag har nyligen flyttat in i en lägenhet (2 månader sedan). Lägenheten består av 3 rum, varav en är min. Lägenheten hyrs som en delad lägenhet o

Start Up - hur "och halv, aktier" och halv; disposition av bolagets & quest;

God dag, genom en sammanslagning med ett IT - företag, jag antar att i början av det år som föregår min idé inom e-handel. Så vi är ett lag (totalt 5 personer i åldern 19-20 år) som är involverade i ett projekt som något kan vara mycket framgångsrik.

Dålig bank vid HRE - föra vad är detta & quest;

Vad bör ta en dålig Bank? Allt detta är bara ett trick. Bilanzenfrisierung skulle ett annat ord. Jag förstår inte hur GM var så glatt "startas" i USA, plötsligt utan några problem. Eftersom en hel del pengar är trasig, men det fanns ingen ramask

Kan jag starta kilometer-paket & quest;

Min arbetsgivare har försett mig med en tjänstebil som finns, kan jag också användas för privata resor. Om min löne denna eget bruk är också beskattas. Nu sitter jag på min deklaration och vet inte om jag fortfarande kan fixa bidraget kilometer för r

Kan du starta en privatperson en rättslig krav & quest;

Kan du starta en rättslig krav rad brist på hyresbetalningar som en individ, till exempel, som hyresvärd? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Ja, jag har redan görs- Du behöver f

Tar kragen alla kostnader för en start-up råd & quest;

God dag, en vän och jag vill starta ett litet företag tillsammans. sann betong är något ännu, men vi redan vill driva med viss allvar projektet. Vi båda kommer nu till min kännedom att den federala regeringen påstås accepterar hela kostnaden för en s

Dålig bank HRE och dykt pengar: Nationalisering inte en lösning & quest;

i HRE är lite "liten förändring" dykt upp :) Om man tittar på det faktum att nationalisering av banker i allmänhet inte lösa problemet banken? Vad tror du? (Obs: skulle uppstå genom nationalisering i varje bank pengar, banker skulle förmodligen

0
Views
0
Ccomments